|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Musko - zenska prijateljstva -
04.09.2007, 09:00
Citat:
I obratno. Je, i ja se slažem. Nezrelo, preterano, glupo i primitivno.
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.08.2008 18:25
|
04.09.2007, 09:38
Pa naravno da je moguce prijateljstvo izmedju zene i muskarca
,ali sve je to lepo objasnila SQUAW ![]()
|
|
|
|
|
|
**CicaMaca**
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 22.08.2008 14:57
Godine: 19
|
05.09.2007, 11:35
nemam pojma zashto, ali oduvek sam se bolje osecala u mushkom drushtvu... oduvek sam vecinom i bila u mushkom drushtvu... stoga, verujem, tj sigurna sam da takva prijateljstva postoje.
naravno deshavalo se da neko nekad pozeli vishe od prijateljstva, ali to se nikad nije ostvarilo. onaj ko se na samom pochetku postavi kao prijatelj i koga ja kao prijatelja zavolim ne moze posle da se predomisli... ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
|
05.09.2007, 14:47
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 20:35
Godine: 29
|
06.09.2007, 19:05
Evo jednog mog zapazanja na kom sam radio verovali ili ne punih 6 godina.
Naime...ja sam imao veliki problem,jer nikada nisam mogao da imam drugaricu.Svaki put kad se sprijateljim sa nekom,ja posle nekog vremena osetim zelju da budem sa njom.Prvo sam sebe smatrao sexualnim manijakom,a onda sam poceo da se zanimam za moj slucaj i vremenom dosao do lepih i zapanjujucih rezultata. Ja imam starijeg brata(to je veoma vazno podvuci).Moj brat od tetke ima brata i sestru.On se veoma lepo slagao sa devojkama i imao je puno drugarica,dok meni to nije polazilo za rukom.Poceo sam da posmatram moju okolinu i da zapisujem sve.zapanjujuce je bilo kad sam video da 95%ljudi koji imaju iskreno prijateljstvo sa suprotnim polom su ljudi koji kod kuce imaju suprotni pol kao rod,tj ako je u pitanju zensko onda ima brata i obrnuto. oni koji kod kuce imaju isti pol kao blizak rod suprotni polgleda kao sexualni objekat. Kad sam otisao u vojsku 1999 u Martu.Posle svih onih sranja koje nas je zadesilo imao sam srecu da sam bio Obezbedjenje general-stabu u klubu vojske(ne bih da spominjem grad)Izmedju ostalog upoznao sam i Pukovnika dr.D.Nikolu koji je psiholog po struci.U jednom razgovoru uz topao caj dotakla se i ova tema.Ja sam slusao sta govore oficiri i pustio da tema malo odmakne i onda zatrazio rec.Izneo sam svoje misljenje koje je bogami trajalo dosta dugo. Nastao je tajac.Pruzili su mi ruku i zapanjeno me gledali. Izgleda da sam bio u pravu ![]() Sta vi mislite o tome? |
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
|
11.09.2007, 01:27
E druze, pa jesi morao to da napises? Koja ce sad sa mnom da se druzi kad sazna da imam 3 brata?
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 20:35
Godine: 29
|
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:28
Godine: 24
|
11.09.2007, 13:37
Citat:
Iz licnog iskustva mogu da garantujem da takva prijateljstva postoje, imam druga iz zabavista se znamo, ali bukvalno, zajedno smo isli u osnovnu i srednju dan danas smo nerazdvojni.. U bezbroj situacija smo bili i nikad niko nije ni pomislio da unisti prijateljstvo.. ekskurzije, pijanstva, spavanje u istoj sobi, pidzama parti i opet smo najbolji drugovi.. ![]() ![]() ![]() Jedino sto mislim da je devojci mnogo teze da nadje druga jer vecina muskaraca pogresno protumaci naklonost doticne... ![]() sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:08
Godine: 20
|
12.09.2007, 17:03
otprilike, dobar deo ce tu naklonost pokusati da iskoristi, posebno ako vidi da se ti bas opustas pred njim, pa ce to pogresno i shvatiti..
![]()
|