|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? |
|
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? |
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? -
20.12.2007, 19:30
nekad sam volela da sedim na masini za ves i gledam ga dok se brije...
ljubav,sta li.... inace,vrata kupatila otvorena,stalno.. znam,znam,nije po feng-suiju.... |
|
|
|
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? |
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? -
20.12.2007, 20:13
postoje neke stvari koje musko oko nije vidjelo, a tako ce i ostati. izuzetak je zajednicko tusiranje poslije keksa.
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
|
20.12.2007, 20:24
Uvek sami, nikad zajedno.
Ne ubijajmo romantiku time, cime ne moramo... Citao sam negde u nekom americkom prirucniku za seks kaze, da zena nikada ne treba da sece nokte na nogama pred svojim muzem. I jeste tako... Kod nas je optrilike kao kod toma i nikola u kubrickovom filmu... Znaci jedino ona moze da piski dok sam ja u kupatilu. Moze da lakira nokte na rukama, eroticno je... Ne sme da skida lak sa ruku (kao dete sam se drogirao tetkinim acetonom, sada imam alergijsku reakciju na sam miris...) Moze da se ceslja predamnom. Moze da pere zube... Ostalo neka radi sama, ja izlazim iz kupatila... Ja nikada necu pred njom da pisham a o s... da ne govorimo. Muskarac je u tom polozaju najranjiviji, pogoto ako se zeli ponasati kao gospodin. Moze da ulazi dok lezim u kadi ili se tusiram, perem zube, cesljam se, namestam kravatu... Za ostalo sacekam dok izadje iz kupatila. Tushiranje zajedno nije higijenska potreba, vec seks... You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
20.12.2007, 21:32
Za klince nista sem tusiranja posle sex-a zajednickog nije preporucljivo..a po meni ne smeta mi da piski i kaki dok sam ja tu,nemoj samo da joj ja perem guzu posle 'ranja.....Drugacije se to gleda iz ove perspektive i sa ovoliko godina...
Mislim da je uputnije da spavamo u drugim sobama,jer hrkanje i pustanje gasova zajednicki mi pre ne ide,nego boravak u kupatilu i wc-u...vise stete nastane od zajednickog spavanja ili budjenja ![]() |
|
|
|
|
|
DeliKvEnT....
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Godine: 32
|
20.12.2007, 21:55
znachi li to da.....ako me ne pushta u kupatilo dok njaKe.....on ustvari mene ne voli....
![]() ********************** ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
|
23.12.2007, 10:38
Ne volim da mi neko ulazi u kupatilo sta god da radim, a i kupatilo mi je vrlo malo tako da je boravak dve osobe unutra neizvodljiv ukoliko nije u pitanju 'totalna prisnost dva tela'.
Ne volim da ulazim macanu u kupatilo sta god da radi. Ne bih volela da me gleda dok sedim na wc ,bez obzira na vrstu fizioloske potrebe. To je bespotrebno ubijanje romantike. (...to je bilo toliko suptilno da sam ja mislio da to niti sere niti pisa, a ono busno k'o sito....'RadovanIII') Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.12.2007.
Poslednji login: 18.01.2008 11:26
Godine: 37
|
24.12.2007, 16:36
... kad god sam živela sa nekim bilo je normalno da kupatilo koristimo u dvoje... šiškim ili se tuširam dok se on brije... volim da gledam mužjaka dok se brije... tuširanje zajedno... uglavnom se nismo zaključavali ili krili po kupatilu... što je meni sasvim normalno...
plava, nežna, neizbežna...
|
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
|
25.12.2007, 00:52
Citat:
![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 58
|
25.12.2007, 12:55
Meni se cini da ja to bez u dvoje i ne znam da radim. Ko ti onda donese toalet papir?
Nista meni ne moze da ubije romantiku, jes malo neprijatno kad se istovarim, da prostite, a ono bas i nije karanfil... al' sta da radim kad bas tad moraju da se uvijaju one papilotne. Neka ulazi ako joj ne smeta, ja svoje dupe ne zakljucavam otkad smo oca jedva izvadili iz kupatila kad mu je pozlilo. Ja volim da je gledam kad se kupa. I kad se brije volim da gledam. |
|
|
|