VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza?
staro
  (#11 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 25.07.2007, 19:30

Uhhh.... ja mislim da sam specifican sto se toga tiche. Imao sam nesrecu da udjem u vezu sa super devojkom prvi put. Sve sam je slusao... i tu sam se zezno zestoko. Propade sve to, ja ispadoh budaletina. I tu resih da necu vise nikad dozvoliti da me devojke vrte oko malog prsta.

Ali CVRC! Dodje joste jedna, i ja opet po starom. Da skratim, propalo i to. I opet sam izvukao istu pouku: Da moram da ja preuzmem stvari u svoje ruke, da ne slusam sve sto mi ona kaze.

Treci put, malo drugaciji... Iako sam POTPUNO svestan da ne treba to da radim, ja i dalje krenuo po svom. Jednostavno sam slab na te cari, sta cu, covek sam
Na svu srecu, za tim joste nije bilo potrebno. Sad uzivam... Dok ne pocnu da se desavaju.... pa, sranjca

A ako vam nije jasno sta htedoh reci: Da, izvlacim pouku, ali je samo pamtim, ne zapisujem

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 25.07.2007, 20:21

Izvlacimo pouke iz bivsih veza.... i??? Koliko je nas koji ponavljamo iste greske u sledecoj vezi ....jer ona upravo toliko i traje (pouka)... do sledece veze

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#13 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 26.07.2007, 03:05

jedina pouka koju sam izvukla iz bivse veze je bila na racun mog ponasanja, a to je da se prevara ne isplati i kad - tad se otkrije i njome neces povrediti samo partnera vec i sebe ako imas imalo savesti. nista drugo nisam naucila. jos uvek padam na iste izlizale fraze i izgovore, na ista prazna obecanja...neko nikad ne nauci.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#14 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 19.08.2007, 08:51

a ha......
dok se ponovo ne zaljubim....
onda sve jovo nanovo

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#15 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 19.08.2007, 12:53

Pouke se ne mogu izvlaciti jer bivse ljubavi nisu savrsene (niko nije savrsen), prema tome se ne ponasaju uvek logicno a tada traziti pouku nema smisla.
Cak trazenje pouke bi podrazumevalo i nase kajanje zbog ucinjenog. A ja nisam covek koji se kaje...

Medjutim svakom vezom upoznajem Zenu, to cudesno, cudno, fascinantno stvorenje, koje postoji u svima njima.
Upoznavanjem Zene lakse se nosim novim vezama.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#16 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 19.08.2007, 18:19

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Cak trazenje pouke bi podrazumevalo i nase kajanje zbog ucinjenog. A ja nisam covek koji se kaje...
Same here. Da se desi ponovo, sve bih opet isto Niti učim, nit se kajem već se opet isto dajem Jel mogu u narodnjake?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#17 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 19.08.2007, 18:42

Blago vama .Zbog brzopletosti i brzeg jezika od pameti,ja se kajem.Ne zbog sustine onoga sto sam rekla,nego zbog nacina. A sebi olaksavam onom: "mlados' - ludos' ". I sada merim reči (oF koRs) Mocne su. Njih vremenom ucim da kontrolisem.Ostalo se zanosim da sam dobro savladala.

Ranije sam mislila da ce se (naizgled) sitnice u njegovom ponasanju,koje mi se nisu dopale , promeniti.Nece.Nema to veze sa ljubavlju.Porodicna "anamneza" je zakon.Kada je tu temelj valjan,dalje nema greske.Ili ako i ima,podlozne su izmenama.U suprotnom

staro
  (#18 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 19.08.2007, 18:59

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku

Ranije sam mislila da ce se (naizgled) sitnice u njegovom ponasanju,koje mi se nisu dopale , promeniti.Nece.Nema to veze sa ljubavlju.Porodicna "anamneza" je zakon.Kada je tu temelj valjan,dalje nema greske.Ili ako i ima,podlozne su izmenama.U suprotnom

...pouka je...treba seći u korenu sve što misliš da ne valja...

staro
  (#19 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 19.08.2007, 22:42

...Možda za nijansu postanem manje osetljivija, i polako se gubi ono pitanje: "zasto?"...Naučiš da je odgovor uvek isti...ili prosto dovoljan je sopsteni zaključak...
Uglavnom ja ostanem ja, manje vise i dalje dajem više nego sto dobijam...

staro
  (#20 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Godine: 23
Odgovor: Da li izvlačite pouke iz bivših veza? - 22.08.2007, 01:23

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
...Možda za nijansu postanem manje osetljivija, i polako se gubi ono pitanje: "zasto?"...Naučiš da je odgovor uvek isti...ili prosto dovoljan je sopsteni zaključak...
Uglavnom ja ostanem ja, manje vise i dalje dajem više nego sto dobijam...