VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva
staro
  (#11 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:08
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 30.08.2007, 21:42

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Једноставно, мени је некако нормалније волети некога а да немаш неке задње намере. А имати задње намере према свакој жемској особи коју познајеш ми је мало претерано...
to je i poenta prijateljstva u ovom slucaju.. zasto moras da imas zadnje namere (ako si muskarac) prema svemu sto je zensko i sto hoda na dve noge?
ti je preterano!
a u zenskom slucaju, zbog cega bih terala muskarca od sebe koi zeli da mi bude prijatelj? Naprotiv, muskarac moze da bude bolja "prijateljica" od devojke.. ali to sve sad vec zavisi i od osobe..

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
Godine: 33
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.09.2007, 09:00

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
А имати задње намере према свакој жемској особи коју познајеш ми је мало претерано...
I obratno. Je, i ja se slažem. Nezrelo, preterano, glupo i primitivno.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#13 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.08.2008 18:25
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 04.09.2007, 09:38

Pa naravno da je moguce prijateljstvo izmedju zene i muskarca ,ali sve je to lepo objasnila SQUAW

No me toques

staro
  (#14 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 22.08.2008 14:57
Godine: 19
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 05.09.2007, 11:35

nemam pojma zashto, ali oduvek sam se bolje osecala u mushkom drushtvu... oduvek sam vecinom i bila u mushkom drushtvu... stoga, verujem, tj sigurna sam da takva prijateljstva postoje.
naravno deshavalo se da neko nekad pozeli vishe od prijateljstva, ali to se nikad nije ostvarilo. onaj ko se na samom pochetku postavi kao prijatelj i koga ja kao prijatelja zavolim ne moze posle da se predomisli...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#15 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 05.09.2007, 14:47

Citat:
pumba kaže: Pogledaj poruku
po meni : prijateljstvo muško žemsko je .... na liniji izmedju pravog prijateljstva, i mogućnosti da se desi nešto više ... al bukvalno se vaga izmedju ...neka privlačnost uvek postoji bar sa jedne strane...
Imam drugarica ... al sa svakom sam imao neku situaciju gde je moglo da dodje do nečeg,gde je neko izrazio simpatiju prema onom drugom (ne mora naglas al dovoljno da se zna)...medjutim iz,u tom trenutku,razloga nije bilo ništa i nastavlja se prijateljstvo,koje je posle mnogo jače...
U suštini sve zavisi od osobe do osobe i od situacije do situacije...
Kažem : balansiranje
Slazem se.... Mada su retki slucajevi gde je to sve stvarno samo prijateljstvo...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#16 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 20:35
Godine: 29
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 06.09.2007, 19:05

Evo jednog mog zapazanja na kom sam radio verovali ili ne punih 6 godina.
Naime...ja sam imao veliki problem,jer nikada nisam mogao da imam drugaricu.Svaki put kad se sprijateljim sa nekom,ja posle nekog vremena osetim zelju da budem sa njom.Prvo sam sebe smatrao sexualnim manijakom,a onda sam poceo da se zanimam za moj slucaj i vremenom dosao do lepih i zapanjujucih rezultata.
Ja imam starijeg brata(to je veoma vazno podvuci).Moj brat od tetke ima brata i sestru.On se veoma lepo slagao sa devojkama i imao je puno drugarica,dok meni to nije polazilo za rukom.Poceo sam da posmatram moju okolinu i da zapisujem sve.zapanjujuce je bilo kad sam video da 95%ljudi koji imaju iskreno prijateljstvo sa suprotnim polom su ljudi koji kod kuce imaju suprotni pol kao rod,tj ako je u pitanju zensko onda ima brata i obrnuto.
oni koji kod kuce imaju isti pol kao blizak rod suprotni polgleda kao sexualni objekat.
Kad sam otisao u vojsku 1999 u Martu.Posle svih onih sranja koje nas je zadesilo imao sam srecu da sam bio Obezbedjenje general-stabu u klubu vojske(ne bih da spominjem grad)Izmedju ostalog upoznao sam i Pukovnika dr.D.Nikolu koji je psiholog po struci.U jednom razgovoru uz topao caj dotakla se i ova tema.Ja sam slusao sta govore oficiri i pustio da tema malo odmakne i onda zatrazio rec.Izneo sam svoje misljenje koje je bogami trajalo dosta dugo.
Nastao je tajac.Pruzili su mi ruku i zapanjeno me gledali.
Izgleda da sam bio u pravu
Sta vi mislite o tome?

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#17 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 11.09.2007, 01:27

E druze, pa jesi morao to da napises? Koja ce sad sa mnom da se druzi kad sazna da imam 3 brata?

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#18 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 20:35
Godine: 29
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 11.09.2007, 12:29

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
E druze, pa jesi morao to da napises? Koja ce sad sa mnom da se druzi kad sazna da imam 3 brata?
xaxaxaxaxa.....ja bih rekao da ce se tek sada devojke zainteresovati za prijateljstva sa tobom

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#19 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:28
Godine: 24
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 11.09.2007, 13:37

Citat:
veljko kaže:
Po meni musko i zensko nemogu biti prijatelji a ako mogu onda je to stvarno rijetkost.
Jeste retkost imati pravog prijatelja suprotnog pola, zato kad ga imas treba se potruditi da ga zadrzis i sacuvas to prijateljstvo na visokom nivou.

Iz licnog iskustva mogu da garantujem da takva prijateljstva postoje, imam druga iz zabavista se znamo, ali bukvalno, zajedno smo isli u osnovnu i srednju dan danas smo nerazdvojni.. U bezbroj situacija smo bili i nikad niko nije ni pomislio da unisti prijateljstvo.. ekskurzije, pijanstva, spavanje u istoj sobi, pidzama parti i opet smo najbolji drugovi..

Jedino sto mislim da je devojci mnogo teze da nadje druga jer vecina muskaraca pogresno protumaci naklonost doticne...

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#20 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:08
Godine: 20
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva - 12.09.2007, 17:03

Citat:
Ivana-psy kaže: Pogledaj poruku

Jedino sto mislim da je devojci mnogo teze da nadje druga jer vecina muskaraca pogresno protumaci naklonost doticne...
otprilike, dobar deo ce tu naklonost pokusati da iskoristi, posebno ako vidi da se ti bas opustas pred njim, pa ce to pogresno i shvatiti..

krek, krek.. ne gudra..