|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kritika |
|
Odgovor: Kritika |
|
|
|
|
:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Kritika -
16.09.2007, 16:19
Odgovor je kratak : Ako ne valjam nadji boljeg
![]() i onda zaçepim sebi usta jer ako se pozalim na nju mogu dobiti odgovor za bolji i nisi i samo te ja joş trpim ... bla bla ... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
|
16.09.2007, 16:21
Citat:
![]() ...dimnjake...
|
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
16.09.2007, 21:37
Naravno, primala i davala sam kritike. I smatram da to tako i treba.
I ne jednom me je kritika nagnala da razmislim o njoj i "poradim na sebi". Naravno, to sam mogla kada bi "rad na sebi" podrazumevao promene u skladu sa mojom ličnošću, bilo da je reč o stavovima, emocijama, ponašanju,... A da se menjam samo da bih udovoljila, a da se to kosi sa onim što ja jesam, ne verujem ni da bih mogla, a svakako se nisam ni potrudila. |
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
|
16.09.2007, 21:48
Imam prilicnu empatiju i zato ne kritikujem ono sto sam sam izabrao!
To mi deluje nehumano... Zauzvrat one su uvek znali kritikovati i to prilicno netakticno, izazivajuci moju tugu bas zato sto ja to ne cinim! Moja zena ja toliko preterala u poslednje vreme u tome da je veza pocela slabiti. Pripretio sam razvodom, i ukoliko nastavi, verovatno cu unajmiti neku vikendicu u shumi i mesto zena juriti zeceve u shumi! ![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Pol: Žensko
|
19.10.2007, 20:45
Jedine kritike koje dobijem od zverka su kad ne ucim, nikad na fizicki izgled... Onda on to provali...cuti...i samo onako usput mi dobaci : Mogla si malo da ucis ... Naravno reakcija je |