VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Prevara - da ili ne?
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Pol: Žensko
Godine: 17
Prevara - da ili ne? - 27.05.2006, 17:35

Ako biste oprostili,da li bi to kasnije koristili kao izgovor za sve sto lose krene u vezi?Ako biste ostavili osobu koja vas je prevarila,da li biste se kajali,ili zaboravili?Da li ste vi nekada prevarili voljenu osobu?Ako jeste,sta mislite,sta je bilo presudno u odluci da izneverite partnera?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Prevara - da ili ne?
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 27.05.2006, 21:41

Mogu ja prva?

Prevarila sam onog koji je sad vec davna proslost (iliti, na engleskom: past perfect ) sa onim sa kojim sam sad... Razlog? Nisam bila zadovoljna vecinom stvari u vezi koja se vec pretvorila u naviku i mucenje. Kulminacija je nastupila kad se je otisao na more bez mene (za sest godina smo dvaput isli zajedno na more i dva puta na skijanje... ostalo sam ) i kad se vratio izjavio da se "nikad bolje u zivotu nije proveo", a ja odma' namirisala da me prevario, sto se kasnije potvrdilo kao tacno Tu negde nakon sto se vratio sa mora sam ga i prevarila, ne zato da bih mu se osvetila, vec zato sto mi apsolutno vise nije bilo stalo do te veze, a on poceo sve vise da me gusi i smara. Bilo mi je tesko da raskinem vezu samo zato sto smo bili zajedno vec jako dugo i sto nam je drustvo bilo zajednicko, bila mi je grozna i sama pomisao da ce se to isto drustvo podeliti na dve strane. Znam da je glup razlog, ali to mi je bila najgora nocna mora. Kasnije se ispostavilo da svi ti zbog kojih sam se nervirala nisu bili vredni toga

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 27.05.2006, 23:51

Hmmmm, pa to je neiscrpna tema. Svesna sam koliko to deluje otrcano, ali ja zaista ne bih varala nikoga, jer je poslednje što želim da neko vara mene... a verujem da sve u životu funkcioniše po sistemu "sve se vraća, sve se plaća". Izuzetno sam privržena i iskrena i ljudska laž i prevara me pogadjaju direktno u metu. Kada bih znala da me je momak prevario - ne garantujem kako bih odreagovala. Dogodilo mi se dva puta (da znam) i bilo je pakleno. Nisam dugo, dugo vremena mogla da se oslobodim toga. Dešavalo mi se da sanjam gluposti i da se u sred noći probudim preznojana i u suzama... stvarno zajebano. Jednako me povredi sam čin prevare i ona činjenica da je neko planirao da me prevari, ali sticajem okolnosti to nije sproveo u delo. Čim postoji svesna namera, to smatram izdajom najvišeg nivoa.
Ako bi me osoba sa kojom sam dugo u vezi prevarila - ne znam kako bih se postavila. To bi verovatno bilo pitanje trenutka i našeg trenutnog stanja. Nisam od ljudi koji bi odmah prekinuli svaki kontakt i na silu se trudili da tu osobu zaborave. Možda bih i oprostila, ali bi za to morao da postoji dovoljno jak motiv. Ako bih se odlučila da oprostim i pokušam da zaboravim - najiskrenije bih se trudila da ZAISTA zaboravim, jer nastaviti vezu, a posle svakoga dana misliti o tome i to nabijati partneru na nos - nije nikakvo rešenje.
Ipak, za njega je bolje da to nikada ne uradi , ili da bar bude dovoljno pametan da ja to ne saznam i da svoju vezu ne žrtvuje zbog jednog izleta koji nije vredan toga. Isto tako, očekujem da bude svestan moje iskrenosti i privrženosti i da to ceni i u skladu se sa tim i ponaša.

staro
  (#4 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 22:55
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 28.05.2006, 02:26

-Ili jesi, ili nisi-

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 28.05.2006, 11:04

nisam ljubitelj prevare, ali ako se i desi (jer svi smo mi ljudi - desava se) onda je bolje da druga strana to nikada ne sazna.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
miqel
Početnik
miqel je na dobrom putu

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 11:49
Pol: Muško
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 28.05.2006, 16:20

Stvar je samo u tome mozes to ili ne.
Frjeri varaju iz Radoznalosti a zene iz Osvete u 94% slucajeva.
I ako je bezazleno iliti nicim izazvano,spontano bolje da druga strana nikad ne sazna

staro
  (#7 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:33
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 08.06.2006, 01:16

Citat:
miqel kaže:
Stvar je samo u tome mozes to ili ne.
Frjeri varaju iz Radoznalosti a zene iz Osvete u 94% slucajeva.
I ako je bezazleno iliti nicim izazvano,spontano bolje da druga strana nikad ne sazna
suprotna strana uvek sazna, htela to ili ne (ima dusebriznika koji ce jedva docekati da saopste "lepe" vesti )

i cuveno pitanje koga varamo: sebe ili dragu nam osobu??

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 08.06.2006, 18:15

Citat:
Goga kaže:
suprotna strana uvek sazna, htela to ili ne
Ne sazna bas uvek

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:33
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 08.06.2006, 21:43

Citat:
Meggy kaže:

Ne sazna bas uvek
znam, Meggy, ali barem "nanjusi" cisto da je "gricka" malo, da joj - mu ne bude dosadno

staro
  (#10 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 08.06.2006, 21:58

Pa ne znam žene, ja sam saznala svaki put kada sam zaista želela da saznam da li ima nečeg da se sazna

Odgovor