|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Pol: Žensko
|
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? -
15.01.2008, 22:36
Uvek kada se pomenu parovi i fiziološke potrebe setim se svoje drugarice koja je pre par godina prvi put sa dugogodišnjim dečkom otišla na more.
Najveći problem bio je "šta ću kad se Nenadu kaki" ili "kako ako nam se prikaki u isto vreme" ili "ako se meni pripiški nakon što on kaki pa ja udjem a miris/smrad još uvek ne izlapi ja neću nikad više moći da ga poljubim" i još niz varijacija na temu.. Mi smo pravile viceve na tu temu ali ne znam kako je siromah Nenad preživeo. Ili je pravo sa stanice otišao na klizmu ili je neprimetno obavljao fiziološke potrebe te je drugarica još uvek sa njim na opštu radost svih nas. Pisala sam ranije na ovoj temi, ja ne volim tu vrstu intimiziranja - zajedničko kupanje (osim u bazenu), pranje zuba i sl. To je moj prostor iza zatvorenih vrata i on tu nema pristup dok sam ja unutra. Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|