VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko smo jaki ili slabi?
staro
  (#11 (permalink))
makica @-,-'-
Početnik
makica @-,-'- je na dobrom putu

Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
Pol: Žensko
Odgovor: Koliko smo jaki ili slabi? - 27.01.2008, 17:19

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ne bih oprostila prevaru nikada. Ako i zamislim situaciju da sam preko toga prešla, opet bih se povremeno osećala loše... Nešto te uvek u životu podseti na to što želiš da zaboraviš, i kao zaboravio si... nisi, samo lažeš sebe. Ili, još gore, onda i ja sebi dopustim da mi se desi nešto slično, jer, onda i ja imam pravo na to. I kao posle nam je super, volimo se i zaboravili smo A sevne ponekad u glavi kako su jedno drugom radili one stvari koje su svete samo za nas dvoje.
Dakle, ne mislim da su ljudi koji ostaju u vezi nakon prevare nešto jaki. Najčešće zato što su lažno jaki.
U potpunosti se slazem.

Sta se nalazi iza nas i sta se nalazi ispred nas su male stvari u odnosu na ono sta se nalazi u nama!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Odgovor: Koliko smo jaki ili slabi? - 28.01.2008, 18:18

Prevara...Prilično diskutabilno ko koga u takvoj situaciji vara ali je gotovo sigurno da kada prodje jedanput, biće i drugi i treći i ko zna još koji put...Teško da bi neko ko voli tek tako prešao preko preljube...Mišljenja sam da kad do toga već dodje, da je vreme za promenu...Partnera, naravno...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#13 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 00:53
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Koliko smo jaki ili slabi? - 11.02.2008, 02:33

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
Prevara...Prilično diskutabilno ko koga u takvoj situaciji vara ali je gotovo sigurno da kada prodje jedanput, biće i drugi i treći i ko zna još koji put...Teško da bi neko ko voli tek tako prešao preko preljube...Mišljenja sam da kad do toga već dodje, da je vreme za promenu...Partnera, naravno...
da,da slazem se najgore je varati i lagati samog sebe.Idemo dalje najbolji je moto

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

Poruku je izmenio Najgora, 11.02.2008 u 09:22. Razlog: velika slova

staro
  (#14 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Koliko smo jaki ili slabi? - 18.09.2008, 02:58

Citat:
jamiroyu kaže: Pogledaj poruku
Ponedeljak popodne,prijatelj i ja u kaficu(ustaljena navika) ispijamo pice kada u jednom treenutku on kaze:"znam da me vara"-odnosi se na njegovu suprugu
Postavlja se pitanje koga supruga vara - sebe ili njega. Sama pomisao na prevaru ( koja nije učinjenja ) je jedna vrsta iste.

Citat:
ali ja nju volim i imamo vec veliko dete pravicu se da je sve u redu".
Da , voli je takvu - kakva je - što ne znači da je loša. Verujem da je većina nas sklona '' prevari '' teorijski ili praktično - ne menja stvar.

Citat:
Danas razmisljam da li je on jak ili slab,ali ja definitivno ne bih postupio kao on,sta vi mislite?
Lako je pričati. Tek kada se nađeš u '' konkrevetnoj '' situaciji jednostavno postupaš ili onako kako te '' srce vodi '' ili možda glava

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Koliko smo jaki ili slabi?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Koliko dugo stojite ispred ormara..? yige_gui Moda 53 28.11.2008 13:31
Koliko često putujete, i koje ste zemlje do sada posetili? Muckota Turizam i putovanja 21 23.11.2008 23:43
Od 8 radnih sati, koliko aktivno radite? Lady S Posao 30 17.11.2008 21:01
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 16.10.2008 02:23
Brutalni horoskop sekula Astrologija 23 14.05.2008 21:20