VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta?
staro
  (#31 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 28.09.2008, 22:02

Samo počnem da pricam o mojim najluđim mastanjima,
i najblesavijim snovima.
Naravno tome pribegavam u samoodbrani ,
kad on recimo počne da tupi o politici

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 28.09.2008, 22:55

izbacivalo ga je iz takta svaki put kad sam oponasala prosecnu srpsku zenu i pokusavala da manipulisem.....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#33 (permalink))
starsica
Evening Star
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:38
Godine: 20
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 00:48

mene je inace strasno lako iznervirati i izbaciti iz takta ali, medju rekorderima u vremenu koje mu je trebalo da me iznervira je: "Neces to obuci"
aha, jok ti ces
a on je susta suprotnost od mene po pitanju nerviranja.. to se brate, za nista pod milim Bogom ne nervira
ali nasla sam slabu tacku strasno ne voli kad jede a ja mu drpim nesto iz tanjira, bolje da sam ga udarila nego sto sam mu iz tanjira uzela nesto

staro
  (#34 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 08:17
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 11:05

Spomenula samo da sam dve noći na konferenciji bila smeštena sa bivšim u sobi i njega to zamislite izbacilo iz takta...

staro
  (#35 (permalink))
lado
Iskusni forumdžija
lado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 00:13
Godine: 41
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 11:33

za to sam specijalista......

kupi psa, jer to je jedini nacin da za novac dobijes ljubav

staro
  (#36 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:01
Pol: Muško
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 12:24

U tome sam apsolutno nenadmašan. Mislim da bih ispizdio i Dok Holideja, a ne prosečnu ženu sa ovih prostora. Zaista raspolažem sa bezbroj načina za tu priliku. Međutim, to vrlo retko koristim. Samo onda kada procenim da je to stvarno zbog nekog razloga potrebno. Ali, to nije toliko važno samo po sebi, jer ako dođemo do tog trenutka u našim odnosima, to je najverovatnije tačka sa koje nema povratka...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#37 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 16:30
Godine: 29
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 13:40

Počnem mu kvocati zbog neke sitnice i držim se toga onda satima. Dobro da sam se ispraksirala u tome

A kako on mene može izbaciti iz takta? Tako što me ne doživljava..

staro
  (#38 (permalink))
Rohalj Baze
Iskusni forumdžija
Rohalj Baze je dijamantRohalj Baze je dijamantRohalj Baze je dijamantRohalj Baze je dijamantRohalj Baze je dijamant

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: juče 15:00
Godine: 28
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 13:48

da sigurno dolazim....i ne dodjem

Ono za cim zudimo,a ne ono sto dobivamo, govori o nama kakvi smo.

staro
  (#39 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:56
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 17:58

Prevrnem očima, nabacim zagonetan osmeh numerisan u arhivi osmeha kao G6 i zaćutim. Neverovatno, uvek se bune da puno pričam, a izbacim iz takta ćutanjem.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#40 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:33
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Izbaciti partnera iz takta? - 29.09.2008, 19:51

...nikako mi to ne polazi za rukom... ...a baš se ponekad svojski trudim...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

Odgovor