VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Musko - zenska prijateljstva
staro
  (#1 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:02
Pol: Žensko
Godine: 20
Musko - zenska prijateljstva - 28.08.2007, 03:40

Nisam sigurna da li ova tema moze da se svrsta ovde.. ali pokusacu

Ovako, da li verujete da muskarac i zena mogu da budu prijatelji, pravi prijatelji, a da medju vama nema nikakvih iskri koje bi to prijateljstvo mogle da poljuljaju?
Znaci, da je jedan muskarac ono sto moze da vam bude drugarica, ili vi njemu drug..

Licno, imam dva druga sa kojima mogu da pricam o apsolutno svemu, jer se razumemo i nije mi problem da im ispricam bukvalno sve o svom zivotu.. I da nikome od nas ni na kraj pameti nije sex.. samo smo prijatelji, pravi..

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva
staro
  (#2 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 17:09
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 28.08.2007, 11:45

po meni : prijateljstvo muško žemsko je .... na liniji izmedju pravog prijateljstva, i mogućnosti da se desi nešto više ... al bukvalno se vaga izmedju ...neka privlačnost uvek postoji bar sa jedne strane...
Imam drugarica ... al sa svakom sam imao neku situaciju gde je moglo da dodje do nečeg,gde je neko izrazio simpatiju prema onom drugom (ne mora naglas al dovoljno da se zna)...medjutim iz,u tom trenutku,razloga nije bilo ništa i nastavlja se prijateljstvo,koje je posle mnogo jače...
U suštini sve zavisi od osobe do osobe i od situacije do situacije...
Kažem : balansiranje

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

staro
  (#3 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Godine: 16
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 28.08.2007, 12:08

Naravno, musko zenska prijateljstva su sasvim realna. Uvek bude nekih ispoljavanja interesovanja, ali kasnije se sve to vrati na prijateljstvo.

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

staro
  (#4 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 27.08.2008 15:16
Godine: 29
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 28.08.2007, 12:33

Dal' postoji muško-žensko prijateljstvo? Naravno. Ruku ću dati u vatru za taj pojam.

Zašto? Ovako, dal' bi mi imali nekoga za frenda a da nam je odbojan? Da ga bar malo ne simpatiziramo? Ne, naravno da ne. I zašto onda to simpatiziranje svrstavaju u sviđanje i u, ajmo reći neku, ljubav?

Neću frenda s kojim nemrem razgovarati, kojeg nemrem slušati, kojeg nemrem gledati. Mora mi biti simpa. Bar na početku da mu dam šansu da mi bude frend.

Zašto brkamo pojmove?

staro
  (#5 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 20.08.2008 21:22
Godine: 35
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 28.08.2007, 16:10

...musko-zensko prijateljstvo postoji kao skup iskrica sa jedne i druge strane...a posto je vatra cudna i nepredvidljiva stvar,nikada se ne zna kada,kako i koga od to dvoje ce progutati...a ako zajedno nestanu u plamenu, onda su oboje okusili ljubav...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#6 (permalink))
lav71
tvrdog_lav
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Godine: 37
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 28.08.2007, 17:32

...nisu mi sve žene prijatelji...niti su mi svi prijatelji žene...

...ali imam prijateljica...

...ne razumem ni ja ...ne trudite se ni vi...

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 29.08.2007, 01:45

Citat:
pumba kaže: Pogledaj poruku
U suštini sve zavisi od osobe do osobe i od situacije do situacije...
I ja kažem Retko će te koji muškarac odmeriti kao drugaricu kada se pojaviš u nečemu što bi možda i moglo da se nazove mini suknja, ali opet, ni brat te tada neće odmeriti kao parče mesa. Imam nekolicinu muških prijatelja, koja su gajena po brat - sestra principu, i da je tu trebalo i moglo biti nešto više - bilo bi odavno. Neka su krunisana i kumstvom Zato ja verujem u muško - ženska prijateljstva, jer ih gradim onako kako želim da ih gradim. Nikada se nisam igrala ljubavlju ili osećanjima, pa lagala sebe da sam sa nekim samo drug, a da osećam nešto više. Čemu? To više ne bi bilo iskreno i ja se u toj petljanciji ne bih snalazila. Sve muškarce sa kojima nisam ili ne želim da spavam, a želim da budu u mojoj blizini posmatram kao braću. Što se mene tiče oni su mi najbolje drugarice, i možemo pričati i šaliti se bukvalno o bilo čemu odavde do Meseca i nazad. Drago mi je da imam i takav odgovor od onih muškaraca do kojih mi je stalo I volim ih mnogo, baš.

Možda je to zato što imam braću i što sam zbog njih stalno bila okružena muškarcima ali svesna sam da će retko ko reći da je muško žensko prijateljstvo moguće. Ne mogu ni da zamislim drugačiji odnos sa njima, niti mogu da zamislim da ih nemam. Bila bih siromašnija za čitav jedan svemir prijateljstava. Sve stvarno zavisi od osobe i kako čemu pristupaš.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 30.08.2007, 15:17

Po meni musko i zensko nemogu biti prijatelji a ako mogu onda je to stvarno rijetkost.

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#9 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:15
Godine: 42
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 30.08.2007, 16:31

Naravno da imam izuzetno dobre prijateljice
i kad god se vidimo to prijateljstvo i produbimo
P.S.
smatram çak da su mi bolji prijatelji zene od muşkaraca

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#10 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:14
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 30.08.2007, 17:04

Јарићу, куку мени, какав ти је то аватар?

Ја уствари пуно боље и лакше остварујем контакте, пријатељства и познанства са женама... мушкарце не подносим, обично су искомплексирани папци васпитани без мушке фигуре. Што наравно не значи да и те контакте остварујем лако Али мост дефинитли, верујем у таква пријатељства и сведочим да постоје. Једноставно, мени је некако нормалније волети некога а да немаш неке задње намере. А имати задње намере према свакој жемској особи коју познајеш ми је мало претерано...

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...