VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Izgubljene ljubavi
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 18
Izgubljene ljubavi - 23.09.2006, 19:14

Koliko jako vas pogadja raskid? Kako se borite sa tim emocijama? Da li se uvucete u krevet, pokrijete preko glave i patite, ili se ponasate kao da vas nije briga, da vas ne dotice ono sto se desilo?

Ljubav je razlog zasto smo na zemlji

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Liebeskummer
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 25
Odgovor: Liebeskummer - 23.09.2006, 20:07

U krevetu potajno patim. Patila sam samo za jednim.
A ovi ostali me nisu doticali.

goldie

staro
  (#3 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Liebeskummer - 23.09.2006, 21:00

Pa, ovaj, kako mi muskarci po nekom ne pisanom pravilu ne treba da zbog zemski, nikada to nisam ni cinio.

Ipak, i mi smo ljudi tako da me svaki raskid pogodi ( i to ljudski ) sto je i normalno, ne

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 11.12.2008 20:51
Godine: 23
Odgovor: Liebeskummer - 23.09.2006, 22:51

Nije bitno da li sam u vezi tri dana ili tri godine raskid me pogodi. Naravno ne uvek na isti nacin, i nije emocija tuge uvek isto snazna i dugotrajana. Nekoliko puta mi se desilo da sam dan raskida budem tuzna a sutradan sam k'o nova. Naravno, neke tuge su mnogo duze trajale. Ne znam.... takva sam. Moram odbolovati pa makar i samo jedno vece

Evo, promenila sam potpis

Odgovor: Izgubljene ljubavi
staro
  (#5 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:09
Odgovor: Izgubljene ljubavi - 24.09.2006, 17:41

Pogađa me, i to dosta. I nisam sigurna da li bol zbog gubitka vremenom prolazi ili tek ja naučim da živim sa njim.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#6 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Izgubljene ljubavi - 25.09.2006, 16:19

Mene pogađa sve ono pre formalnog raskida..
Ono kada gledaš kako sve puca,
kako se ruši kula od karata
u koju si ulagao toliko emocija, vremena, strpljenja..
ma u koju sam ulagala samu sebe..

A kada već dođe do formalnog raskida...
tada sam načisto sa sobom..tada sam već odlučila da idem dalje..
I ne vidi se na meni ništa
niti bilo ko može da pretpostavi da je do raskida uopšte i došlo...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 01:57
Godine: 34
Odgovor: Izgubljene ljubavi - 05.10.2006, 15:32

Citat:
SansRomantic kaže:

A kada već dođe do formalnog raskida...
tada sam načisto sa sobom..tada sam već odlučila da idem dalje..
I ne vidi se na meni ništa
niti bilo ko može da pretpostavi da je do raskida uopšte i došlo...
Potpuno se slažem

staro
  (#8 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 03.01.2009 12:34
Godine: 19
Odgovor: Izgubljene ljubavi - 15.09.2007, 19:30

hm... sve raskide sam podnosila mirno, jer sam znala da je to ono najbolje... jer je to ustvari bilo ono shto sam zelela...

osim jednog... koji ni posle tri godine ne mogu da potpuno prebolim... jer sam samo tad volela...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#9 (permalink))
mirkomi817
Novi član
mirkomi817 je na dobrom putu

Član od: 27.06.2007.
Poslednji login: 07.01.2008 14:03
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Izgubljene ljubavi - 23.09.2007, 17:08

Mene to mnogo pogadja, kad znam da sam sve omogucio u toj vezi. Kada raskinem vezu, onda se osecam nekako prevarenim. Povucem se, slusam tuzne pesme i tako to. Bolno i tuzno.

staro
  (#10 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: 06.01.2009 15:53
Godine: 29
Odgovor: Izgubljene ljubavi - 18.03.2008, 12:41

Pogadjaju me raskidi.....Svaki na svoj nacin i svaki sam drugacije prezivela, prebolela....
Posle nekih mi je trebalo jako dugo da krenem, prevazidjem sve.....A ponekda bih odmah sutradan ustala nasmejana, sa sigurnim korakom i zeljom za novom ljubavlju.....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Odgovor