VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali?
staro
  (#31 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 11.10.2007, 21:40

u hodniku...baš između muškog i ženskog wc-a...
on izlazio, ja ulazila...on se okrenuo, a boga mi i ja

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 18.10.2007, 12:26

Na rodjendanu kod prijatelja.On je svirao a ja
I tako vec 10 god.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#33 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 18.10.2007, 13:02

Negde u junu 2003. godine na "dopraćaju" jednog mog drugara iz vojske.

Trebao sam da idem tamo sa još jednim likom koji me je ispalio i otišao sam. Nisam imao kredita na mobilnom. Poslednjim kreditom iskoristili smo da jedno drugom kažemo "Po**ši mi k*rac". Novčanik sam zaboravio kod kuće kao i cedulju sa adresomi brojem. Kako sam izašao na autobuskoj stanici kod policije u Futogu. Ušao sam u stanicu i tražio pomoć od pandura.
- Treba mi jedna ulica.
- Koja?
- Pojma nemam. Ima ime čoveka a prezime mu je sinonim za neko nevreme.
Pandur je odvojio pola sata da čita spisak ulica Futoga za vreme fudbalske utakmice Engleska-Jugoslavija.
... ova ... ona ... Petra Mećave... Pe... "TO JE TA!"
- Ok, koji broj?
- Pojma nemam. Preziva se Ćurčić.
Onda je pandur uzeo telefonski imenik i čitao sve Ćurčiće u toj ulici. Konačno sam prepoznao i telefon. Pozvao sam drugara i došao je po mene kolima pijan u policijsku stanicu.
Kada sam ušao u dvorište, moj drugar koji me je ispalio pošao je da me zagrli. Uhvatio sam ga za trenerku i viknuo: "Skidaj gaće da ti po**šim k*rac!!!".

Eto, to je bio prvi utisak koji sam ostavio na devojku koji sam tada prvi put video.
Sledeći put smo se videli na koncertu na "Gradilištu" 9. novembra iste godine kada smo se i "skontali".

Do danas smo zajedno.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#34 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 18.10.2007, 13:20

Zajedno radimo pa preko posla. U tadašnje vrijeme nije bilo puno cura u ovoj firmi i svaka nova pridošlica ženska je bila aktualna a pogotovo ako je bila simpa (gle, sama sebi sam dodijelila kompliment.. ).

Uglavnom, bio je na poslu kad se jedan njegov kolega pohvalio kako ima moj broj. I on odlučio uskočiti i poslati mi nezaboravnu poruku koja je glasila (nikad ju neću zaboraviti a i imam ju negdje u dnevniku svojem zapisanu).. 'Rumunj bi te y*bao'

Mislim.. I da onda ne padnem na takvog šarmera??

staro
  (#35 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 02:20
Godine: 21
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 18.10.2007, 14:43

na Exitu, cekajuci svirku Obojenog Programa

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#36 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 18.10.2007, 22:39

upoznali smo se davne '90 kad sam ja presla na drugo odeljenje,bilo je lepo i malo je slova da sve opišem,ali kafa je skuvao neznam ni broj dok nisam pristala da izadjemo,posle je sve išlo nekako po redu,idila nema sta

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#37 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 18.10.2007, 23:06

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Ah...prvi put sam ga videla i cokila u obraz na jednom parkingu u zemunu...tu blizu smo popili kaficu...bili sat vremena zajedno....Onda sam ja otišla u NS...Šetali gradom...vodio me na ručak... ispratio na bus...i tako...
A onda smo se smuvali ... posle par dana...u Beogradu...u kolima...u centru...kad je došao po mene na posao...
...zem-zem mi došao glava....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#38 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 24.10.2007, 23:41

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Sedeo je u klupi ispred mene...

lepo

znam nekoliko parova koji su "od skole" zajedno.
jedan od njih su i moji roditelji, koji su zajedno isli u osnovnu. ali ...

MI smo se upoznali u kaficu. sedela je sa mojim drustvom i igrala karte, neku cudnu igru. ja se vratio iz susednog sela gde sam otpratio tadasnju devojku kuci. jedino slobodno mesto je bilo pored nje. seo sam smeknuo karte koje je drzala u rukama i pomogao joj da prva dodje do cilja.
sutra smo zaglavili kod nje u kuci i od tada smo zaglavljeni. jos malo pa 14 godina.

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

staro
  (#39 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 08.03.2008, 22:10

Upoznao sam se malo bolje tek nedavno ...
kad su me primili na odelenje neuropsihijatrije
a i doktori su mi puno pomogli i neke tete u belom

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#40 (permalink))
Danka
strawberry blonde
Danka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamant

Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 17:18
Godine: 24
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 09.03.2008, 22:32

U sumi, kako on to voli da kaze ... na kampovanju ...

Omnia vincit Amor