VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva
staro
  (#21 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 27.09.2007, 11:37

Ja mislim da uvijek zavrse sexom, barem u mom slucaju. Ali mislim na prijateljice koje viđaš svaki dan po par sati, nemoze a da ne zavrsi u krevetu.

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: danas 14:18
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 28.09.2007, 11:32

Tesko pitanje ja mislima da takva prijateljstva ne postoje a i ako postoje onda brzo zavrse ali mozda se i neka zadrze.

staro
  (#23 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 19.08.2008 22:43
Godine: 57
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 03.10.2007, 22:17

Prijateljstvo između osoba suprotnog pola je kvalitetnije i jače od prijateljstva između istih polova, ali je mnogo, mnogo ređe iz razloga što se kod mnogih osoba polnost ne zaključa, pa takav stav pokvari, ili pretvori u nešto drugo.

staro
  (#24 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 16:50
Godine: 20
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 14:49

Mislim i tvrdim da su musko-zenska prijateljstva mnogo jaca jer tu nema zavisti sto je slucaj u zenskom drustvu ili nadmetanja u muskom.
Ja sam jedinica, nemam ni brata ni sestru, al zato prijatelj kog bi stavila na prvo mesto je muska osoba koja je od mene starija 3god. Ubedjena sam da je nas odnos poseban i da nema nikakvih iskri evo vec 5 god koliko smo prijatelji niti ce ih biti. Bili smo zajedno i u teskim i u srecnim trenutcima , poznaje me bolje od sebe same i dovoljno je samo da se pogledamo da znamo ko sta misli.
sto se tice momaka, nikad me cak nije ispitivao uvek kaze 'Ako zelis nesto a znam sama ces mi reci' sto izuzetno cenim i postujem a slozicete se da je u pitanju drugarica zapitkivala bi sto puta dnevno...
mogu sve da ga pitam i uvek ce se truditi da mi pomogne...
On zna sve moje tajne i ja njegove i to jeste pravo prijateljstvo...

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

staro
  (#25 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 21:22
Godine: 35
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 19:38

...da, musko-zenska prijateljstva su jako vrludave stvari...satkane od trenutaka razlicitih boja i oblika, tako da je nemoguce postaviti granicu...raspolozenja se menjaju, terenuci se menjaju, ko moze da garantuje da se jednom nece stopiti...jedan sa drugim? Niko...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#26 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 14.08.2008 21:25
Godine: 31
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 19:50

imam jako dobrih muskih prijatelja mada cu iskreno to je prijateljstvo proizaslo nakon neuzvracenih simpatija bilo s moje ili s njihove strane. ono kad znas da za tu osobu osjecas i da ti je stalo, ali da nisi nimalo zaljubljen. ti su mi decki prijatelji vec dugi niz godina i treba mi taj pogled iz drugog ugla cesto da bih neke stvari jasnije shvatila. definitivno obogacuje...

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

staro
  (#27 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 19:57

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
imam jako dobrih muskih prijatelja mada cu iskreno to je prijateljstvo proizaslo nakon neuzvracenih simpatija bilo s moje ili s njihove strane. ono kad znas da za tu osobu osjecas i da ti je stalo, ali da nisi nimalo zaljubljen. ti su mi decki prijatelji vec dugi niz godina i treba mi taj pogled iz drugog ugla cesto da bih neke stvari jasnije shvatila. definitivno obogacuje...
...obogacuje tebe, a sta je sa njima ?

staro
  (#28 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 20:05

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
...obogacuje tebe, a sta je sa njima ?
prijateljstvo je samo po sebi bogatstvo. to sam mislila. ako postoji vec godinama bez potrebe za tjelesnim kontaktom onda smatram da definitvno nikada nece preci u nesto vise od toga. nadam se da na isti nacin umijem uzvratiti ono sto primam...

staro
  (#29 (permalink))
love hunter
skywalker

Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 20:16

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
prijateljstvo je samo po sebi bogatstvo. to sam mislila. ako postoji vec godinama bez potrebe za tjelesnim kontaktom onda smatram da definitvno nikada nece preci u nesto vise od toga. nadam se da na isti nacin umijem uzvratiti ono sto primam...
Hm, a pre toga si rekla da su sva uglavnom proizasla iz neuzvracenih simpatija. Da li mozes da budes sigurna da u njihovim glavama ponekad ne sevne varnica iz koje bi moglo da proizadje nesto vise? I ne, ne moras ti to obavezno da primetis...

staro
  (#30 (permalink))
Savannah
Divlji badem

Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.10.2007, 20:21

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Hm, a pre toga si rekla da su sva uglavnom proizasla iz neuzvracenih simpatija. Da li mozes da budes sigurna da u njihovim glavama ponekad ne sevne varnica iz koje bi moglo da proizadje nesto vise? I ne, ne moras ti to obavezno da primetis...
gle, ja sam udana zena vec dobrih deset godina. ne vjerujem da ostavljam dojam da sam na neki drugi nacin osim prijateljski zainteresirana. da, neki od tih frendova pokusali su me smuvati tamo jos u srednjoj i na srecu shvatili smo da se poklapamo u nekim drugim stvarima. biti prijatelj znaci potpuno i iskreno prihvatiti nekoga takvim kakav je i uzvratiti mu respektom i iskrenoscu. da znam da osjecam (polazim od sebe) za nekog od mojih prijatelja nesto vise od dozvoljenog mislim da bih mu bila duzna to i reci. za sad sam ipak na sigurnom 100%.

Odgovor