|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: juče 14:56
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Flert je zdrav i za muškarce i za žene,,,
![]() Ruku na srce,svima treba malo laskanja,pogleda ili osmjeha. Granicu sam sebi postavljaš.Niko te ne može natjerati da uradiš ono što nećeš. ![]() Budi odveć lepa da se sviđaš svakom odveć gorda da bi živela za druge J.Dučić |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:51
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... -
07.12.2007, 16:18
Citat:
Zna koleginica draga mi em mila,ali ajde i javno da napisem jednu istinu,slozili se ili ne,da u vezi nikada oboje ne misle isto,ali NIKADA i bukvalno,ma kako izgledalo... zato se bojim ili mi nije gusht da neko shvati kada ni za flert ne bude vise da o toj istini zivotnoj nije razmislio na pravi nacin... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 21:42
Pol: Muško
Godine: 38
|
08.12.2007, 10:12
Citat:
![]() ...vidi prijatelju...nikada ne znas sta moze u zivotu da te snadje...za ceo zivot?...jesi li siguran?...ko ti to garantuje?... ![]() ...flert sam po sebi,nije nista ozbiljno,ako je sve zezanje...tako ja flert i shvatam...retko kada mi se desavalo da flertujem sa nekom zenom i posle budemo u vezi ili imamo sex...jer razdvajam flert od udvaranja ili startovanja,nazovite kako hocete...meni su to 2 razlicita pojma... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:08
Godine: 29
|
09.12.2007, 10:03
Citat:
...ako nekog pogledam i osmehnem mu se pa i zapocnemo razgovor ili se dobacujemo dvosmislenim pitanjima i odgovorima ne znaci da cu sa tim muskarcem otici u krevet... Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
|
28.01.2008, 20:13
naravno da postoji razlika izmedju prave prevare i razmenjivanja osmeha i pogleda, ali i jedno i drugo mnogo boli. Tako da bih se i u jednom i u drugom slucaju osecala prevarenom, slomljenom...
![]() i u svakom slucaju bi mu sve sasula u lice, ja drzim do toga da nema tajni u vezi i sve mu govorim, nadam se da i on meni sve govori ![]() tajne i stvari koje drzimo u sebi ce kad tada isplivati i bolje odmah nego kasnije kada mozda ne bismo zeleli ili ne bude pravi trenutak, a jesce nas sve vise i duze. ![]()
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.09.2008.
Poslednji login: juče 21:52
|
23.09.2008, 10:23
...nije bilo flerta...pogled,osmeh,...znak koji smo samo mi videli,prepoznali...srodne duse...sudbina...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 00:05
Godine: 41
|
23.09.2008, 11:25
Citat:
![]() kupi psa, jer to je jedini nacin da za novac dobijes ljubav
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 02:04
Godine: 28
|
24.09.2008, 21:23
Ponekad je sasvim dovoljan i taj jedan pogled ,
u kom se svetovi sudare,dovoljan da ga nosis u mislima da se sa osmehom budis zbog njega,sto nije fizicka prevara,ali moze mnogo vise da zaboli... ![]() ...snovi nikad ne umiru, umiru samo sanjari... |
|
|
|