|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
"Volim TE..." |
|
Odgovor: "Volim TE..." |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: "Volim TE..." -
30.07.2006, 15:51
Citat:
nakon spiska za kupovinu dodati cuveno "Volim te..." Volim i ja tebe al' te ne saljem u radnju Sto 'lebac rece zar ne gubi na znacenju ako se pretjerano upraznjava ![]() |
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
30.07.2006, 15:59
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
30.07.2006, 23:17
Volim i imam potrebu da voljenoj kazem volim te , a imam i potrebu da to i cujem od nje
, ali svakako ne 10 puta za 5 minuta , tada vec sami otrcavamo takve izjave koje treba da ipak nesto znace , mada mnogo vise vrednujem dela koja ukazuju na ljubav i njen kvalitet od reci u svakom slucaju......![]() |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
31.07.2006, 01:34
naravno da mi je potrebno da mi se govori to "cuveno: volim te!!!"
mislim da je svet sa druge starne zivota isuvise "tih", "nem" , tako da zelim da iskoristim "prednosti danasnjice" ..sutrasnjice.. Volim da volim i da to jasno pokazujem i izrazavam, kao i "da mi se uzvrati istom merom" .. ako je osoba "prava", a jeste , uvek ce pronaci novi nacin da mi to kaze opet, iznova, ponovo.. ![]() |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
|
31.07.2006, 08:33
Najpre ću sebe sto puta preispitati da li ja nekog volim, mada ću verovatno na hiljadu i jedan način toj osobi na pokažem da ga volim, ali relativno teško i u svakom slučaju dosta retko ću prevaliti preko usta "Volim te." Razlog je upravo taj što ne verujem u često izgovaranje te rečenice, vremenom se izliže i gubi na snazi. S druge strane, neko će mi kroz niz sitnih i krupnih stvari pokazati da me voli, ali ipak ću s vremena na vreme imati potrebu da mi on to i izgovori.
|
|
|
|