VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali?
staro
  (#21 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Pol: Žensko
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 15.12.2006, 11:44

Prvi put smo se videli kod mene kuci posto je dolazio par puta kod mog caleta poslom...nisam ga primecivala, a kasnije smo se upoznali u mojoj firmi gde radim...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 15.12.2006, 20:15

U kaficu u kome sam radila.Dolazio je redovno tamo sa svojim drustvom.Nisam nikako mogla da ga smislim,a i svideo mi se njegov drug...
Uvukao se pod kozu, evo vec cetiri godine.

Gde i kako ste se upoznali?
staro
  (#23 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Gde i kako ste se upoznali? - 31.03.2007, 23:13

Ah...prvi put sam ga videla i cokila u obraz na jednom parkingu u zemunu...tu blizu smo popili kaficu...bili sat vremena zajedno....Onda sam ja otišla u NS...Šetali gradom...vodio me na ručak... ispratio na bus...i tako...
A onda smo se smuvali ... posle par dana...u Beogradu...u kolima...u centru...kad je došao po mene na posao...

staro
  (#24 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 31.03.2007, 23:22

Upoznali smo se u kaficu - jednostavno, prisao mi je sa zeljom da se upoznamo i da pricamo. Istog trenutka smo se pronasli na istim talasnim duzinama, i jos uvek je tako!

staro
  (#25 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 01.04.2007, 01:08

mi se upoznali na jednom drugom forumu i eto, danas nam je godina dana

moomoo meee juuooo

staro
  (#26 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 01.04.2007, 04:41

ukrala mi srce sarenim noktima i novom metlom

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#27 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 01.04.2007, 05:32

E verovali ili ne mi smo se upoznali kod maticara... mislim na svadbi kod nekih prijatelja...
Drugi put sam ga videla kada kada su nas pozvali da budemo krsni kumovi njihovom sinu....
E treci put je dosao da mi namesti antenu ...posto sam imala sobnu...tamo neke "93 god...dosao,ostao ali nije popravio vec stavio satelitsku...
Jos hvatam isti program....

staro
  (#28 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 01.04.2007, 14:53

vracala sam se kuci iz shkole krcatim busom.... stajao je ispred mene.... vozach je naglo zakochio i ja mu poletela u zagrljaj....
kao u filmu... dugo smo bili ludi jedno za drugim... a sad smo jako dobri prijatelji...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#29 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 30.09.2007, 12:05

Na reprizi nove godine u jednom kaficu posvadjali smo se oko stolice.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#30 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 02.10.2007, 13:05

upoznali smo se na internetu, pricali smo samo kao prijatelji tako smo mislili i ostat, islo je to nekih par mjeseci tako, sve dok se nije pocelo spominjati i nase sexualne veze, pa je krenulo zanimanje jedno za drugo, i tako se nasli jednog dana i dan danas smo vec skoro godinu dana skupa kao ljubavnici, prijatelji i kako god se to moze nazvati, bitno je da smo happy.

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke