VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
"Volim TE..."
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
"Volim TE..." - 30.07.2006, 07:22

E ako ste pomislili da cu nekome da izjavim ljubav 'vako javno grdno ste se zajebali
Elem, sta ocem da vas pitam: danas na poslu jednog radnog kolegu nazove zemska i na kraju razgovora on joj govori ono cuveno "I love you "... nakon 5 minuta zemska ponovo zove jer je nesto zaboravila da mu podvuce i on ponovo na kraju i tog razgovora "I love you"...
Meni iskreno odma' bilo od njegovih silnih izjava ljubavi za samo 5 minuta. Zavrsi on spiku sa voljenom a ja jedva docekah da ga priupitam sto joj to govori na kraju svakog razgovora Odgovor je bio da je zeli podsjetiti da je on "stvarno" voli.
Nije da se nesto pretjerano gadim te cuvene izjave ali je brate dragi ne koristim svakodnevno. Ljubav se valjda treba osjetiti bez ikakvih rijeci a ne ponavljati ko papagaj dok nekim slucajem ne ubijedis doticnu personu ili samog sebe da je "stvarno" volis
Koliko vi cesto bljuzgate voljenom bicu da ga volite, ili vam je otrcana ta fraza?

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: "Volim TE..."
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: "Volim TE..." - 30.07.2006, 12:26

Pa, ja ne znam da l' sam mu dvaput do sad za ove (malo vise od) 4 godine to rekla Ne znam, kontam da se to nekako podrazumeva ako si vec sa nekim, a pogotovo toliko dugo. Mada, mi se castimo drugim terminima koji govore otprilike to isto

Nekako nisam u tom fazonu da imam potrebu da mi se to govori svaki cas, pa valjda zato i ja to ne praktikujem. A i ne reagujem bas najvestije na takve izjave... ono, bas nisam u tom fazonu

Mada, nije da ne umem da se raspilavim kad musko izgovori tako nesto

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: "Volim TE..." - 30.07.2006, 13:16

Hmm pa mozda je stvarno voli? Hehehe..

Nije problem reci to, ali kada ponavljash bilo koju rech preterano ..ona lagano izgubi smisao..

Shta se deshava kad ono drugo i nije 100% sigurno u svoja osecanja duboko u sjebi, a vi pokushavate da je vezete i zatrpate sopstvenim.. Osetice to i verovatno ce posle izvesnog vremena pocheti da se gusi. Mozzda u svima nama kad predjemo neke godine, postoji taj osjecaj u svesti i zato se i ne razbacujemo osjecanjima, a preterani izlivi kod drugih izazivaju muchninu kao da saosecaju sa "zzrtvom" ..?

Heh, meni je dovoljno da da me podseti na to kako sam ja bljuzgao i di je to zavrshiloo, pa da mi bude muka ...hahah

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 30.07.2006 u 14:46.

staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: "Volim TE..." - 30.07.2006, 15:03

Citat:
swba kaže:
Koliko vi cesto bljuzgate voljenom bicu da ga volite, ili vam je otrcana ta fraza?
Otrcana mi je rec "bljuzgate" u navedenom kontekstu. Mogu da razumem da neko nije u fazonu da 100 puta dnevno izjavljuje ljubav, ali zasto to podcenjivati kod drugih? Svi smo drugaciji i svako od nas ima razlicite puteve do srece. Nekom bi silne izjave ljubavi dosadile vec treceg dana, dok sam ja jednu vezu prekinula upravo zato sto su mi nedostajale Mada, mogu da razumem ljude koji ne funkcionisu tako i kojima je od slatkih reci muka, poznajem ih dosta,
Priznajem, jesam pekmez, volim reci i da cujem i da izgovaram. Istina je da se mnogo vise dokazuje delima nego recima, ali nekada je lepo to i cuti... I moj dragi je takav, nekima smo zbog toga slatki, drugima smo opet ali to je nas svet i mi smo u njemu srecni.

staro
  (#5 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: "Volim TE..." - 30.07.2006, 15:51

Citat:
Lady in red kaže:
Mogu da razumem da neko nije u fazonu da 100 puta dnevno izjavljuje ljubav, ali zasto to podcenjivati kod drugih?
Ne potcjenjujem ja to kod drugih, naprotiv mogu i na celu da napisu da se vole ako im je to ono sto ih odrzava u vezi, ali mi je ipak malo nakon spiska za kupovinu dodati cuveno "Volim te..."
Volim i ja tebe al' te ne saljem u radnju

Sto 'lebac rece zar ne gubi na znacenju ako se pretjerano upraznjava

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#6 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: "Volim TE..." - 30.07.2006, 15:59

Citat:
swba kaže:
Sto 'lebac rece zar ne gubi na znacenju ako se pretjerano upraznjava
A jel sex gubi na kvalitetu ako se preterano upraznjava?

staro
  (#7 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: "Volim TE..." - 30.07.2006, 23:17

Volim i imam potrebu da voljenoj kazem volim te , a imam i potrebu da to i cujem od nje , ali svakako ne 10 puta za 5 minuta , tada vec sami otrcavamo takve izjave koje treba da ipak nesto znace , mada mnogo vise vrednujem dela koja ukazuju na ljubav i njen kvalitet od reci u svakom slucaju......

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#8 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: "Volim TE..." - 31.07.2006, 01:34

naravno da mi je potrebno da mi se govori to "cuveno: volim te!!!"
mislim da je svet sa druge starne zivota isuvise "tih", "nem" , tako da zelim da iskoristim "prednosti danasnjice" ..sutrasnjice..
Volim da volim i da to jasno pokazujem i izrazavam, kao i "da mi se uzvrati istom merom" .. ako je osoba "prava", a jeste , uvek ce pronaci novi nacin da mi to kaze opet, iznova, ponovo..

staro
  (#9 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: "Volim TE..." - 31.07.2006, 08:33

Najpre ću sebe sto puta preispitati da li ja nekog volim, mada ću verovatno na hiljadu i jedan način toj osobi na pokažem da ga volim, ali relativno teško i u svakom slučaju dosta retko ću prevaliti preko usta "Volim te." Razlog je upravo taj što ne verujem u često izgovaranje te rečenice, vremenom se izliže i gubi na snazi. S druge strane, neko će mi kroz niz sitnih i krupnih stvari pokazati da me voli, ali ipak ću s vremena na vreme imati potrebu da mi on to i izgovori.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#10 (permalink))
LilShizle
Početnik
LilShizle će uskoro postati poznat član

Član od: 01.07.2006.
Poslednji login: 02.09.2006 15:08
Godine: 25
Odgovor: "Volim TE..." - 31.07.2006, 14:35

Bitno je da taj neko zaista to oseti, a onda su reci suvisne...