VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi?
staro
  (#1 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Pol: Muško
Godine: 16
Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 17.06.2007, 17:07

Eeehhh... secam se ja svojih ludorija zbog ljubavi... upoznao sam jednu devojku iz novog sada... i bas smo se lepo proveli dok sam tamo bio. uglavnom, ja bez nje nisam mogao, i resio da je nekako vidjam. Naravno, nije dolazilo u obzir da ona dolazi vamo, u BG. I tako, ja svakog meseca skupljao pare za autbusku kartu do NS, i jednom mesecno isao tamo da se vidimo. E, sad, nista od ovoga ne bi bilo toliko neobicno da su moji roditelji znali bilo sta o tome! Naime, tada sam trenirao jedan jako plemenit sport (rvanje). Svakog meseca smo kao imali "turnire"... krecemo rano, vrcemo se kasno. I nikad nisam provaljen. Needless to say, moji roditelji su bili mlogo strogi, tako da, ako bih im tada to rekao, uhhh... Eto, reklo bi se da je to podosta ludo od moje strane.

Kake ste vi ludorije pravili zbog ljubavi?

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi?
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 17.06.2007, 20:53

Uvek sam osvajao imidzom trezvenijeg muskarca od vrsnjaka. Zato ludostima se nisam dao!
Osim ako ne racunam neke vragolije u gustom parku!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 18.06.2007, 00:13

Slala sam anonimna pisma na kucnu adresu. Ali bila su to bas lepa pisma bez teksta. Samo simbolicne stvarcice koje su se spajale u pricu. Pisma sam slala jednom nedeljno. Tako da na kraju moze da se sastavi strip od pisama.

A u BG bez znanja roditelja sam isla na sex, a ne zbog ljubavi. Naravno roditelji nisu znali jer nije bila ljubav u pitanju nego velika sexualna privlacnost i nista vise.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 20.06.2007, 04:32

chinila sam svashta...
blesavljenja i ludiranja....
neshto shto nisam od sebe ochekivala

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#5 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 22.06.2007, 00:41

Provela sam tri meseca bombardovanja u vozovima na relaciji Batajnica - Pančevo. Nije me baš mnogo zanimalo koje je doba dana-noći bilo u pitanju i da li su zavijale sirene i padale bombe, meni važno bilo da stižem tamo...

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#6 (permalink))
gregorije83
Početnik
gregorije83 će uskoro postati poznat člangregorije83 će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 31.08.2007 11:59
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 22.06.2007, 10:05

jednom sam sa drugom isao da pevam jednoj macki isprad kuce u 4 ujutro, mrtav pijan naravno, da mi oprosti zbog neke zajebancije koju sam naprvio , pa je komsija izasao i hteo da nas ispresavija , naravno uspela je serenada, sve dok nisam zajebao stvar ponovo. Onda se potrefio 8. mart pa su me drugarice iz skole zajebale da posaljem cvece na sred casa , i tako je i bilo, cvecar upade na sred casa i dade joj cvece.
izlazim ja na odmor a ona sa cvecem na dvoristu, ja probao da uhvatim maglu kad neko vice ''gregorije '' stani i prilazi mi!
ja se odsekao,naravno cela skola je znala o cemu se radi, i oni koji me nisu poznavali odjednom su bili u toku, prilazi ona i zahvaljuje mi se!
ja sav hepi idem kuci, kad ona zove:'' pa sta ti mislis, da sam ja glupa, htela sam ono cvece da ti nabijem u dupe nego mi te bilo zao, rekla sam da necu vise nikad da te vidim...!!!''! bilo je tu jos komentara ali nisu za pricu
sutra dan me je cela skola zajebavala,poklanjali mi cvece,ismejavali me,pa bio sam na tapeti jedno dve nedelje sigurno.

naravno riba mi nikad nije oprostila, ali nema ni veze, preziveo sam, sto bi rekeo bora '' tad sam bio mlad''.

ovo su samo neke od mojih ispada a ima ih dosta, ostale cuvam za neki drugi put

znas kako se ljubim

staro
  (#7 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Godine: 28
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 29.06.2007, 14:31

Bilo ih je...

od telefonskog racuna od 1200 dolara, pa do nekih malo romanticnijih trenutaka...kojih se radije secam...

Bivsa mi bila iz Zg-a...i posvadjali se...vec je bilo vreme kad su nesporazumi bili sve cesci...i resim ja da cu da verujem u tu nasu vezu za oboje...i tako joj pomognem da prebrodi neku krizu...da probamo ponovo da stignemo do nas...
I ispricam drugu za sve to...i on kaze "Pa jel to nesto toliko strasno da ne moze da se resi jednim odlaskom u Zg?"...to mi kaze u petak u 15h...u 16h me odvede na zeleznicku i kupi mi kartu...i ja u 22h sednem na voz...sa sve malim plisanim medvedom (jos jedan useljenik u Njenu sobu...i mala Dracena (koliko se secam))...i krenem tako...nisam spavao u vozu..svasta mi se motalo po glavi...uglavnom neke slike koje su davno naslikane...i vec pomalo pocele da blede...a zaboravili smo da pravimo nove uspomene...

I koliko god da se taj voz lenjo vukao kroz noc...sasvim rano je bilo kad sam ugledao natpis "Glavni kolodvor-Zagreb"...poceo je pljusak...05:50 ujutru...Pretrcim do tramvajske stanice...sacekam 4-ku...cini mi se...za tih dvadesetak metara od zgrade stanice do tramvaja sam bio mokar kao da sam plivao Savom do Zg...ali dobro...Mali Plisani Stvor i biljcica su bili dobro...u velikoj plavo-zutoj kesi...na kojoj, Boze, cirilicom pise "Beograd-nasa kuca!!!" ...to sam shvatio tek kad sam izasao iz tramvaja...i pokusao da odgonetnem toliko pogleda usmerenih ka meni tokom desetominutne voznje...nista neprijatno...samo cudno...

I tako izadjem na isti taj pljusak...pretrcim do zgrade...koju kao da je neko stalno izmicao...nikada nije bila tako daleko?...i pozovem...u 06:20 ujutru...subota je...njenu mamu na mobilni...da Nju ne bih probudio zvonom...njena mama...zapanjena...mi otvori vrata...i ja onako mokar...odem do sobe u kojoj je spavala...udjem polako...i sednem na ivicu kreveta...kako sam seo, tako se probudila...malo se pridigla...onako na laktove...i potpuno bila izgubljena...cutala i gledala me...nije bila sigurna sta se desava...i da li sanja...a nisam ni ja bio siguran...onako pokisao...sa Plisanim Stvorom u jednoj, i Dracenom u drugoj ruci...cekam reakciju...a reakcije nema...sigurno je prosao minut...navikla me vec na zagonetke u svojim pogledima...
I na kraju kazem "...mi smo samo dosli da vidimo da li jos uvek mozemo da te nasmejemo..."...i tad me napokon zagrlila...kako dugo nije...i kako nikad vise nije nakon toga...

Uglavnom...bez obzira sto vise nismo zajedno, ni jednog trenutka mi nije bilo zao sto sam to uradio...i nadam se da su i Dracena, i plisana zverka dobro...za nju znam da jeste...eto...

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

Poruku je izmenio remorker-bgd, 29.06.2007 u 15:27.

staro
  (#8 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 01.11.2008 01:47
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 11.07.2007, 23:18

Pa bilo je raznih ludosti.........neke su se manje vise isplatile.
Recimo laganje starijoj devojci za godine.
Pa cak sam i na glumu isao zbog devojke
Pa sam jednom iz jednog kraja grada isao ,po najvecem pljusku ,isao na drugi kraj..........e na sta je sve covek spreman..........

P0400/Critical system malfunction!!!!!

staro
  (#9 (permalink))
lepi
Novi član
lepi je na dobrom putu

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: 12.02.2008 14:55
Godine: 20
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 12.07.2007, 00:08

pa bilo je dosta ludosti verovatno sto sam okruzen ludim ljudima

naprimer istog dana kad sam podigao dozvolu za auto, maznuo sam sa drugom auto negovog ujke BMW i otisli u beograd da se vidimo sa devojkama a da ne bi prijavio kradju krenuli smo u 4 ujutru i cim stigli u bg oko 6:30 javili mu. i da vam kazem bas je poludeo . bili smo sigurni da ce da nas ubije ali proslo je bolje nego sto smo ocekivali dobili smo male sankcije i to je to.

bilo je jos ludosti ali sve su se desavale u mom gradu tako da se smatraju manjim ludostima.ako ocete samo kazite

staro
  (#10 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Ludosti zbog ljubavi? Koliko ste bili ludi? - 30.09.2007, 11:56

Bila sam i vise nego luda ali ne kajem se jer znam zbog koga sam bila luda i bicu jos ako treba on je to zasluzio.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

Odgovor