|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ljubomora |
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Pol: Muško
|
Odgovor: Ljubomora -
12.02.2008, 21:38
iz Lepota i zdravlje,NIP Color Press Group,Novi Sad... izvinjavam se što ne navodim izvore...
![]() Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
|
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Pol: Žensko
|
12.02.2008, 21:42
Pa i "neki" uvek imaju potrebu da im se na razne načine dokazuje ljubav... Desilo mi se da su mi to uradili par puta, a onda se gorko kajali jer je sve prašilo, a dotični otišli u istoriju... Zato mi nemoj o posesivnosti... Ili si sa mnom ili nisi... Čist račun duga ljubav...
njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Pol: Muško
|
12.02.2008, 21:56
Citat:
![]() Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
|
|
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:32
|
12.02.2008, 21:59
Citat:
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 13:26
Godine: 32
|
11.03.2008, 14:24
Ljubomora...ljubav i mora
![]() Eh sad,mora je nešto što nas muči što nas pritiska tolika da nam je u grudima teško! Ali ipak ostaje i onaj drugi deo reči ljubav! Po meni je ljubomora nesigurnost,a to nije ni malo normalno stanje zar ne? Samo nesiguran čovek je ljubomoran,a ja ne znam sebe kao takvu,srećom! Uverena u sebe, u svoju sigurnost, u svoju polnost, u svoju potencije ... Nikad se ne igram, ne testiram nivo, potencijal za ljubomoru, ni kod muškaraca ni kod žena, jer je on veoma nizak, svačiji prag tolerancije je nizak. Ima jedna misao Dušana Radovića: to je jedna vrsta češanja protiv jedne vrste svraba. Sećate li se onog starog vica u kome žena svake večeri lovi vlasi kose na reverima muževljevog odela. Jedne večeri ne nalazi nikakav dokaz svojim sumnjama, pa zavrišta: "Šta je, švaleru, sad si našao neku ćelavu?" ![]() Zbilja, žene umeju ljubomoru podići na tron savršenstva ![]() Ljubomora korozira svaku vezu, vešto se maskira i jeza preterane posesivnosti brzo prerasta u napeti horor..čemu ? ![]()
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 14:53
Godine: 31
|
15.03.2008, 14:11
Citat:
Na mene, lično bilo kakav oblik posesivnosti ne utiče baš povoljno..tačnije kad to osetim,palim...a dok ne zapalim reagujem kontra efektom ![]() ...strelica ![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 01.09.2008 10:00
|
05.05.2008, 02:25
Citat:
Umerena kolicina, opravdana/neopravdana ljubomora i slicni termini su "magla". Ljubomora je osecaj koji se budi u meni i znaci sa svim sasvim "mora biti ljubav da bi ljubav bila mora" - skraceno moj i samo MOJ problem. "Potencijal" ili bivsi potencijal navodi na rivalitet. Rivalitet navodi na takmicenje. Takmicenje navodi na pobedu/poraz. Pobeda/poraz vodi ka meni- i tu je (glavna) zamka! ![]() Mislim da je laz pricati o imunosti na ljubomoru. Mislim takodje da je laz deljenje na pozitivnu i negativnu ljubomoru. Mislim da je sastavni deo mene i svakoga kao licnost- ma koliko mi se ne svidjala- razlikuje se samo u tome kako i da li je manifestujem prema nekome, ili je sebicno cuvam da me razara "iznutra"... ![]() |
|
|
|
|