|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: juče 23:11
Pol: Žensko
Godine: 38
|
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva -
01.11.2008, 17:40
hoćeš da budeš i moj prijatelj?
![]() ![]() Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom.. |
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
|
01.11.2008, 22:18
Naravno da verujem u njih i da postoje... Čak ne pravim ni razliku između istopolnih i muško-ženskih... Prijateljstvo je prijateljstvo... Doduše, dešava se i to da se bliskost pobrka sa ljubavlju i onda nastaje problem... Imala sam sreću da tokom života nailazim na prave, muške prijatelje, kao i na prave ženske prijateljice... Bilo je i onih drugih ali o drugima, drugom prilikom
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
02.11.2008, 05:46
Citat:
![]() prvo, jeste tacno da iz prijateljstva sve pocinje, ali ne mora da bude nuzno ili slucaj mnogo je lakse zapoceti vezu sa nekim koga vec poznajes, pa mu stoga i navike znas i znas kako da podesis kompas za neka daljnja desavanja vezana za vas dvoje.. ali po meni, musko-zensko prijateljstvo se upravo zasniva na tom nekom poverenju kao sto mozes da imas prema istom polu a pol ili neko polno orijentisanje ne zelim da koristim kao smernicu kome cu svoje prijateljsko poverenje da dam, jer imam pravih drugova vise nego drugarica i znam ih u dusu, znam da nikad ne bi pokusali nesto sto te granice prelazi mozda sam ja, eto, redak slucaj, koji je pronasao muskarcE za srodne prijateljice i oni mene za srodnog prijateljam ali ne zelim da se ogradjujem od necega sto znam da postoji opet kazem, moje neko iskustvo..mozda jesam priglupa, ali zelim da verujem da se danas ne svodi sve na seks ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
bezopasna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 17:45
Godine: 36
|
02.11.2008, 09:50
Uvek sam volela da budem u muškom društvu.Sa njima sam ostvarivala bolju komunikaciju,kao klinka se igrala kauboja i indijanaca
![]() ![]() ,automobilić ima ....razgovarali o astronomiji.....i sve ono što nije vezano za lutke,barbike,tračeve![]() i druge ženske razgovore.Nije da se nisam družila i sa ženskim društvom (prilagodljiva ,pa mogu i sa jednim i sa drugim), ali su mi muški više prijali!(Bez sarkazma molim!!!)U srednjoj sam čvrsto verovala da postoji muško-žensko prijateljstvo, dok me je moj tadašnji momak ubedjivao da to nije moguće,jer muškarci uvek potajno ili ne, žele da..... zabodu ....tako su genetski gradjeni,što više ženki - to bolje! ![]() Dok jednog dana se jedan od mojih prijatelja počeo da mi poklanja neke sitne poklončiće,pa se odvažio i PAF! Drugi nazvao moju kevu da joj kaže kako meni najlepše stoje bele helanke i da su svi bili zaljubljeni u moje dupe.Ajme!!!!Eto ti prijateljstva!!!![]() Kasnije sam opet bila u muškom društvu,drugovima mog sadašnjeg mukija,koji mi je takodje tvrdio nepostojanje M-Ž prijateljstva, samo što sam bila zaštićena od strane njega.“Nemoj neko da mi je dira, ili...!!!“ ![]() A sad! Sad sam udata i imam nekolicinu prijatelja(muških), ali nisam baš sigurna šta im se mota po glavi . A i šta me briga, ako će da maštaju,nek maštaju ’bem ga!![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Pol: Muško
Godine: 23
|
02.11.2008, 18:11
Imam dosta drugarica i sa njima sam ok zaista.Problem kod nas muskaraca jeste taj da mi svaku devojku gledamo prvo da overimo a posle ko zna.U mom slucaju nije tako imam dosta drugarica koje nisam ni pipnuo mislim ako hoces da imas prijateljice moras biti sa njom prijatelj.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Musko - zenska prijateljstva |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Da li volite vise zensko ili musko drustvo? | goldie | Ženski kafić | 41 | danas 01:21 |
| Pivo: musko ili zensko pice | goldie | Muška kafana | 80 | 28.11.2008 16:33 |
| Blede li vasa prijateljstva..? | yige_gui | Dijaspora | 25 | 08.10.2008 17:09 |
| Zasto je bolje biti musko | sussi | Spomenar | 8 | 25.06.2007 23:09 |