VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje?
staro
  (#31 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:39

Citat:
Buba Erdeljan kaže: Pogledaj poruku
Stvar poštovanja.
Naravno da svi kakimo, psujemo, slinimo i imamo svoje momente, što nam ne daje za pravo da ih delimo gde stignemo i kako stignemo.

Ako bi partneru bilo neprijatno da puva pred drugarima dok gleda fudbal, zašto bi se u mom prisustvu osećao opuštenim da to radi?
Ok. desi se, dešava se i meni - ali od istog ne stvaram naviku.

Realizam, naravno.
Ima toliko mnogo stvari u nama koje možemo da podelimo, ne moramo baš biti bukvalni, hm?
Jbg obično se prdne kada ne treba ili kada znaš da nije najhumanije... ima leka i za to... Ne pričamo o navici koja zadire u poštovanje onog drugog i prelazi u neukusno ponašanje koje ne pristaje ni za majku i najboljeg druga,a kamoli za nekog poput tebe npr.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:40

Ne vodim racuna o tome izuzev kad je rec o velikoj nuzdi,to bas nije ugodno za nos
Nista mi ne smeta da radim pred njim niti njemu da radi predamnom,a tusiranje u dvoje je vrlo cesta pojava i sasvim normalna i ne vodi uvek ka sexu,zavisi koliko imamo vremena...nekada bas priusti ono slatko iscekivanje do poslepodne kad smo opet skupa

Iskreno smesno mi je da skrivas prirodne stvari od nekoga s kim delis krevet

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#33 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:43

Ja pročitah kompliment sve i da ga nije bilo i tako odoh na lalanje

Da..fiziološke potrebe pre toga...opet solo...pa i nije zanimljivo ))

_________Una16

staro
  (#34 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 58
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 16.01.2008, 02:04

Citat:
Jbg obično se prdne kada ne treba ili kada znaš da nije najhumanije...
Ne znam kako vi ali ja prdnem kad treba. Ume to i u dvoje simpaticno da bude... ne bas kad ste u samousluzi ili dodju komsinice da vide novi trosed, al bilo je romantike, nije da nije. Kad napunimo kadu. Volela je da busi te baloncice, a zajedno smo se smejali intestinalnoj muzici. Sad nam samo treba veca kada, a isto smo romanticni.

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

staro
  (#35 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 08.09.2008, 09:59

Zajedno
ne volim sam da se tuşiram pa kad mi se to desi ne retko tako mokar odşetam do komşinice da mi opere ledja
filozovske potrebe nasamo
a fizioloşke u zavisnosti od koliçina i mirisa

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#36 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 08.09.2008, 11:01

Jedna lagana zagonetka ma ovu temu:

Jedna žena može lako, dve žene, još nekako, al tri žene baš nikako?

Rebel

staro
  (#37 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 08.09.2008, 15:36

vec sam pominjala da me nije sramota da pustim vetar na gornju ili donju kabinu, ali to naravno en znaci da cu da se takmicim sa njim ko ce jace u decibelima prdnuti ili podrignuti.. moja baka ima obicaj da kaze: "Ako ne prdnes ili podrignes kad ti se prdi ili podriguje, zavezace ti se creva" i naucila sam da je slusam naravno, necemo preterivatu u tome kad smo zajedno, ali ne vidim problem u pustanju gasova, jer ponovo kazem, to je normalno da neko prdne ili podrigne..
sto se tice kupatila.. nema ulaska u njega ni pod tackom razno kad sam ja unutra.. to su samo moji momenti i on tamo nema posla uopste.. bilo da obavljam nuzdu, bilo da se kupam.. nije mi primamljiva misao da se po'vatamo u kadi isto vazi i za njega, to sto on radi iza zatvorenih vrata, njegova stvar, aj njega ni najmanje necu ometati

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#38 (permalink))
exploited
Circle jerk
exploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan članexploited je naprosto sjajan član

Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 19:15
Godine: 38
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 08.09.2008, 15:43

uh....sranje u dublu.....
kakva kombinacija za culo mirisa????
extra, ne znam da li postoji nesto lepse od toga...
josh kad jedno drugom obrisete straznjicu....
sta reci

otimam siromasnima da bih dao bogatima!

staro
  (#39 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 17:57
Godine: 28
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 09.11.2008, 20:24

Zajednicko tusiranje mi je ok, sasvim...a kada su ostale fizioloske potrebe u pitanju vise volim privatnost...

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#40 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 09.11.2008, 20:36

...svaki put zovem dragu da mi opere k...

...adu...

...četkam garave......dimnjake...