VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva
staro
  (#31 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 21:42

Dugo sam verovala da postoje,verujem i sada ali da su uvek savrseno cita(bez primesa nekih drugih osecanja)ne verujem...Mozda samo u slucaju da jedno na drugo gledate,kako skvojka rece,kao na brata/sestru...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 05.10.2007, 07:16

Mada musko zenska prijateljstva uvek imaju i jednu ``polnu`` dimenziju (ne bi rekao da je seksualna, ali je blizu toga), one mogu biti vrlo jake i trajne, bas zbog te dimenzije.
Naime u drugarstvima istog pola uvek postoji odbijanje od telesnog priblizavanja a takodje i potpunog dusevnog priblizavanja. Za muskarce to sigurno vazi.

Kod musko zenskih prijateljstava privlacnost prema suprotnom polu dozvoljava ispoljavanje odredjene vrste neznosti prema prijatelju, sto pospesuje prijateljstvo. Naravno, ako ne postoji druga namera...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#33 (permalink))
blondeiva
Novi član
blondeiva je na dobrom putu

Član od: 05.10.2006.
Poslednji login: 06.11.2007 10:48
Godine: 24
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 19.10.2007, 09:53

Iskreno......ja imam samo 2 drugarice, a sve ostalo su mi drugovi i to je stvarno iskreno priljateljstvo.

Treba da znas sta zelis. Ako gajis neke simpatije prema nekoj osobi ne mozes da ocekujes prijateljstvo.

Ma da, ima osoba koje ne veruju u to, i ne uspeva im takvo druzenje. Recimo moja sestra....ona nema vise ni jednog druga jer se sa svakim muvala, pa cak i sa onim koji joj se nije nesto posebno svideo.

Tako da, sve zavisi od osobe do osobe, ne moze nista da se generalizuje. Ali, ja stvarno verujem da moze da postoji samo prijateljstvo izmedu suprotnih polova.

staro
  (#34 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 02:20
Godine: 21
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 19.10.2007, 14:38

uspijeva i to, barem kod mene. imam ja bas puno dobrih prijatelja sa kojima se volim samo prijateljski, nista vise... to je ok

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#35 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Godine: 39
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 20.02.2008, 16:04

Verujem da je moguce prijateljstvo izmedju kuskarca i zene. Imam dosta prijateljica,s nekima balansiranje ide jako dobro a sa nekima(tacnije,skoro sa svakom) mi se desilo da ih u nekim momentima strasno pozelim,povucem se svaki put,iskuliram i idemo dalje. Jednom sam samo imao situaciju da je prijateljica pozelela mene,jako sam se glupo osecao i jos mi je neprijatno kad smo zajedno.

pozdrav av av...

staro
  (#36 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 20.02.2008, 17:31

Kako da nije moguće... Sve dok ti slučajno ne stavi drug ili ti drugarski primiš... Zato drugarstva i postoje...

Sve ostalo je laganje,em sebe,em drugih...

staro
  (#37 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 20.02.2008, 17:35

...e jbg Nebojsa...ako treba da mecem tamo gde nalazim razumevanje,savet,ljubav,iskrenost,davanje,paznju, humor,sarolikost,zajebanciju...onda bolje da ga drkam do kraja zivota...
...da ne bude zabune...pricam o svojim prijateljicama...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#38 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 20.02.2008, 17:42

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...e jbg Nebojsa...ako treba da mecem tamo gde nalazim razumevanje,savet,ljubav,iskrenost,davanje,paznju, humor,sarolikost,zajebanciju...onda bolje da ga drkam do kraja zivota...
...da ne bude zabune...pricam o svojim prijateljicama...
A gde ćeš sve to naći,a da ostaneš na prijateljstvu... Ne verujem ti...

staro
  (#39 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 20.02.2008, 17:53

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
A gde ćeš sve to naći,a da ostaneš na prijateljstvu... Ne verujem ti...
...veruj mi da ima...picemo jednom zajedno pice u onoj kafanchugi u Zemunu...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#40 (permalink))
Alideda
Novi član
Alideda je na dobrom putu

Član od: 21.02.2008.
Poslednji login: 24.02.2008 19:12
Godine: 25
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 21.02.2008, 16:10

Mislim da je nemoguce. Uvek neko gaji neka osecanja ali cuti o tome.
To je ustvari i logicno. Iz drugarstva se ljubav radja pa jos ako je oboje privlacno zasto da ne. Imam samo jednu drugaricu koju nikad nisam tako gledao. Kao brat i sestra smo ali kad bi mi nesto rekla ne bi 2x razmisljao. Da neko tako lep,pametan i dobar pozeli da bude samnom skakao bi od srece. Neko ce reci a sta kad se posvadjate pa izgubite i prijatelja... Pa nista mnogo je veci gubitak da izgubite nekog koga volite a ako se razidjete niste ni bili dovoljno dobri prijatelji. Pravo prijateljstvo nista ne moze da unisti. Volite se deco koliko god mozete. Ajd sad svi telefon u sake i zovi te drugaricu ili druga iz klupe na pice i cim se vidite zazvalite ih najstrasnije pa sta bude

Kada moc ljubavi nadvlada ljubav za moci,
svet ce upoznati mir!!!

Odgovor