|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ponovljena ljubav |
|
Odgovor: Ponovljena ljubav |
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Ponovljena ljubav -
18.04.2006, 18:45
Nisam se nikad mirila sa deckom. Cak nisam ni osoba koja voli da se svadja i raskida sa deckom a potom se miri, to mi je bezveze. Jer ja sam sa deckom da bi mi bilo lepo i da bih uzivala a ne da se nerviram i svadjam. Tako da ne verujem u te ponovljene ljubavi.
![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
samo jednom sam obnovila vezu sa deckom nakon pola godine pauze, i da skratim pricu, to uopste nije bilo kao ranije, iskrice se ugasile. ne vjerujem da to moze da se ponovi, jedino mozda ako u slucaju prvobitnog raskida nije bilo nekih nesretnih okolnosti. mada, u ljubavi i ratu pravila nema, tako da sve zavisi od slucaja do slucaja.
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Muško
|
15.11.2006, 18:36
Delim Tvoje misljenje,Skvo!
I ja mislim da od tog "Up Date/a",nema Nista!Zbog toga i pruzam sve od sebe,u nekoj vezi - Dok ona traje! ![]() |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
|
15.11.2006, 22:39
Moja velika mana je upravo ta sto sam se sa nekoliko momaka mirila, ili smo bar pokusali da se pomirimo. Iz sopstvenog iskustva cu reci da je to uvek katastrofa i da obnovljene veze nikako ne funkcionisu, ali iz iz iskustva meni bliskih ljudi mogu da kazem da nije uvek tako, i da
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
|
15.11.2006, 23:23
Još mi je moja baba govorila da jedino dobro što se podgreva je sarma.
Nisam je poslušala. Međutim, kad je već jednom veza počela da puca po šavovima, ma koliko je mi krpili, puca opet na istim mestima. I ne samo na istim. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
18.11.2006, 20:21
E ovo sam cuo,od babe naravno.
Ali eto ni ja je nisam poslusao, doduse radilo se o raskidima tipa, nedelju dana, a vidjamo se svaki dan, i sada sa ove pozicije kad pogledam unazad, znam da sam jos prvi put pogresio i mislim da nikada necu ponoviti takvu gresku. Istini za volju, iskreno se nadam da se vise nikada necu ni naci u takvoj situaciji. ![]() |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
|