|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Izgubljene ljubavi |
|
Odgovor: Liebeskummer |
|
Odgovor: Liebeskummer |
|
Odgovor: Izgubljene ljubavi |
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 03.01.2009 12:34
Pol: Žensko
Godine: 19
|
Odgovor: Izgubljene ljubavi -
15.09.2007, 19:30
hm... sve raskide sam podnosila mirno, jer sam znala da je to ono najbolje... jer je to ustvari bilo ono shto sam zelela...
osim jednog... koji ni posle tri godine ne mogu da potpuno prebolim... jer sam samo tad volela... ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 27.06.2007.
Poslednji login: 07.01.2008 14:03
Pol: Muško
Godine: 35
|
23.09.2007, 17:08
Mene to mnogo pogadja, kad znam da sam sve omogucio u toj vezi. Kada raskinem vezu, onda se osecam nekako prevarenim. Povucem se, slusam tuzne pesme i tako to. Bolno i tuzno.
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: 06.01.2009 15:53
Pol: Žensko
Godine: 29
|
18.03.2008, 12:41
Pogadjaju me raskidi.....Svaki na svoj nacin i svaki sam drugacije prezivela, prebolela....
Posle nekih mi je trebalo jako dugo da krenem, prevazidjem sve.....A ponekda bih odmah sutradan ustala nasmejana, sa sigurnim korakom i zeljom za novom ljubavlju..... Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|