VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ljubav u braku
staro
  (#11 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Pol: Muško
Odgovor: Ljubav u braku - 01.01.2008, 16:04

Ljubav kao sinonim za postovanje DA
Sex u braku kakav god bio,posle nekog vremena lici na sex u mrklom mraku...Bolji je od mnogih 'izleta','kresova',ali nije vise najinspirativniji...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 17:32
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ljubav u braku - 01.01.2008, 16:37

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Ljubav kao sinonim za postovanje DA
Sex u braku kakav god bio,posle nekog vremena lici na sex u mrklom mraku...Bolji je od mnogih 'izleta','kresova',ali nije vise najinspirativniji...
Neron odma s ljubavi na sex ! Ako ti sex u braku nije inspirativan pola krivnje je definitivno na tebi, ali to je neka druga tema.
Verujem da ljubav u braku prolazi kroz faze "odrastanja" bas kao i mi sami. Od decje zaigranosti i naivnosti sa pocetka udje u problematicnu fazu puberteta pa se nakon nekog vremena testira, postane natjecanje ko' je kome vise dao i ko' bolje umije i ako budemo srecni i prevazidjemo sve njene boljke verujem da ona jednoga dana uplovi u mirnije vode i pojavi se u svojim najlepsim bojama. Strast je samo jedna nijansa ljubavi koju mnogi cesto precenjuju...

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

staro
  (#13 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 07:57
Odgovor: Ljubav u braku - 01.01.2008, 16:44

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Neron odma s ljubavi na sex ! Ako ti sex u braku nije inspirativan pola krivnje je definitivno na tebi, ali to je neka druga tema.
Verujem da ljubav u braku prolazi kroz faze "odrastanja" bas kao i mi sami. Od decje zaigranosti i naivnosti sa pocetka udje u problematicnu fazu puberteta pa se nakon nekog vremena testira, postane natjecanje ko' je kome vise dao i ko' bolje umije i ako budemo srecni i prevazidjemo sve njene boljke verujem da ona jednoga dana uplovi u mirnije vode i pojavi se u svojim najlepsim bojama. Strast je samo jedna nijansa ljubavi koju mnogi cesto precenjuju...
A ono:
``volela bi da umrem sekundu pre tebe, da ne patim tvojim odlaskom...``
?

nisam legenda

staro
  (#14 (permalink))
Lobanja
Novi član
Lobanja je na dobrom putu

Član od: 30.12.2007.
Poslednji login: 19.01.2008 01:17
Odgovor: Ljubav u braku - 01.01.2008, 16:49

ljubav,prava ljubav u braku dolazi sa godinama...tek nakon mnogo godina braka dvoje ljudi mogu zaista iskreno reći jedno drugome "volim te"
kad se izgubi veliki deo fizičke privlačnosti,kad gomile problema i teških situacija ostanu rešene i prebođene,a jaka emotivna povezanost ostane,kad nakon svega što se dešavalo još osećaš da imaš na koga da se osloniš u potpunosti-e to je ljubav,snažna,neraskidiva i beskonačna...
sve ostalo je zaljubljenost i strast...ne može postojati ljubav nakon šest meseci braka,nemoguće je...

staro
  (#15 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 17:32
Odgovor: Ljubav u braku - 01.01.2008, 16:51

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
A ono:
``volela bi da umrem sekundu pre tebe, da ne patim tvojim odlaskom...``
?
Ne razumijem sta je pjesnik ovim htio reci? De' mi pojasni pliz.

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

staro
  (#16 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Odgovor: Ljubav u braku - 01.01.2008, 17:50

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Meni je i posle 14 godina braka najbolji sex bio sa sopstvenom suprugom,ali ima bisera rasutih po svetu,pa kada naletis na njih mozes to zvati i strascu ili kako god...neki likovi se ne zaobilaze ako ti Bog vec dao tu priliku...
Naravno da moram da vezem sex & ljubav,ali mnogo je iskusenja kada je 17 godina u pitanju...

Mnoge stvari ne priznajemo ni sami sebi,a kamoli ovde...

Kada sam zaljubljen nisam na netu ili bar ne pisem ovoliko na forumu...

p.s. vase molbe i zelje da se sto pre zaljubim necu uslisiti

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#17 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Odgovor: Ljubav u braku - 10.01.2008, 21:51

Ljubav je kad mama napravi tati kafu i onda otpije gutljaj pre nego mu je da, da vidi da li je dobrog ukusa

Danny, 7 godina

_________Una16

staro
  (#18 (permalink))
miloradv
Početnik
miloradv će uskoro postati poznat članmiloradv će uskoro postati poznat član

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 30.08.2008 09:18
Godine: 36
Odgovor: Ljubav u braku - 24.04.2008, 22:46

Има и тога, деси се

staro
  (#19 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:01
Odgovor: Ljubav u braku - 30.04.2008, 19:20

E danas pročitah nešto simpatično...
''Neki ljudi pitaju šta je tajna mog dugovečnog braka? Nas dvoje idemo u restorane dva puta nedeljno.Malo svetlosti sveća, večera, nežna muzika i ples.Ona ide utorkom, ja petkom.'' Henri Jangman

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen