VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili...
staro
  (#21 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 21:22
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 30.08.2007, 17:38

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Teorijski - nikako praktično ( za sad )

Koliko bi mene zabolelo da prekinem taj čarobni trenutak? Verovatno mnogo više, nego da ga ne prekinem. Ovo je sada bez srca ili bez obraza?
Ne znam. To ces ipak morati da upitas sebe...ispred ogledala.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:24
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 30.08.2007, 17:54

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Ne znam. To ces ipak morati da upitas sebe...ispred ogledala.

Namerno je naznačena reč '' teorijski '' . Trebalo bi da znaš, ogledao se u ogledalu ili ne, da nikada nećemo znati šta nas čeka u bližoj ili daljoj budućnosti, kao i to da li će nas zadesiti upravo ono, što najviše osuđujemo, ako osuđujemo.
Iskustvo me je naučilo da nikada sebi ne kažem: '' nikada neću... '' .

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#23 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Godine: 51
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 30.08.2007, 18:09

Izgleda da sam prilično sklon flertu.
Ja na to gledam kao na benigno ponašanje. Iz kog razloga? Pa zato što volim moju suprugu i smatram da je naša veza nešto što treba večno da traje. Nekako mi je takva koncepcija u glavi.
Supruga takođe smatra da je naš brak nešto onako baš, baš.
ALI!
Kaže da je varam na sve moguće načine. Naročito joj smeta moje ubijanje radnog vremena, koje provodim u sjajnim komunikacijama sa damama.
Šta da se radi? Takva sam osoba. Nađem nekako zajednički jezik, da ne kažem teme, sa ženskim svetom.
A sve je to zbog održavanja dobrog raspoloženja.
Dame su mi tu u velikoj prednosti. Uz njih sam opušteniji. Čak i kad se desi da stavim ruku na neku od njih, na to ne gledam kao na prevaru. Znam da bi supruga na to gledala drugačije.
Ali. Zar ljudi koji sebi dozvole da tu i tamo popiju po neku čašicu više ili se povremeno omame nekim narkotikom, za sebe ne tvrde da nisu alkoholičari ili narkomani, i da je to sasvim u redu?

staro
  (#24 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:04
Godine: 20
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 30.08.2007, 21:48

ne vidim potrebu da pravim problem oko necega gde se nista nije desilo..
flert je zdrav, pojacava samopouzdanje, i praktikujem ga..
i vise mi je prevara poljubac nego sex..
poljubac mi je intimniji od sexa i pre bih oprostila da me je decko prevario u krevetu nego van njega..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#25 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 21:22
Godine: 35
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 30.08.2007, 21:55

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Namerno je naznačena reč '' teorijski '' . Trebalo bi da znaš, ogledao se u ogledalu ili ne, da nikada nećemo znati šta nas čeka u bližoj ili daljoj budućnosti, kao i to da li će nas zadesiti upravo ono, što najviše osuđujemo, ako osuđujemo.
Iskustvo me je naučilo da nikada sebi ne kažem: '' nikada neću... '' .
......zaboravljas-mozda je neko bio u situaciji "prakticno"...pa ti sve ovo pise iz licnog iskustva.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#26 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:23
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 31.08.2007, 20:08

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ako je sve prevara, ja svakog mog varam 24/7 Еlem, i ja mislim da postoji flert i flert. Onaj koji je na nivou zajebancije obožavam i praktikujem redovno. Ne vidim ništa loše u tome. Specijalno zato što se u vezi ne menjam niti volim da me iko menja, ako smatram da ne radim ništa loše. Ako me neko prihvatio i zavoleo takvu, ne vidim razlog zašto bi odjednom to počelo da mu smeta. A ono, on me voli a zna da ga varam jer sve smatra prevarom i moja zajebancija mu smeta, ali me voli - ma to ne pušim, posmatrala bih ga kao majmuna. A sa majmunima ne volim da budem niti sa onima u koje nemam poverenja, niti sa onima koje treba menjati.

Dakle, ako je sve prevara, ja varam, a moje srce je čisto

I 100 puta kažem, sa mojim mesarom flert je a must. Jer, samo kad mu pošaljem poljubac preko onih sušenih butkica dobijem dobre šnicle.

p.s. ... a na stranu to što flertujem i sa ženama

Kad poželim flert zato što mi se sviđa neki muškarac, čini mi se da to radim nezgrapno, stidljivo,... loše.
Ali zato svakodnevno postoje situacije kada ne želim da flertujem i mislim da ne flertujem, a drugi moju zajebanciju ili pak one momente kad mi čovek pokraj mene nekako biva drag da to moram i da na neki način pokažem (što može biti bilo koji čovek bilo kog starosnog doba i bilo kog pola) vide kao flert.
Oni koji me poznaju, koji me vole i prihvataju takvu kakva jesam, znaju da jednostavno ja tako funkcionišem.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#27 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 20:35
Godine: 29
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 06.09.2007, 19:30

Licno ne vidim cemu sve to,ako ste u braku sa voljenom osobom.Neke stvari u zivotu birate sami:kuma,zenu.....pa zasto onda pljuvati sebi na izbor.
Mene bi licno jako povredilo kad bih video da moja zena flertuje sa nekim i to bi smatrao moralnim porazom koji bi za sobom povukao odredjene poteze.Iz tog ugla gledano ne bih ni ja svojoj zeni nanosio bol te vrste,jer i suvise volim tu zenu da bih mogao da je povredjujem.
Onaj ko voli da povredjuje osobu kraj sebe...samo napred,ja nisam taj
Ja sam zenu birao za ceo zivot a ne kao neki ovde prisutni!

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#28 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:35
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 07.12.2007, 14:57

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Da li je za vas prevara samo sex vašeg dragog/drage ili pod prevarom podrazumevate i isprepletenost njegovih/njenih osmeha, pogleda, reči, dodira...?Neki to flertom zovu. A vi?
Šta najviše boli?Preko čega predjete(onako,s' knedlom u grlu),a šta ne praštate ni pod razno ?
Važe li ti aršini i za vas ili je ono što vi činite sasvim bezazleno i ničije srce neće slomiti ...
I nameće se još jedno pitanje: kako i da li uopste razuveravati nekog ko vam je jako drag i sa kim želite da se družite i samo družite, da to što vas zanima svašta nešto(a sve van oblasti seksualnosti i onog jako ličnog) o njemu/njoj - nije flert.

Još konkretnije:kada ste i na osnovu čega sigurni da neko flertuje sa vama?Umete li suptilno i (učini to ) što bezbolnije da joj/mu kažete da vam do flertovanja nije?

staro
  (#29 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 22:31
Odgovor: Pogled, osmeh, dodir, reč ili... - 07.12.2007, 15:16

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
I nameće se još jedno pitanje: kako i da li uopste razuveravati nekog ko vam je jako drag i sa kim želite da se družite i samo družite, da to što vas zanima svašta nešto(a sve van oblasti seksualnosti i onog jako ličnog) o njemu/njoj - nije flert.

Još konkretnije:kada ste i na osnovu čega sigurni da neko flertuje sa vama?Umete li suptilno i (učini to ) što bezbolnije da joj/mu kažete da vam do flertovanja nije?
A sta ako ti i nije do flertovanja,a uhvatis sebe da ne bi samo da se druzis iako taj drugi unapred shvata tvoju potrebu za svim i svacim osim za sve vezano za seksualne porive...Razumem da sa pristojne distance to moze da se kontrolise,ali da li uzivo uopste mozes da kontrolises hemijske reakcije u sopstvenoj Tebi ?

Nego imate li chuku da kazete nekom ko vas ortakom smatra po vasoj zelji da to vise nije samo zelja za sagovornikom,poznanikom dobrim za kaficu,koje picence...???

Zivot ma kakve obzire imali ume za 24h da dobije sasvim drugu dimenziju...Oli muciti sebe,umreti sa tajnom ili priznati,pa i po cenu promena na koje se niko ne usudjuje,narocito posle 30-te...Usput zamisli moje srce kada se posle 17 godina osmelim i ostavim toliko vreme iza po cenu da budem sam,jer nije tesko doci u situaciju da budes sam u 44....mnogih sa toliko godina nema zivih oko nas,mene,tebe,verujem i ostalih...nije malo i svi se zapitaju sta cu i gde cu i kome cu i ko ce mene,pa ostanu tamo gde je sigurica,a sad sto ce svaki dan do kraja zivota da mu presedne o tome ce da cuti i samom sebi..

Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...

staro
  (#30 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum