|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li ste izbirljivi pri izboru partnera? |
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Da li ste izbirljivi pri izboru partnera? -
24.02.2008, 22:05
Citat:
Pa nisam htela da zvucim jako strogo. ![]() Pitanje je sta je po meni taj zadovoljavajuci minimum? Samo sam navela ispod koje granice ne mogu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
25.02.2008, 07:58
...zavisi...imam 2 faze...kada sam pod dejstvom alkohola,moze npr. da mi se desi i da,udarim toljagom Nebojsu sa ledja i odvucem ga u pecinu da ga iskoristim...
...jbg,to sto ce ujutru da mi bude gadno,pa griza savesti...izdrzao bih nekako...![]() ...salim se...jesam,jako sam izbirljiv...zena mora jako da me zainteresuje da bih bio sa njom...e sad,kao sto rekoh...neki put se zajebem,ali sve to ide u radni staz... ![]() ...ipak...sa kakvim dobrim ribama sam bio u zivotu...mislim da bi one trebale da razmisle o svojim kriterijumima... ![]()
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
|
25.02.2008, 09:01
Narvno da sam izbirljiv. K`o djavo od krsta bezim od izbirljivih zena. Mislim da nije tesko pogoditi zasto...
Rebel
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 14:24
Godine: 23
|
27.02.2008, 20:53
Meni bi prijao neki Svedjanin ,moze chak da lichi na Bred Pita ne bih se ljutila .
Moze chak i "neobavezno". ![]() |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
|
28.02.2008, 00:26
Citat:
![]() Trazim muza. u potpisu: koka sa oklagijom I da. Tema. Nisam bila izbirljiva. Moze da bude lep kao Bred Pit (u mom slucaju Denzel ), dzaba sve ako nema 'ono nesto' sto prija mojim chulima...mda. Jaka mi chula. ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 00:18
|
28.02.2008, 03:10
Izbirljiva sam tacno onoliko koliko nadobudno smatram da mogu sebi da priustim izbirljivost. A mogu, je l' da da mogu?
![]() Kako god - sve te fobije nekih tamo glumaca, pevaca & javno propagiranih licnosti sa etiketom "sexiest man alive" and izvajanih kopija na njihov kalup su me redovno zaobilazile u zivotu, tj. ja sam zaobilazila njih. Ja volim ljude od krvi i mesa - mutne tipove, kriticne, teske za varenje, al' kad proradi metabolizam - nama kraja. Retka sorta, Fala Bogu! ![]() |
|
|
|
|
|
garovix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
|
28.02.2008, 09:34
Citat:
![]() ...dimnjake...
|
|
|