|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pesma koja vas uvek podseti na bivšu/bivšeg |
|
Odgovor: Pesma koja vas uvek podseti na bivšu/bivšeg |
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: Pesma koja vas uvek podseti na bivšu/bivšeg -
15.08.2007, 13:13
...sa bivšom mi baš nije bilo do pesme...
...zato su mi sad sve drage...![]() ...pesme naravno... ![]()
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Pol: Žensko
Godine: 29
|
17.08.2007, 11:40
Ima par pjesmi koje me podsjećaju na bivše 'ljubavi'.. Ali nekako će mi uvijek ostati u sjećanju i podsjećati me lijepe trenutke ove pjesme..
Željko Samardžić - Ne spominji ljubav Željko Samardžić . Ljubavnik Jacques Houdek - Miris žene Lana Jurčević & Luka NIžetić - Prava ljubav ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
18.08.2007, 18:01
Ima...
Ima nekoliko pesama koje uvek izazovu grč u stomaku, knedlu u grlu... a ima i jedna od koje mi obično suze grunu na oči, gde god da sam, sa kim god da sam... A još i nije bila nesretna ljubav...ali je bila.. recimo i previše sretna dok je trajala. A prestala je nekako odjednom...nisam ni osetila (a obično osetim)... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
19.08.2007, 08:48
Sunce ljubavi
Kad pogledam iza sebe, sve je crno, osim tebe jedina si svetla tacka ti. Bio sam na krivom putu, sto grehova u minutu, onda kad ti nisi bila tu. refren: Trezan shvatih iz prve, da sve su sem tebe, bile kurve kojih sam se stideo. A ni ja, nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti sunce ljubavi. Ni sad ne znam sta sam hteo, mozda nisam bio zreo da se nekom nesebicno dam imale su moje telo i od bica mokro celo, a na kraju, ipak ostah sam. refren: Trezan shvatih iz prve, da sve su sem tebe bile kurve kojih sam se stideo. A ni ja nisam svetac, vec obican slepac, sto kraj oba oka nije video, da si ti, samo si ti, sunce ljubavi. Tamo daleko Blizina je ime na usnama kad tela ne mogu blize i slike u mojim rukama kada me secanje stize. Blizina je kad nisi tu a zivis u meni i lice ti ne vidim al srcem zemlju okreni. REFREN: Na kraju sveta,negde daleko na vetru gori jos moja sveca samo za mene pali je neko ko me voli i ko me se seca. Daleko negde tamo daleko i moja zvezda sija u nizu tamo mi je ostao neko da mi bude zauvek blizu. Blizina je kad nekog izgubis a duse se pronadju same i sjaj u mojim ocima kad mi spustis glavu na rame. Blizina je kad nisi tu a zivis u meni i lice ti ne vidim al srcem zemlju okreni. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:35
|
19.08.2007, 13:06
![]() Đorđe Balašević Anđela Moja je draga veštica... O tom ni reči nikome... Na zidu ispod ikone šara srca i slova... Ume sa retkim travkama... Munđari tajno s čavkama... U san dozove dobre trolove... I uvek osvane nova... Kada prođe ribljom pijacom svi šapću: Evo je... Biće nevolje... Ali blenu kao pijani njenom podsuknjom omađijani... Moja je draga najbolja... Anđeo dobrog naboja... Prošek u nedra prolije... I eto ti čarolije... Druge mi za čas posade bezbojnu ružu dosade... Držimo palce vrag i ja da potraje ta magija... Moja je draga veštica... Uvrača trista prepreka... Odavde do Bečkereka... I oko čarde kod Žablja... Kad se na putu zadržim... Paprenu čorbu zapržim... Munja se nebom razmaše... kao zlatna sablja... I samo baja, i na pertle mi vezuje čvorove... Što sve govore... Al dok mirno spava pošten svet... Dugo se mirimo... To je tek vatromet... Moja je draga najbolja... Anđeo dobrog naboja... Prošek u nedra prolije... I eto ti čarolije... Druge mi za čas posade bezbojnu ružu dosade... Držimo palce vrag i ja da potraje ta magija... Moja je draga najbolja... Anđeo dobrog naboja... Prošek u nedra prolije... I eto ti čarolije... Druge mi za čas posade bezbojnu ružu dosade... Držimo palce vrag i ja da potraje ta magija... Da potraje ta magija... Da potraje... |
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
|
19.08.2007, 22:53
Kad ti bude svejedno kad cujes "vasu" pesmu, znaci da si preboleo... Naravno, probudi ti emocije, ali su nekako stalozenije... Ima mnogo pesama...
|
|
|
|