|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... |
|
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:23
Pol: Žensko
|
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... -
31.08.2007, 20:08
Citat:
![]() Kad poželim flert zato što mi se sviđa neki muškarac, čini mi se da to radim nezgrapno, stidljivo,... loše. Ali zato svakodnevno postoje situacije kada ne želim da flertujem i mislim da ne flertujem, a drugi moju zajebanciju ili pak one momente kad mi čovek pokraj mene nekako biva drag da to moram i da na neki način pokažem (što može biti bilo koji čovek bilo kog starosnog doba i bilo kog pola) vide kao flert. Oni koji me poznaju, koji me vole i prihvataju takvu kakva jesam, znaju da jednostavno ja tako funkcionišem. |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 20:35
Pol: Muško
Godine: 29
|
06.09.2007, 19:30
Licno ne vidim cemu sve to,ako ste u braku sa voljenom osobom.Neke stvari u zivotu birate sami:kuma,zenu.....pa zasto onda pljuvati sebi na izbor.
Mene bi licno jako povredilo kad bih video da moja zena flertuje sa nekim i to bi smatrao moralnim porazom koji bi za sobom povukao odredjene poteze.Iz tog ugla gledano ne bih ni ja svojoj zeni nanosio bol te vrste,jer i suvise volim tu zenu da bih mogao da je povredjujem. Onaj ko voli da povredjuje osobu kraj sebe...samo napred,ja nisam taj ![]() Ja sam zenu birao za ceo zivot a ne kao neki ovde prisutni! |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Pol: Žensko
|
Citat:
.Još konkretnije:kada ste i na osnovu čega sigurni da neko flertuje sa vama?Umete li suptilno i (učini to ) što bezbolnije da joj/mu kažete da vam do flertovanja nije? |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 22:31
Pol: Muško
|
07.12.2007, 15:16
Citat:
Nego imate li chuku da kazete nekom ko vas ortakom smatra po vasoj zelji da to vise nije samo zelja za sagovornikom,poznanikom dobrim za kaficu,koje picence...??? ![]() Zivot ma kakve obzire imali ume za 24h da dobije sasvim drugu dimenziju...Oli muciti sebe,umreti sa tajnom ili priznati,pa i po cenu promena na koje se niko ne usudjuje,narocito posle 30-te...Usput zamisli moje srce kada se posle 17 godina osmelim i ostavim toliko vreme iza po cenu da budem sam,jer nije tesko doci u situaciju da budes sam u 44....mnogih sa toliko godina nema zivih oko nas,mene,tebe,verujem i ostalih...nije malo i svi se zapitaju sta cu i gde cu i kome cu i ko ce mene,pa ostanu tamo gde je sigurica,a sad sto ce svaki dan do kraja zivota da mu presedne o tome ce da cuti i samom sebi.. Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|