VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Prevara - da ili ne?
staro
  (#21 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Pol: Žensko
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 20.02.2007, 18:11

NIkada ne bih oprostila prevaru sa bivšom devojkom...a za druge zavisi...Mada kakva sam to bi bilo kao neki usadjeni crvic u meni koji mi nikad ne bi dao mira...
Sve u svemu, za sebe mogu sa sigurnoscu da kažem da nikad ne bih prevarila partnera, a ako bih nekad i osetila potrebu za drugim muškarcem, sigurno ne bih ostala u postojecoj vezi...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 26.02.2007, 22:19

Jednom mi se desilo da sam prevarila dečka. Pa morala sam da probam Ta griža savesti posle, je toliko odvratan osećaj da još uvek pamtim.
Sada kada sam u braku me pada mi na pamet da pravim bilo kakve kombinacije. Osim toga i kada bih upoznala princa kao što već rekoh...morao bi da bude spreman da prodje sito i rešeto da bih se odlučila na neki potez. A taj potez bi bio razvod.

staro
  (#23 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 26.02.2007, 22:53

Definitivno sam protiv prevare, u braku pogotovo.Dal sam prevarena neznam i ako jesam nebi volela da saznam ,jel preko toga bi tesko mogla da predjem i razvod bi bio neizbezan.Zadovoljna sam sa svojim partnerom i bilo bi suludo tako nesto pokvariti.

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#24 (permalink))
tipka
Iskusni forumdžija
tipka će uskoro postati poznat člantipka će uskoro postati poznat član

Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 16.08.2008 23:24
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 27.02.2007, 00:05

Ne nikada u zivotu,(mislim ako je ljubav prava i iskrena sa obe strane)!

staro
  (#25 (permalink))
carica89
Početnik
carica89 je na dobrom putu

Član od: 10.03.2007.
Poslednji login: 07.04.2007 01:06
Godine: 19
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 11.03.2007, 03:22

oprostila bih decku prevaru, ali ako posle te prevare shvatim da mi vise ni ne znaci toliko- naravno da je bolje da se razidjemo... a da li bih ga ja prevarila? pa ko zna... nikad ne reci nikad..

DOIN WHAT OTHERS CAN'T

staro
  (#26 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 07.04.2007, 00:08

ne, definitivno sam protiv. ne znam, jednostavno nisam taj tip i ne vidim svrhu toga...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#27 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 18.11.2008 09:07
Godine: 41
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 27.04.2007, 13:38

intima je ono sto o svojoj cistoci znate samo vi . kada se isprljate (a morate bar malo ruke isprljati, ako nista drugo) i prljav ves ispliva na povrsinu, vasa priroda je kao vas naruseni mir ( a to neki zovu prevara ).

prirodne su stvari su prirodne, ako ne traju dugo i ako poslije toga nikoga ne boli glava. sve ostalo je prevara. sebe ili drugih. (ko ima preko 35 ljeta shvatice veoma brzo )

staro
  (#28 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 07:59
Godine: 25
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 28.04.2007, 23:30

Apsolutni sam protivnik prevara. Ne varam nikada, a ne volim ni mene da varaju (a u slucaju da se to desi, veza tog istog momenta postaje bivsa, i ne postoji ama bas ni jedan razlog zbog kojeg bi' oprostio prevaru-kad ja mogu da ne varam, moze i ta neka ako joj je stalo, ako nije, Boze moj, zna se gde je put, pa put pod noge, a pamet u glavu ).

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#29 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Prevara - da ili ne? - 01.05.2007, 22:04

Da...ako želite nekoga da ostavite...onda prevara i nije tako loša

Odgovor: Neverstvo?
staro
  (#30 (permalink))
mina72
Novi član
mina72 je na dobrom putu

Član od: 05.05.2007.
Poslednji login: 11.03.2008 21:16
Godine: 36
Odgovor: Neverstvo? - 07.05.2007, 00:21

Citat:
Trojanac kaže: Pogledaj poruku
Ja sam godinama bio veran iz jednostavnog razloga jer sam voleo. Medjutim posle dugih veza, ljudi postaju po pravilu kao pusteni s lanca a valjda to ide s godinama jer smo sve manje idealisti...
Baš tako

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen