VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Prevara - da ili ne?
staro
  (#51 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Pol: Žensko
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 03.08.2007, 09:02

Pa sad postaje i diskutabilan taj "stepen" prevare...Nesto preko cega treba preci, i shvatiti to kao neki blagi pogresan preokret, i neki "tezi" oblik preko cega ne treba preci,jer to onda bude ovo sto je najgora navela : trpis da bi po svaku cenu ostao u vezi...
Al ste vi kriticni...i bezkompromisni

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 03.08.2007, 10:43

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
Nemoj tako ostro, nije sve uvek tako jednostavno... Mada moram priznati da prevara za mene znaci kraj svake price...
Eto, ja oštra a za njega je to kraj veze...ccc

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Pa sad postaje i diskutabilan taj "stepen" prevare...Nesto preko cega treba preci, i shvatiti to kao neki blagi pogresan preokret, i neki "tezi" oblik preko cega ne treba preci,jer to onda bude ovo sto je najgora navela : trpis da bi po svaku cenu ostao u vezi...
Al ste vi kriticni...i bezkompromisni
Nisam kritična i bezkompromisna to je tako. Iza svake prevare stoji debeo razlog za to, mislim da je nemoguće prevariti osobu koju voliš (pokušaj samo da se zamisliš u takvoj situaciji ) e sad je individualno pitanje ko može i iz kojih razloga da predje preko toga. I sama si rekla... diskutabilno je...

staro
  (#53 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 03.08.2007, 10:53

Kakav kompromis kad te neko ne postuje... I ocigledno ne voli... Mozda te i voli, ali vise voli sebe... A takve ne treba trpeti... Mrzim samozive i sebicne...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#54 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Odgovor: Prevara - da ili ne? - 03.08.2007, 11:22

Citat:
Kakav kompromis kad te neko ne postuje... I ocigledno ne voli... Mozda te i voli, ali vise voli sebe... A takve ne treba trpeti... Mrzim samozive i sebicne...
Ok...slazem se da te tad osoba s kojom si ne postuje i omalavazava svojim postupkom (kao da time pregazi preko svega sto je bilo izmedju vas),a opet nisam sigurna da svako ko prevari odmah i ne voli...
Da voli sebe vise ...DA ih ne treba trpeti, zavisi...

staro
  (#55 (permalink))
Duh
IsNoGood

Odgovor: Prevara - da ili ne? - 03.08.2007, 17:41

Citat:
Ok...slazem se da te tad osoba s kojom si ne postuje i omalavazava svojim postupkom (kao da time pregazi preko svega sto je bilo izmedju vas),a opet nisam sigurna da svako ko prevari odmah i ne voli...
Da voli sebe vise ...DA ih ne treba trpeti, zavisi...
Zbog cega bi trpela osobu koja te ne postuje, omalovazava i vise voli sebe?

staro
  (#56 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer

Odgovor: Prevara - da ili ne? - 03.08.2007, 18:06

Citat:
Zbog cega bi trpela osobu koja te ne postuje, omalovazava i vise voli sebe?
Ja nikad U stvari, lazem, jesam jednom...al on je to tako takticki i postepeno uradio, da dok sam ja dosla sebi i videla gde sam ...onda sam ...
Pricala sam o malo drugacijim stvarima...Prevara? Ja ne gledam na prevaru samo u smislu ...Mozes partnera prevariti i bez ...Ako ga uvatis u tom nekom periodu, kad jos nije sve zakuvano...i porazgovarate, i ustanovite da je to cista glupost...u smislu da to radis ne iz neke zle namere i ne zato sto tu osobu ne volis ili zelis da povredis, vec iz cisto nekog straha, ili potrebe za potvrdjivanjem...potrebe da budes predmet necije ceznje...nista drugo...
Tako nesto bih oprostila...sigurno...ako je u pitanju osoba koja je vredna toga, i ako smo mi, kao par vredni toga...

staro
  (#57 (permalink))
Duh
IsNoGood

Odgovor: Prevara - da ili ne? - 03.08.2007, 18:49

Citat:
Ako ga uvatis u tom nekom periodu, kad jos nije sve zakuvano...i porazgovarate, i ustanovite da je to cista glupost...u smislu da to radis ne iz neke zle namere i ne zato sto tu osobu ne volis ili zelis da povredis, vec iz cisto nekog straha, ili potrebe za potvrdjivanjem...potrebe da budes predmet necije ceznje...nista drugo...
Tako nesto bih oprostila...sigurno...ako je u pitanju osoba koja je vredna toga, i ako smo mi, kao par vredni toga...
Sad si ga zakomplikovala... Otkucao sam svasta al sam obrisao, ne slazem se uglavnom...

staro
  (#58 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 17.08.2007, 11:53

Ovisi.. Načelno, ja nisam za to ali eto.. Dogodile mi se neke stvari koje sam pokušala da ispravim. Upozorila jesam, razgovarala jesam ali se taj jedan djelić, koji mi je falio, nije popravio. I što sam napravila? Sama ga nadoštukala.

Glupo je reći da sve funkcionira kako spada jer ipak TO ne spada u neke naše uvriježene norme ponašanja ali dok meni sve štima, u čemu je problem?

Ljudi, da vam kažem svoje zapažanje tu oko mene.. Samo 1% ne vara. Zamislite se..

staro
  (#59 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 17.08.2007, 12:07

Ne. Prevara - ne.
Ma koliko bila tolerantna, preko prevare ne bih prešla. U tom pogledu sam veoma rigidna i isključiva.
Iz veze u kojoj sam bila prevarena, otišla sam bez žaljenja. Shvatila sam da tog čoveka ne ispunjavam na način na koji mu je to potrebno i zašto bih ostajala, zašto bismo opstajali u takvoj skrnavoj priči. Nema razloga.
I, da, još nešto... Nikada nikome nije potrebno reći da je prevaren. To se oseti na bezbroj načina.
Laž, prećutkivanja, muljanja, prevaru, zaista, ali zaista ne podnosim i ne tolerišem ovakve pojave. I ne bih oprostila.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#60 (permalink))
suzy quatro
Novi član
suzy quatro je na dobrom putu

Član od: 21.07.2007.
Poslednji login: 05.09.2007 08:22
Godine: 44
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 17.08.2007, 12:24

zavrnula bi mu testise , okrenula se i pa paaaaaaaa .potpis na cesti .

Odgovor