|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pesma koja vas uvek podseti na bivšu/bivšeg |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Pesma koja vas uvek podseti na bivšu/bivšeg -
30.09.2008, 23:08
Infisa san u te.....
nikad je nismo slusali zajedno...samo...eto tako.....bezveze.... |
|
|
|
|
|
stegni mi.....ruku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: juče 23:19
Godine: 23
|
04.10.2008, 19:54
Legende
Ne pitaj što se svako jutro budim umoran ne pitaj što u srcu krijem,što sam uvek sam. Ne pitaj,ništa ne pitaj me kada već sama znaš sve, od kad me nema u srcu tvom ne pevam jer nemam kom. Ne pitaj kol'ka tuga može da se izdrži ne pitaj kol'ko treba da se suza ne pusti. Ne pitaj što ti mladost dajem,što si porok moj ne pitaj što u svakom drugom tražim osmeh tvoj. Vlado Georgijev- Živim da te nađem Merlin- Ostaće istine dvije Aleksandra Radović- Ne verujem da me ne voliš Shade- Stay mine |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2008.
Poslednji login: 19.11.2008 14:36
|
11.10.2008, 17:07
topli trag na usnama
miris blag u grudima sve me na tebe podseca. nocas iz nistavila opet krece lavina srce opet predoseca...... . . . poslednji dah bi da dam samo da mogu da znam kome sad dises u dlan s kim cekas dan. itd.... obozavam ovu stvar |
|
|
|
|
|
dosledan samome sebi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.07.2008.
Poslednji login: danas 02:42
Pol: Muško
Godine: 30
|
11.10.2008, 17:23
Zbog jedne divne crne žene Gledao sa sunce na istoku, kako se budi. Gledao sam oblake i jutro, u hiljadu boja. Sklapao oči od bola, skrivao suze. Ona je ostala tamo, daleko u noći. Zbog jedne divne crne žene, Zbog jednog pogleda tužnog u noći, zbog obećanja, da će mi doći, Tužan i sam, čekam je ja. Daleko me nosila ptica srebrnih krila. U zemlju u kojoj je nekad i ona bila. Toliko sam želio sreću i ljubav bez kraja. Al` život me odneo dalje daleko od nje... "Čudno je, kako je malo potrebno da budemo srećni, i jos čudnije: kako često nam baš to malo nedostaje!"
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 01:22
Godine: 28
|
31.10.2008, 21:07
...ti znas cija si velika bol
i ko zbog tebe pravi gluposti, drugi ce neko tvoje srce da cuva i drugi ce tebe voleti, al kao ja niko ,nikada... Stvarnost je stvarnija,ako joj dodas malo nestvarnog ...
|
|
|
|