|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba |
|
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba -
31.08.2007, 17:04
дуге везе... имао сам их неколико-оне које трају дуже од месец-два.
дакле, нисам ни за једну понуђену опцију. сматрам да је обавезивање јалов посао, ко стварно може и чиме да се обавеже неком? то је смешно. волим те. то је сада. волећу те. то је нешто произвољно, фикција. могу вам рећи из искуства, било је толико љубави, толико потребе за љубављу, али... сада сам у дугој вези. волим. или... моје су бивше љубави мртве- не зато што ја нисам истрајао или моја драга, већ се мењам, већ се мења, све то не боли више то сам ја, отворен за истинску емоцију. отворен за љубав. с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.04.2007.
Poslednji login: 10.05.2008 17:37
Pol: Žensko
Godine: 27
|
31.08.2007, 22:35
LJudi su razliciti, pa nekim parovima je potrebno vise vremena da se upoznaju, nekima krace vreme, a neko rizikuje pa sa skoro nepoznatim ljudima se zabavljaju i brzo stupaju u brak...u svakom slucaju duge veze 7-8 i vise godina,prelazi u blagu monotoniju, i potrebno je mnogo vise stvari, strpljenja, razumevanja, oprastanja i sl.da bi veza opstala...
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
01.09.2007, 03:51
moja najduza veza trajala je 6 meseci.. ne duze, mozda dan-dva krace ali to je to..
ne znam da trajem u dugoj vezi.. smori me ta monotonija a ja se ponasam kao da ne mogu da disem u takvoj sredini.. i zato odlazim.. mozda jednostavno nisam dovoljno zrela.. Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Godine: 30
|
06.09.2007, 19:40
pa moje misljenje je ovakvo...
dok ste mladi trebali bi da malo skratite trajanje vezaa,jer treba covek prodje mnogo da bi naucio malo. Duga veza je i odlika zrelosti dveju osoba.Duga veza je po meni jedan preduslov za srecan brak,jer ako niste u stanju da se zabavljate sa nekom osobom godinu,dve kako cete onda izdrzati u braku sa njim(njom). Naravno ne preterivati pod pojmom duga veza(3,4,5,6....god)nego do 1do3god.jer smatram da je to dovoljno da se dvoje detaljno upoznaju i vide sve mane i vrline. Onaj ko ne moze da se skrasi kraj nekoga to vreme neka ni ne pokusava dok ne sazri emotivno,odnosno dok ne nadje ljubav svog zivota. ![]() |
|
|
|