|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba |
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Pol: Žensko
Godine: 21
|
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba -
22.11.2007, 12:10
Citat:
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao, jer ja bih svoje srce svakom dao. |
|
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 19:33
Pol: Žensko
|
Odgovor: Duga veza kao obaveza ili kao potreba -
16.07.2008, 00:34
Spadam u dugoprugaše. Verovatno mi treba više vremena da se otvorim, da bez rezerve primam i pružam sebe.
U dugim vezama se uvek u nekom momentu desi ono bestežinsko stanje, kad ne znaš da li si sa nekim zato što je to ono pravo ili je to samo navika. Kad hvataš misao iz mimike, pogleda, gesta, kad znaš nakon jedne izgovorene rečenice naredne tri, kad već znaš kojim se putem ide od mesta A do mesta B,... kad je nekako sve već viđeno. I zapitaš se da li je to bliskost, spoj duše i misli, ili ona faza kad više nema iskoraka napred i kad stojiš u mestu iz straha od nekog novog koraka koji će vas možda odvesti na različite puteve. Hrabrost je načiniti taj korak. Ili će te vinuti u visine, dati neku novu boju i dimenziju toj vezi, ili će ti doneti bol. Nekad bol i olakšanje. Olakšanje što ma kako da je teško, nećeš sutra reći „bacila sam godine“. Znam koliko duge veze mogu biti lepe. I u kom momentu one postaju omča oko vrata, pa čak i onda kada ima ljubavi, a nema perspektive. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Duga veza kao obaveza ili kao potreba |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Da li izvlačite pouke iz bivših veza? | Lady S | Ljubav | 32 | 28.03.2008 21:39 |