|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
"Neobavezne varijante" |
|
Odgovor: "Neobavezne varijante" |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.07.2006.
Poslednji login: 02.09.2006 15:08
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: "Neobavezne varijante" -
24.08.2006, 09:37
Te "neobavezne" su samo trenutni izlaz iz usamljenosti... Mada nikad se ne zna mozda se na kraju od toga i izrodi nesto...
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
25.08.2006, 13:30
Lichno nisam do sada probao te "neobavezne" varijante, a neshto sumnjam i da tju ikad probati... Shto? Zato shto za mene nema "neobavezne" varijante... Ja kad se zacopachim, ja sam se zacopachio, i onda idem do kraja... Kad pukne, onda znate kako to izgleda, depresija, itd. itd.... Neobavezne varijante mi se ne pojavljuju u mislima uopshte
![]() Posle svake veze sam pauzirao dosta, solirao, do sad je palilo A nadam se da vishe netje morati da bude pauza ![]() ![]() ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
|
25.08.2006, 14:01
Neobavezne varijante mogu da budu izuzetne pozitivne.
Imala sam nekoliko veoma pozitivnih iskustava ali ne smeju postojati "ljubavna" osecanja u tom slucaju. ![]() Neobavezne varijante moraju uleteti u pravom trenutku jer ako trenutak nije odgovarajuci onda depresija izlazi na povrsinu. |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
ja sam to praktikovala dok sam bila mladja. gledajuci iz danasnje perspektive, neobavezno mi je izgubilo smisao, ili sam se samo ispucala u mladosti...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
|
25.08.2006, 16:56
Ne osudjujem ljude koji su u takvim varijantama, jer i sama imam veoma bliske prijatelje sa tim iskustvom, te znam da nekad nekome upravo bas to odgovara.
Medjutim, sama nikad ne bih usla u nesto takvo, jer nisam tip koji moze da iskljuci osecanja, kad je s nekim.Mislim da se ne bih osecala dobro u svojoj kozi, i da bi mi donelo vise stete nego koristi .. mozda sam staromodna, ali jos uvek sam za one dobre stare veze sa ukljucivanjem emocija.
|
|
|
|