VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ljubomora
staro
  (#21 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Ljubomora - 05.06.2007, 10:11

Pravo da ti kažem, ljubomoru tolerišem samo kod partnera i to u normalnim granicama. Što se tiče bivših - tu niti vidim mesta ljubomori, niti bih dozvolila da mi drvi neko sa kim nemam ništa više. Mala doza ljubomore kod potencijalnog može da mi bude simpatična jer mi stvara osećaj da mu je stalo malo više nego što je to slučaj sa nekim najobičnijim simpatijama, dok sa druge strane kad primetim da neko i pre početka veze ispoljava neku preteranu ljubomoru, to mi je automatski znak da sa njim nije sve ok i da je pitanje kako će tek biti U VEZI . Hvala, ali neka hvala .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 05.08.2008 09:15
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Ljubomora - 05.06.2007, 12:31

ljubomora je imenica ženskog roda...

staro
  (#23 (permalink))
Obrenovac
Početnik
Obrenovac je na dobrom putu

Član od: 30.05.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 17:06
Odgovor: Ljubomora - 07.06.2007, 00:38

Ljubomora, je vrlo cudna i teska stvar, uglavnom je osecaju zaljubljeni ili bolesni ljudi.Rado bih voleo da sam pametan pa da vam kazem i kojoj vrsti i sam pripadam obzirom da sam vrlo vrlo ljubomoran.

Ta ista stvar ne mora da znaci opterecenje samo za partnera vec mnogo jacu reakciju ima na osobu koja oseca ljubomoru.Milion puta sam pokusao sam sebe da skapiram, zasto, ali to je nesto sto je jace i mislim da vremenom definitivno prelazi u bolest.Trudite se da se manete ljubomornih ljudi pa makar vam i to u pocetku bilo i zanimljivo, nije dobro ni za jednu stranu.

staro
  (#24 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 17:41
Godine: 19
Odgovor: Ljubomora - 07.06.2007, 09:33

ljuboomora u mom rechniku ne postoji... na stvarno, uopshte nisam ljubomorna ni u ljubavi, prijateljstvu,zivotu uopshte... nikad nisam nikome zavidela, niti bila ljubomorna u vezi... mada sam nekad i imala razloga... ne kazem da je to dobro, ali jednostavno tako je.
mozda bash iz tog razloga ne trpim ljubomoru od strane dechka... mene to na neki nachin vredja... navishe mrzim kad neko nema poverenja u mene barem pola koliko ja verujem u njega... kad sam u vezi nisam od onih koje vole da izazivaju ljubomoru, niti u njoj uzivaju, za razliku od mnogih koje ja znam.
Iskrenost i poverenje su mi najvazniji, a ako toga ima tu za ljubomoru nema mesta.

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#25 (permalink))
Mina1809
Početnik
Mina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 31.07.2008 06:07
Godine: 26
Odgovor: Ljubomora - 07.06.2007, 19:13

Po meni je ljubomora jedna od tih emocija koja dolazi bez najave, ostaje bez poziva i tek odlazi kad se nazderala lepih osecaja i ostavi muku i patnju

Zato ljudi paz´te koga pustate u kucu

staro
  (#26 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 23:01
Odgovor: Ljubomora - 07.06.2007, 20:12

.......Veoma sam ljubomorna.. ..bolesno sam ljubomorna... ....jer ne zelim tu ljubav da izgubim... ..

....Naravno u svemu treba bit taktican....da osoba koju volite ne oseti tu vasu ljubomoru pa da je iskoristi.....

...jednom se zivi...:plaz2..

staro
  (#27 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Ljubomora - 29.07.2007, 14:57

svako je ljubomoran na svoj nacin neko vise neko
manje a neko bolesno
samo tu ljubomoru treba okrenuti u ljubavnu korist
i sve ce biti ok
i svako mora tolerisati potrebe partnera i onda znate ve

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#28 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 30.08.2008 20:43
Godine: 29
Odgovor: Ljubomora - 06.09.2007, 19:52

Ljubomoran je svako ko iskreno voli.Kako ne treba slepo voleti,tako ne treba ni biti slepo ljubomoran.
Onaj ko kaze da nije ljubomoran je onaj ko je ravnodusan prema doticnoj osobi.
Bitno je ljubomoru staviti u granice normalnosti jer i ona daje cari jednoj ljubavi,ako je u pomenutim granicama.

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#29 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 23:41
Godine: 21
Odgovor: Ljubomora - 30.09.2007, 11:51

Citat:
kuta kaže: Pogledaj poruku
Ljubomoran je svako ko iskreno voli.Kako ne treba slepo voleti,tako ne treba ni biti slepo ljubomoran.
Onaj ko kaze da nije ljubomoran je onaj ko je ravnodusan prema doticnoj osobi.
Bitno je ljubomoru staviti u granice normalnosti jer i ona daje cari jednoj ljubavi,ako je u pomenutim granicama.
Stvarno nemam sta za dodati.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#30 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Godine: 32
Odgovor: Ljubomora - 02.10.2007, 13:34

Ljubomoran sam uvijek bio sa pravom. Nisam mogao slusati druge tipove da se nude mojoj curi, a ona nikad nije htjela maknut te tipove od sebe, samo mi kaze ne brini se, a kako da se ne brinem?

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen