VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba
staro
  (#11 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 03.10.2008 09:21
Pol: Žensko
Godine: 17
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba - 18.09.2007, 18:29

Moja jedina duga veza je trajala godinu dana. Prvih 6-7 meseci bila sam sa njim takoreci iz potrebe. Ali ne iz potrebe da ja konacno imam dugu vezu. Bila sam sa njim zbog potrebe za njim.

Duga veza iz obaveze? Ne. Pa to i nije veza.
Tako da, naravno da zelim dugu vezu, ali ako ne ide, ne ide. Ni one kratke nisu za bacanje

Dakle, duga veza samo iz ljubavi

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba - 25.09.2007, 00:03

Citat:
kissigirl kaže: Pogledaj poruku
Moja jedina duga veza je trajala godinu dana. Prvih 6-7 meseci bila sam sa njim takoreci iz potrebe. Ali ne iz potrebe da ja konacno imam dugu vezu. Bila sam sa njim zbog potrebe za njim.

Duga veza iz obaveze? Ne. Pa to i nije veza.
Tako da, naravno da zelim dugu vezu, ali ako ne ide, ne ide. Ni one kratke nisu za bacanje

Dakle, duga veza samo iz ljubavi

razumijem ali nisi trebala ni to prvo siliti

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#13 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba - 22.11.2007, 12:10

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Ili trece,tesko kao i obaveza-duga veza kao navika...Naucis vremenom sve nijanse,svaki pokred,nacin na koji dise,svaki gest,svaki treptaj-sve.Skoro sve.Ako su dobri sex i odnosi sa porodicom(njegovom/njenom-obostrano),takvu vezu je jako tesko prekinuti i kada shvatis da zelis da ne budes vise u njoj.Sve je kao dobro,a ti se vise ne osecas dobro.I ne dises lako kao pre.I traje i dalje.Traje dok dises otezano,a kada shvatis da su svi simptomi asfiksije prisutni,tada zaboravis na sve malogradjanske misli koje si vesto krio/la u svojoj glavi i ... ende.
To za one manje odvazne i odlucne.
Jaki verovatno ne cekaju da poplave.
i ja isto tako mislim samo ovima manje odvaznima treba neko da ih pogura npr drugi muskarac ili druga zena i onda oni automatski prekidaju tu vezu koja ih je gusila da bi bili sa tom drugom osobom a sad da li je to dobro ili ne zavisi kako kod koga.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#14 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba - 16.07.2008, 00:34

Spadam u dugoprugaše. Verovatno mi treba više vremena da se otvorim, da bez rezerve primam i pružam sebe.
U dugim vezama se uvek u nekom momentu desi ono bestežinsko stanje, kad ne znaš da li si sa nekim zato što je to ono pravo ili je to samo navika. Kad hvataš misao iz mimike, pogleda, gesta, kad znaš nakon jedne izgovorene rečenice naredne tri, kad već znaš kojim se putem ide od mesta A do mesta B,... kad je nekako sve već viđeno. I zapitaš se da li je to bliskost, spoj duše i misli, ili ona faza kad više nema iskoraka napred i kad stojiš u mestu iz straha od nekog novog koraka koji će vas možda odvesti na različite puteve. Hrabrost je načiniti taj korak. Ili će te vinuti u visine, dati neku novu boju i dimenziju toj vezi, ili će ti doneti bol. Nekad bol i olakšanje. Olakšanje što ma kako da je teško, nećeš sutra reći „bacila sam godine“.
Znam koliko duge veze mogu biti lepe. I u kom momentu one postaju omča oko vrata, pa čak i onda kada ima ljubavi, a nema perspektive.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav > Duga veza kao obaveza ili kao potreba
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Da li izvlačite pouke iz bivših veza? Lady S Ljubav 32 28.03.2008 21:39