|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sve je laz... Ili mozda nije? |
|
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? |
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
Jedna prijateljica je uvek govorila da su reči vetar... Može da bude istina a i ne mora... ![]() Imala sam dugu vezu i tačno sam znala kada mi 'on' ne govori istinu - tačnije laže... Nije mi bio potreban nikakav izraz lica, gestikulacija, bilo šta drugo... jednostavno, osećala sam da to nije to, tj. da mi ne govori istinu, ili da mi govori ono što želim da čujem, a u realnom životu to nije bilo moguće ostvariti... Posle raskida sa njim, koliko god da mi je bilo 'teško' , navika je isto jako gadna stvar... Ipak, bilo mi je i mnogo lakše, znala sam da je mojoj borbi sa vetrenjačama došao kraj... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
Odgovor: Sve je laz... Ili mozda nije? -
27.05.2007, 10:49
Što se mene tiče, nije. Onaj koji mi nikad nije rekao da je tu za mene, uvek je tu za mene
I u dobru i u zlu.
|
|
|
|
|
|
BitterSweet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
|
27.05.2007, 11:25
Iskreno, ne volim kad mi neko govori te stvari odn. te reci...ne razumem zasto se te reci moraju izgovoriti, vise volim ako neko tako oseca prema meni da nekim delima to pokaze...recima sam napunila tavan...
![]() |
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
|
28.05.2007, 18:26
Citat:
Dakle ako tebe neko iskreno voli znaces i osetiti isto kao i onda kad ti ljubav pažnja ili bilo sta drugo bude falilo od partnera...
|
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
|
28.05.2007, 18:45
(Pametna prijateljica) Citat:
Naravno, na samom početku veze, tj. dok se ne razvije prava bliskost ovo se i ne može odmah shvatiti, ali što kaže Kad tad dođeš do istine. |
|
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
|
30.05.2007, 07:13
Zavisi,...ukoliko si spremna zbog ljubavi da poveruješ u laž ti ćeš je okarakterisati kao istinu,zar ne?
...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|