VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kule do peska...
staro
  (#1 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Pol: Muško
Godine: 36
Kule do peska... - 26.11.2008, 20:07

...uvek su bile sve shto sam imao...

...nedostaje mi chvrsto tle, nedostaje mi oslonac, nedostaje mi jasna granica izmedju jave i sna, nedostaje mi da stvarno znam sve ono shto milsim ili sam mislio da znam, nedostaje mi da budem ja, ali sa rukom u ruci...nedostaje mi mi, u stvari...

...nedostaje mi sve to, ali izvan zidina od peska, koje i najmanji talas pretvori u prah...

Koji je nachin da kule od peska traju do kraja sveta?

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kule do peska...
staro
  (#2 (permalink))
robert ns
BLECHMANN von OZ
robert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat članrobert ns je nadaleko poznat član

Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 01:44
Pol: Muško
Odgovor: Kule do peska... - 26.11.2008, 23:26

Kule do peska... kad budu kule od peska trajace do prve plime i svakog dana ispocetka kap po kap do vrha.

Samo dva para ruku mogu kulu od peska spojiti kuli do peska!

probaj naci dva dlana i malo peska ali nikada ti nece kule od peska trajati do kraja sveta... ili mozda

Bob Rock, nije mislio to sto je rekao praznog stomaka

-ljubav ulazi kroz stomak a tesko se vari

staro
  (#3 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Kule do peska... - 29.11.2008, 22:37

Borba. Večita borba.
Jednom sam čuvala jednu, baš takvu. Čuvala sam je od talasa, od dlanova koji su možda nežniji od mojih, od vetrova i svih elementarnih pogoda i nepogoda. Na kraju sam se izborila za prijateljstvo - koje će trajati, nadam se, dok ima mene - nas.

Svaka veza, brak se možda može posmatrati kao kula od peska.
Nikada ne znaš kada će da se pojavi neko / nešto, što će da je pokvari, ili čak i uništi.
Zato se i dalje borim, kroz igru, najluđa maštanja koja imam u glavi, i uspevam.

Zajedno prolazimo kroz sve to. Svesni, da dok je ''nas'' možemo da napravimo čuda.

Ispunili smo jedan od uslova, da ne postoji samo ''on'', da ne postojim samo ''ja''. Tako ćemo da trajemo, najbolje što umemo, svesni činjenice da će da naiđe neka nova bura, kiša...

Idemo dalje

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#4 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Kule do peska... - 30.11.2008, 14:04

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
...uvek su bile sve shto sam imao...

...nedostaje mi chvrsto tle, nedostaje mi oslonac, nedostaje mi jasna granica izmedju jave i sna, nedostaje mi da stvarno znam sve ono shto milsim ili sam mislio da znam, nedostaje mi da budem ja, ali sa rukom u ruci...nedostaje mi mi, u stvari...

...nedostaje mi sve to, ali izvan zidina od peska, koje i najmanji talas pretvori u prah...

Koji je nachin da kule od peska traju do kraja sveta?
Sve to ne treba, kome još treba granica između sna i jave? Kakav je to život, ako nije san?

Čvrsto tle?

Neeeeeee.....

Talasi, vetrovi, uvale, pa zalazak, pa izlazak sunca, pa snežne oluje, možda, sve zavisi od boje tvoje mašte.

Kule od peska pravimo, zato što nam takve trebaju, niko ne diriguje našim životima, sve sami brljavimo, pa kako izbraljavimo...

Neko pravi kule od peska, a neko betonske rugobe....

Ja sam za ove prve, drže te budnim, i moraš da popravljaš ili opet praviš, ali u tome jeste čitava magija.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Kule do peska...