VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali?
staro
  (#11 (permalink))
slatkis:)
Novi član
slatkis:) je na dobrom putu

Član od: 02.08.2006.
Poslednji login: 03.08.2006 04:19
Pol: Žensko
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 02.08.2006, 17:56

upoznali smo se preko poruka.......
sms je cudo.........

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 02.08.2006, 19:58

Sedeo je u kantini na Filozofskom sa drugom. Dosle smo posle predavanja i, posto su nam kolege (sa smera ), sele smo kod njih. Upoznali smo se zvanicno, sa sve rukovanjem i "drago mi je"... Zamolila sam ga za cigaru... Od tog trenutka ljubav je pocela da se uvlaci pod kozu...

staro
  (#13 (permalink))
LilShizle
Početnik
LilShizle će uskoro postati poznat član

Član od: 01.07.2006.
Poslednji login: 02.09.2006 15:08
Godine: 25
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 03.08.2006, 10:26

Upoznala nas je drugarica... Bila je to ljubav na prvi pogled...

staro
  (#14 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:55
Godine: 34
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 26.08.2006, 03:13

Upoznali smo se u skoli (u kojoj je radio).. dosla da treniram judo i karate , i upoznala mog prosvetara . znala sam da je taj

staro
  (#15 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 28.08.2006, 10:40

Eh, najlepše je školsko doba!
Ponavljam drugi razred, jerbo mi ženske baš u tom periodu svo vreme potrošiše.
Ko za inat stalno mi pogled privlačio par ženskih nogu iz zadnje klupe, u novoj sredini.
Vrat iskrivih gledajući.
Svojim glupiranjem valjda ostavim utisak dovoljan da prvom prilikom, kada smo čoporativno zbog gubljenja časova završili u bioskopu, pristane da sedne do mene.
Eh posle je već sve išlo utabanom stazom. Prebacim ruku preko ramena, prisloni se uz mene onako sitna i..........
Neću dalje nepristojnosti da iznosim.

staro
  (#16 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 28.08.2006, 13:22

Eh, davno to beshe

Upoznali smo se na Krstarici, i to na najludji nachin Upala je sa nekom drugaricom na kanal novi-sad (gde drugde ), i pochele su da "pevaju"... Onda sam im ja, kao tadashnji zamenik glavonja, rekao da prestanu, drugarica prestala, ona nastavila... Ja je izbacim... I eto... Upoznasmo se :D

Bili smo prijatelji dugo, dugo, da bi se sve promenilo kad me je pozvala da zajedno dochekamo 2006...

A ostalo... Pricha za drugu temu...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#17 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 14.09.2008 10:44
Godine: 24
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 06.09.2006, 16:27

Imamo zajednicku prijateljicu, koju sam pozvao na rostiljanje kod ortaka na vikendici i ta prijateljica povede nekoliko svojih, izmedju ostalih i nju...od tog dana smo ludi jedno za drugim!

staro
  (#18 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 06.09.2006, 17:36

Upoznali smo se sasvim slucajno u kaficu. Ja sam prisla da se pozdravim sa par drugova, i on je bio tu. Nije mi se nesto posebno svideo, mislila sam "sladak decko" i to je sve. Ali ja sam se njemu jaaako svidela ( kako je on kasnije rekao ) i odmah je poceo okolo da trazi moj broj. Dopisivali smo se i sretali povremeno ( posto zivim u drugoj zemlji, je l' ) nekih sest meseci. Za to vreme smo postali dobri drugovi, ja sam ga malo bolje upoznala i... Svideo mi se Dva dana pre nego sto sam trebala da se vratim u Bec, smuvali smo se

staro
  (#19 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:22
Godine: 33
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 07.09.2006, 08:43

Sedeo je u klupi ispred mene...

staro
  (#20 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Odgovor: Gde i kako ste se upoznali? - 14.12.2006, 18:49

Upoznala sam ga na aerodromu,odnela sam greškom njegovu torbu(iste su,muške ),jurio je jadan zamnom,a ja se pravila blesava,kao,Bože moj,valjda znam kako mi izgleda torba!

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni