|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ljubav u braku |
|
Odgovor: Ljubav u braku |
|
|
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Ljubav u braku -
02.11.2007, 11:01
...ako je gasi onda smo u braku sa pogresnom osobom!!!
Vremenom se svi menjamo. Pitanje je, ako se sve vise sumnja da sam u braku sa pogresnom osobom, postovanja ima ali ljubavi i strasti sve manje, a polako se javljaju i drugi problemi... ...ali tu su deca koja nas obozavaju! Zrtvovati se ili se ne zrtvovati? Pretpostavimo da su svi pokusaji saniranja odnosa u nesto lepse propale... You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
|
02.11.2007, 12:33
Ja nisam udata ali sam u jako lepoj vezi...naravno nije sve idealno jer oboje imamo puno obaveza ali slazem se da su tolerancija, razumevanje i razgovor i dogovor pre svega jako bitni pored ljubavi naravno...do pre godinu dana mislila sam da je sve u zaljubljenosti ali sad shvatam neke stvari...ima momenata kad jednostavno ja ne mogu da stignem sve kao sto sam planirala i tada mi je jako bitno da mi on pokaze razumevanje i da mi stavi do znanja da je tu...
Da ne bude da pricam u prazno...obe moje bake su vec po 40ak godina u braku koji su po meni 'idealno' funkcionisali i sad funkcionisu i uvek sam se pitala kako??? Obe su mi rekle iste stvari ![]() A to su... Neophodno je biti tolerantan cak i kada ti se dize poklopac na glavi, imati razumevanja i pokazati ga, razgovarati... zavoditi svakog dana!!! imati na umu da ce biti i lepih i ruznih trenutaka, i predpostavku da se ljudi menjaju... I najbitnije...rekle su da je zena ta koja je lukavija i koja treba uvek da zna da 'prevari' svog muskarca na koji nacin? to je i meni bilo ![]() da ga prevari u smislu da ga nekom slatkom prevarom oraspolozi...da bude mala vestica koja ce ici na foru cile-mile i tako od nemoguceg napraviti moguce... ![]() ako niste probale- probajte!!! stvarno uspeva!!! ![]() Jos ako dodate ljubav i strast...hhhhmmmmmmm... ![]()
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
|
01.01.2008, 16:04
Ljubav kao sinonim za postovanje DA
Sex u braku kakav god bio,posle nekog vremena lici na sex u mrklom mraku...Bolji je od mnogih 'izleta','kresova',ali nije vise najinspirativniji... |
|
|
|