|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Inflacija ljubavnih simbola... |
|
Odgovor: Inflacija ljubavnih simbola... |
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Inflacija ljubavnih simbola... -
19.10.2008, 10:57
Jeste, ljubav je stalno pružanje, darivanje...
Ukoliko nestane želja za davanjem - nestaje i onoga što nazivamo ljubavlju... ili misliš drugačije? Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
|
19.10.2008, 11:09
Naravno ali to i pitam...
Recimo poklonis svoju omiljenu pesmu nekoj dragoj osobi... Tada ta pesma postane zajednicka... Ako ta draga osoba ode iz tvog zivota, u tebe ce ta pesma uvek podsetiti na nju... I kako onda tu pesmu pokloniti nekoj sledecoj ljubavi? Posle nekog zivotnog iskustva pola svojih omiljenih stvari ne mozes pokloniti jer su vezana za neku uspomenu, za neku drugu ljubav... Ili samo ja tako razmisljam? You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
19.10.2008, 11:22
Polako...
Nekada... naša... omiljena pesma je samo naša i ničija više... kao i snovi i maštanja... Kada, i ako se pojavi nova ljubav - svakako ću da ''idem dalje'', sa nekim novim željama, žudnjama, čak i pesmama... Ono što ostaje u meni je opisano na love hunterovoj temi: ''Sav moj bol ... '' Da li mi to pričamo o istim stvarima, na različite načine? ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Inflacija ljubavnih simbola... |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Index pojmova, simbola, licnosti.... | Kalina | Parapsihologija | 13 | 12.11.2008 16:21 |