VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Usamljene duše
staro
  (#11 (permalink))
ariel
Novi član
ariel će uskoro postati poznat član

Član od: 15.06.2007.
Poslednji login: 21.12.2007 14:10
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Usamljene duše - 20.06.2007, 09:55

Žao mi je što neki ljudi nemaju dovoljno snage, da se suoče sa problemima. Ipak, prisustvo i razgovor, ponekad, čine čudo. Ne znam u kakvom je stanju tvoja prijateljica Biterlemon, ali ako je jako ozbiljno, i ako se bojiš za njene postupke, onda bi trebali potražiti stručnu pomoć!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 00:35
Pol: Muško
Odgovor: Usamljene duše - 20.06.2007, 20:00

Evo nekih saveta za usamljene, svakako oni moraju preuzeti prvi korak da pomognu samom sebi!
Kada malo ojacaju svoju volju, tada je vec lakse. A da bi to postigli morju se osloboditi negativnih osecanja, tuge, kompleksa...
Tekst sam pozajmio od M.J. Nadam se da nece zameriti...

Za sve koji zive tiho,sve tise....
Za sve one koji zive tiho, sve tise
i koji nemaju nikoga vise.

Razlozi za srecu:

- Posetiti dobre prijatelje
- Pocetak proleca
- verovati da postoji andjeo cuvar
- jedna macka koja prede
- duga
- dobra knjiga
- zapoceti nesto NOVO
- biti naspavan
- smejati se sa jednim detetom
- popeti se na crkveni toranj i uzivati u panorami
- uzivati u jutru, kada je svet jos miran- a vazduh cist
- jesensko lisce na vetru
- jedna lepa seljacka trznica
- sumovi mora
- planirati pozivnicu za nekoga
- jedan suvo-hladni zimski dan
- pustiti zmaja da leti
- kupati se u jednom malom zacaranom jezeru
- prva letna noc
- tek procvala ruza
- otici na buvljak
- sresti slucajno staroga prijatelja
- pronaci stare fotografije
- film sa happy-endom
- da se stan sjaji od cistoce
- promatrati ulicnog umetnika
- upoznavati nove ljude
- jedan kompliment........................................ .

Otvorite oci, jer sreca stanuje tu, kraj nas.

Neka ovo bude kutak za utehu svim usamljenim, tuznim i razocaranim srcima....

nisam legenda

staro
  (#13 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:18
Godine: 31
Odgovor: Usamljene duše - 05.02.2008, 21:43

Citat:
Koliko ljudi poznajete, koji ni do svoje 35 - 40. godine nisu našli svog životnog saputnika?
Mnogo,i sve je veći broj takvih duša.Pažljivo sam čitala o tvojoj prijateljici sa neta,tužna priča,ali ne i usamljeni slučaj.

Generalno mislim da su svi u nekoj frci od vezivanja,pokazivanja emocija...On se razočarao,pa se uplašio nje,zatim ona doživljava i drugo razočarenje,pa joj ne pada na pamet da doživi i sledeće,začarani krug,a rezultat nikakav.Ispovredjivali su se,a zašto?Verovatno da net i nije pravi način za ono što traže.Jer retki su slučajevi,da na ovaj način neko doživi ono što neki nisu realno do svoje 35-40.Da smo malo više otvoreni jedni ka drugima,ne bi bilo toliko povredjenih,malo se i foliramo,kao kul si,a u stvari se raspadaš i čekaš čudo....

Počinjem da zvučim veoma pesimstički,što baš i nije ohrabrenje za one koji su usamljeni...ali ako se sami ne cimnu...ostaće sami do 70.

staro
  (#14 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 21:42
Godine: 38
Odgovor: Usamljene duše - 05.02.2008, 22:01

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
Mnogo,i sve je veći broj takvih duša.Pažljivo sam čitala o tvojoj prijateljici sa neta,tužna priča,ali ne i usamljeni slučaj.

Generalno mislim da su svi u nekoj frci od vezivanja,pokazivanja emocija...On se razočarao,pa se uplašio nje,zatim ona doživljava i drugo razočarenje,pa joj ne pada na pamet da doživi i sledeće,začarani krug,a rezultat nikakav.Ispovredjivali su se,a zašto?Verovatno da net i nije pravi način za ono što traže.Jer retki su slučajevi,da na ovaj način neko doživi ono što neki nisu realno do svoje 35-40.Da smo malo više otvoreni jedni ka drugima,ne bi bilo toliko povredjenih,malo se i foliramo,kao kul si,a u stvari se raspadaš i čekaš čudo....

Počinjem da zvučim veoma pesimstički,što baš i nije ohrabrenje za one koji su usamljeni...ali ako se sami ne cimnu...ostaće sami do 70.
...pricate o ljudima koji se boje zivota...koji zive u stalnom strahu od neuspeha...i to je kukavicki...bolje je i sam ostariti,nego procerdati zivot sa budalom......jednostavno,treba se prepustiti zivotu,pas gde te odnese...
...btw...ta granica 35-40 godina...uvek sam se uzasavao tih cifara...zar posle tih godina ljudi ne zive?

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#15 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:18
Godine: 31
Odgovor: Usamljene duše - 05.02.2008, 22:14

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...pricate o ljudima koji se boje zivota...koji zive u stalnom strahu od neuspeha...i to je kukavicki...bolje je i sam ostariti,nego procerdati zivot sa budalom......jednostavno,treba se prepustiti zivotu,pas gde te odnese...
...btw...ta granica 35-40 godina...uvek sam se uzasavao tih cifara...zar posle tih godina ljudi ne zive?

...naravno da žive,ali kako i sama imam koleginicu koja nešto oće-neće,opterećuje me svakodnevno sa svojom "samoćom",a u stvari ne zna ni sama šta hoće...ima 45,sama je i na mozak mi se popela sa analizom svoje samoće...foliranje i sebičnost,tačnije dovoljna je sama sebi...

...za sebe lično znam sigurno,i kad bi mi se desilo da ostanem sama,ne bi terala sve od sebe svojim lošim iskustvom,nego bi digla glavu,zatreptala svojim trepuškamai nastavila da živim

staro
  (#16 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 00:35
Odgovor: Usamljene duše - 06.02.2008, 02:06

Razmenili smo SMS za novu godinu...
Jos uvek je sama, drustva odavno nema, ne izlazi nigde...
Na net ne dolazi...

nisam legenda

staro
  (#17 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Odgovor: Usamljene duše - 06.02.2008, 03:29

pokloni joj psa. gledaj samo da ne bude neki seldzuk, delo grupe autora.

staro
  (#18 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 10.10.2008 22:19
Godine: 28
Odgovor: Usamljene duše - 08.02.2008, 11:36

Usamljenenost u vezi....prolazna ili vecna stvar....pitanje je sad.....

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#19 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: juče 22:21
Godine: 39
Odgovor: Usamljene duše - 21.02.2008, 01:18

Ja imam 38 godina i jos nisam nasao zivotnog saputnika.
Pitam ja vas:
Da li sam ja normalan,m?

pozdrav av av...

staro
  (#20 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 21:51
Odgovor: Usamljene duše - 25.02.2008, 21:48

Citat:
slavkos kaže: Pogledaj poruku

Ja imam 38 godina i jos nisam nasao zivotnog saputnika.
Pitam ja vas:
Da li sam ja normalan,m?
verovatno jesi, zato je i nisi našao...još...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor