VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
"Neobavezne varijante"
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
"Neobavezne varijante" - 22.08.2006, 15:31

Skoro se svakom čoveku dogodila bar jedna ovakva "veza". Da li ih praktikujete, da li vam odgovaraju više od stalnih veza ili samo pomažu kao trenutni izlaz iz usamljenosti?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: "Neobavezne varijante"
staro
  (#2 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 22.08.2006, 19:28

Cinjenica je da se poslije nekog velikog ljubavnog razocarenja, vecina ljudi najlakse izvuce iz beda, upravo pomocu tog oblika "veze".

staro
  (#3 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Godine: 51
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 23.08.2006, 14:38

Te neobavezne osim što štete mogu i da koriste.

Ko god da ih konzumira ima zahvaljujući baš toj neobaveznosti ventil koji ga održava u hormonalnoj ravnoteži.

Neprijatnosti i nadizanja adrenalina ima skoro redovno ako je ta zanimacija paralelna aktivnost glavnoj sveobuhvatnoj vezi.

A zašto nekom ukinuti pravo da ostvari svoj privatni cirkus?

staro
  (#4 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 23.08.2006, 21:07

Citat:
TROPRSTI kaže:

A zašto nekom ukinuti pravo da ostvari svoj privatni cirkus?
To je stvar slobode izbora, nema reci o "ukidanju" prava bilo koje vrste.. Ko sta radi, sebi radi..

staro
  (#5 (permalink))
LilShizle
Početnik
LilShizle će uskoro postati poznat član

Član od: 01.07.2006.
Poslednji login: 02.09.2006 15:08
Godine: 25
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 24.08.2006, 09:37

Te "neobavezne" su samo trenutni izlaz iz usamljenosti... Mada nikad se ne zna mozda se na kraju od toga i izrodi nesto...

Remember my name, You'll be screaming it later!

staro
  (#6 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Godine: 30
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 24.08.2006, 23:06

dok je zabave i veselje traje...

staro
  (#7 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 25.08.2006, 13:30

Lichno nisam do sada probao te "neobavezne" varijante, a neshto sumnjam i da tju ikad probati... Shto? Zato shto za mene nema "neobavezne" varijante... Ja kad se zacopachim, ja sam se zacopachio, i onda idem do kraja... Kad pukne, onda znate kako to izgleda, depresija, itd. itd.... Neobavezne varijante mi se ne pojavljuju u mislima uopshte

Posle svake veze sam pauzirao dosta, solirao, do sad je palilo A nadam se da vishe netje morati da bude pauza

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 25.08.2006, 14:01

Neobavezne varijante mogu da budu izuzetne pozitivne. Imala sam nekoliko veoma pozitivnih iskustava ali ne smeju postojati "ljubavna" osecanja u tom slucaju.
Neobavezne varijante moraju uleteti u pravom trenutku jer ako trenutak nije odgovarajuci onda depresija izlazi na povrsinu.

goldie

staro
  (#9 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 25.08.2006, 16:15

ja sam to praktikovala dok sam bila mladja. gledajuci iz danasnje perspektive, neobavezno mi je izgubilo smisao, ili sam se samo ispucala u mladosti...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#10 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: "Neobavezne varijante" - 25.08.2006, 16:56

Ne osudjujem ljude koji su u takvim varijantama, jer i sama imam veoma bliske prijatelje sa tim iskustvom, te znam da nekad nekome upravo bas to odgovara.
Medjutim, sama nikad ne bih usla u nesto takvo, jer nisam tip koji moze da iskljuci osecanja, kad je s nekim.Mislim da se ne bih osecala dobro u svojoj kozi, i da bi mi donelo vise stete nego koristi .. mozda sam staromodna, ali jos uvek sam za one dobre stare veze sa ukljucivanjem emocija.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene po