VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje?
staro
  (#21 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 25.12.2007, 13:43

Jos bolje pitanje: ako necemo da ubijamo romantiku onda i papir moramo da kupujemo posebno,jer su nam i drugacije guze sto funkcionalno sto estetski...

Ti spada i potpuna zvucna izolacija,jer nekad je lakse gledati guzu u solji nego slusati napolju zvuke,jer solja je akusticnija od mnogih koncertnih sala...Kakav je to tek udarac na romantiku...Erupcija Vezuva u reziji gastro trakta voljene osobe,jer mu smeta pasulj,a o paprikama da ne pricamo...

Kazem ja da je zabavljanje najlepse...kad me ubedis da ne piskis i kakis kako da te ne volim ili kako da te zaboravim... Jbg bas da vidim one koji zive duze od mesec dana zajedno kako to rade i kriju se,pa po tome ispada da mi je svaki odlazak na veliku nuzdu stresan,a sto rece kolega ne valja se zakljucavati,moze da pozli nekom,a vrata greh razvaljivati...

p.s. Kaki ti u prizemlju,a zajedno cemo se tusirati u potkrovlju..mozda je to pravo resenje ako je kuca veca....i posle neko kaze nije sve u imanju

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Godine: 35
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 25.12.2007, 18:22

какве су ово предрасуде о физиолошким потребама? хигијена?
или си традиционалиста или си либералан, трећег нема

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#23 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Godine: 51
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 28.12.2007, 12:22

Zajednički obavljamo potrebe istovremeno u kupatilu s izuzetkom ako me preduhitri i zasedne na šolju, onda odem u drugo kupatilo i otaljam potrebu.
Glupo mi da se suzdržavam i čekam red.

staro
  (#24 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 28.12.2007, 17:56

ovo je drugacije kod svakog para...i ako neko ne voli da deli kupatilo u odredjenom trenutku sa voljenom osobom ne znaci da nisu bliski...ima ljudi koji ne mogu da obave nuzdu ako je neko prisutan u wc-u...

a i drage moje sigurno za vreme 'onih dana' ne menjate uloske i tampone pred svojim dragim ili mozda gresim...

mislim da te stvari ne cine bliskost u vezi...

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

staro
  (#25 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 21:56

Delim mišljenje.
Šta sad? Treba da čačkamo nos i prdimo u duetu da bi dokazali kako smo opušteni i mnogo se volimo??

Kupka unapred pripremljena i dogovorena, muzika, sveće, dejt bre.
Zašto prekinuti sa tim ako smo u stalnoj vezi?

_________Una16

staro
  (#26 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:01

Citat:
Buba Erdeljan kaže: Pogledaj poruku
Delim mišljenje.
Šta sad? Treba da čačkamo nos i prdimo u duetu da bi dokazali kako smo opušteni i mnogo se volimo??

Kupka unapred pripremljena i dogovorena, muzika, sveće, dejt bre.
Zašto prekinuti sa tim ako smo u stalnoj vezi?
Da u zabavljanju,ali ako nemate svako svoje kupatilo ili wc teško da možete i u mesec dana zajedništva izbeći sve to što nije za gledanje i slušanje od dragog ti bića...malo idealizujete previše u tim godinama,život je suroviji od filmova...

staro
  (#27 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:07

jbg
imam dva wc-a

i stan pre ovog imao je dva wc-a

i da nije imao, ne bih stojala pored i delila njegov vodnjikav pogled, ne bi me uzbudio stvarno

_________Una16

staro
  (#28 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:13

Bilo kako bilo... Prerastao sam zabludu da ne mogu da se zaljubim i volim nekoga jedino ako ne piški i kaki... Kada to prelomiš ne gubiš na strasti zbog vodnjikavog pogleda ili muzike sa šolje,naprotiv... realizam ume da pali više nego idealizam,ali to zavisi od vaspitanja,biografije i mozga koji nosiš...

p.s. nisam ni ja imao nikada manje od 3 prostorije namenjene ovome o čemu polemišemo,ali dan je dug,a i noć...Pre bih razmiuslio koliko vredi da gubim vreme na tebe kada bi mi zabranila da ulazim dok si ti unutra... Druga je stvar što bih ja izbegavao i sam,ali ne možeš izbeći mnogo što šta ukoliko vodiš zajednički život... Zato ne znam da li da posle 17 godina istog ponovo padnem na zajedništvo... s tim da nismo prekinuli život zbog male i velike nužde,jer da jesmo onda bi zbog toga to učinili na početku kako se već i dešava ljudima koji ne mogu te stvari da progutaju..

Poruku je izmenio Neron, 15.01.2008 u 22:20.

staro
  (#29 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija

Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:33

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Bilo kako bilo... Prerastao sam zabludu da ne mogu da se zaljubim i volim nekoga jedino ako ne piški i kaki... Kada to prelomiš ne gubiš na strasti zbog vodnjikavog pogleda ili muzike sa šolje,naprotiv... realizam ume da pali više nego idealizam,ali to zavisi od vaspitanja,biografije i mozga koji nosiš...
Stvar poštovanja.
Naravno da svi kakimo, psujemo, slinimo i imamo svoje momente, što nam ne daje za pravo da ih delimo gde stignemo i kako stignemo.

Ako bi partneru bilo neprijatno da puva pred drugarima dok gleda fudbal, zašto bi se u mom prisustvu osećao opuštenim da to radi?
Ok. desi se, dešava se i meni - ali od istog ne stvaram naviku.

Realizam, naravno.
Ima toliko mnogo stvari u nama koje možemo da podelimo, ne moramo baš biti bukvalni, hm?

_________Una16

staro
  (#30 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 15.01.2008, 22:36

Uvek kada se pomenu parovi i fiziološke potrebe setim se svoje drugarice koja je pre par godina prvi put sa dugogodišnjim dečkom otišla na more.
Najveći problem bio je "šta ću kad se Nenadu kaki" ili "kako ako nam se prikaki u isto vreme" ili "ako se meni pripiški nakon što on kaki pa ja udjem a miris/smrad još uvek ne izlapi ja neću nikad više moći da ga poljubim" i još niz varijacija na temu..
Mi smo pravile viceve na tu temu ali ne znam kako je siromah Nenad preživeo.
Ili je pravo sa stanice otišao na klizmu ili je neprimetno obavljao fiziološke potrebe te je drugarica još uvek sa njim na opštu radost svih nas.
Pisala sam ranije na ovoj temi, ja ne volim tu vrstu intimiziranja - zajedničko kupanje (osim u bazenu), pranje zuba i sl. To je moj prostor iza zatvorenih vrata i on tu nema pristup dok sam ja unutra.

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)