VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sve je laz... Ili mozda nije?
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 18
Sve je laz... Ili mozda nije? - 27.05.2007, 01:10

Decko/devojka govore "volim te, uvek cu biti tu za tebe", obecavaju kule i gradove... Bla bla bla...

Ali, da li je sve to istina?

Kako prepoznati da li vas partner govori istinu, ili vas samo zavlaci, laze... Posto, svi znamo da ima takvih ljudi kojima uopste nije tesko poigravati se sa tudjim osecanjima.

Dakle, da li ste imali takva iskustva, i kako ste prepoznali govori li istinu ili laz?

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije?
staro
  (#2 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Muško
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 27.05.2007, 01:21

Citat:
kissigirl kaže: Pogledaj poruku
Decko/devojka govore "volim te, uvek cu biti tu za tebe", obecavaju kule i gradove... Bla bla bla...

Kako prepoznati da li vas partner govori istinu, ili vas samo zavlaci, laze... Posto, svi znamo da ima takvih ljudi kojima uopste nije tesko poigravati se sa tudjim osecanjima.

Dakle, da li ste imali takva iskustva, i kako ste prepoznali govori li istinu ili laz?
Neko se rađa sa tim, dok drugima ni svo iskustvo sveta neće prepoznati da ih neko laže
Uostalom kad nekog stvarno voliš to ti nije ni bitno

Oprostićeš mu sve
samo da od tebe ne ode

Verovatno zato i kažu da je ljubav slepa

staro
  (#3 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 27.05.2007, 01:42

Citat:

Jedna prijateljica je uvek govorila da su reči vetar...
Može da bude istina a i ne mora...
Imala sam dugu vezu i tačno sam znala kada mi 'on' ne govori istinu - tačnije laže... Nije mi bio potreban nikakav izraz lica, gestikulacija, bilo šta drugo... jednostavno, osećala sam da to nije to, tj. da mi ne govori istinu, ili da mi govori ono što želim da čujem, a u realnom životu to nije bilo moguće ostvariti...

Posle raskida sa njim, koliko god da mi je bilo 'teško' , navika je isto jako gadna stvar...
Ipak, bilo mi je i mnogo lakše, znala sam da je mojoj borbi sa vetrenjačama došao kraj...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#4 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 27.05.2007, 02:03

Meni je moj bivsi obecavao kule i gradove. Porodicu i decu.
A ispostavilo se da je to sve bila laz...

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 27.05.2007, 10:49

Što se mene tiče, nije. Onaj koji mi nikad nije rekao da je tu za mene, uvek je tu za mene I u dobru i u zlu.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 27.05.2007, 11:25

Iskreno, ne volim kad mi neko govori te stvari odn. te reci...ne razumem zasto se te reci moraju izgovoriti, vise volim ako neko tako oseca prema meni da nekim delima to pokaze...recima sam napunila tavan...

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#7 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 28.05.2007, 18:26

Citat:

Ono sto sam davno naucila je da se u vezama nikada nista ne može sakriti...Uvek se sve zna, sve se oseca...tesko laži mogu opstati u "svetu osecanja"
Dakle ako tebe neko iskreno voli znaces i osetiti isto kao i onda kad ti ljubav pažnja ili bilo sta drugo bude falilo od partnera...

staro
  (#8 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 28.05.2007, 18:35

proverite ga ! necu vise nista da kazem

staro
  (#9 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 28.05.2007, 18:45

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Jedna prijateljica je uvek govorila da su reči vetar...

(Pametna prijateljica)

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Može da bude istina a i ne mora...
Nije mi bio potreban nikakav izraz lica, gestikulacija, bilo šta drugo... jednostavno, osećala sam da to nije to, tj. da mi ne govori istinu, ili da mi govori ono što želim da čujem, a u realnom životu to nije bilo moguće ostvariti...
Delim ovo iskustvo.
Naravno, na samom početku veze, tj. dok se ne razvije prava bliskost ovo se i ne može odmah shvatiti, ali što kaže

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
...da se u vezama nikada nista ne može sakriti...Uvek se sve zna, sve se oseca...tesko laži mogu opstati u "svetu osecanja"
Kad tad dođeš do istine.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#10 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? - 30.05.2007, 07:13

Zavisi,...ukoliko si spremna zbog ljubavi da poveruješ u laž ti ćeš je okarakterisati kao istinu,zar ne?

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...