VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene...
staro
  (#1 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 03.10.2008 09:21
Pol: Žensko
Godine: 17
Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 09.05.2007, 21:08

Da li ste nekada izgovorili ovu recenicu? Mozda posle propale veze, svadje sa partnerom...?

Sta biste pre izabrali, da imate vezu, ili da budete single?

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene...
staro
  (#2 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 07:35
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 09.05.2007, 21:22

Citat:
kissigirl kaže: Pogledaj poruku
Da li ste nekada izgovorili ovu recenicu?

Sta biste pre izabrali, da imate vezu, ili da budete single?
Da jesam...posle nekih neuspelih veza, uvek sam se trudila da u tim trenucima sebi budem dovoljna...Da ta ljubav o kojoj svi pričaju je čista glupost i rasipanje emocija...bespotrebno mučenje sopstvene ličnosti...a zašto?
Medjutim posle bujice lažnog ubedjivanja, shvatim da mi je ipak neko potreban...da smo ipak tu da volimo i budemo voljeni...

staro
  (#3 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 14:43

Slažem se sa neuhvatljivom - kad se čovek razočara, normalno je da mu takve misli padaju na pamet. "nikada se više neću zaljubiti!" "Ne pada mi na pamet da više nekoga volim i da rasipam svoje emocije"... Međutim, normalni ljudi, koje teške situacije ne poremete u jako velikoj meri, i koji uspeju da se izbore sa svojim problemima, ne mogu da ostanu trajno u takvom stanju. Mislim da samo neko ko je jako emotivno poremećen ne može da voli.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#4 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 15:11

Postoje periodi kada se razocaras...cesto nakon prekida...pa ti svasta prolazi kroz glavu...ali uvek verujes da ces naici na Onu pravu osobu...jer, da je vredelo, ne bi se zavrsilo...

Jedino pitanje koje se postavlja (po mom misljenju) je da li ces, i kada, sresti tu osobu...jer mnogo tu zvezda treba da se poklopi...ali...najlepse stvari u zivotu se desavaju na najcudnije nacine...to im i daje caroliju!

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#5 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 16:36

Puno puta sam razmisljala o tome da li je ljubav mozda precenjena i verujem da jeste ali je jednostavno neizbezna...ne mozemo bas toliko kontrolisati emocije da naredimo sebi da se ne zaljubljujemo i da ne volimo...

Puno puta mi se desavalo da sam rekla sad i nikad vise ali to se uvek vrati kao bumerang, kad se najmanje nadas...dodje, tras, bum i zaljubljena do usiju...uzas...

Ali ko zna zasto je to dobro....

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 07:35
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 17:49

Citat:
remorker-bgd kaže: Pogledaj poruku
...ali...najlepse stvari u zivotu se desavaju na najcudnije nacine...to im i daje caroliju!
Baš tako! U potpunosti se slažem sa tobom...

staro
  (#7 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Godine: 35
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 17:52

икс пута се десило да посумњам у све па и у љубав...ипак...све то има смисла,чак и разочарење,туга и бол.
љубав побеђује на крају,будите уверени у то

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#8 (permalink))
zvucnjak
Iskusni forumdžija
zvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat članzvucnjak će uskoro postati poznat član

Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Godine: 24
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 20:10

Nisam nikad rekao da nije za mene, ali da nemam srece, to stoji.

Carpe diem

staro
  (#9 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 22:30

Bilo je i takvih, na svu sreću samo momenata.
Uploviš u njih i obećaš sebi da nećeš nikad više (mada se načelno zalažeš za "nikad ne reci nikad").
A onda negde iz pozadine čuješ "O, da mi je da se još samo jednom zaljubim, opet bih....".
I shvatiš da je i razočaranje, tuga, bol, povređenost samo deo života, bez kojeg ljubav, sreću, radost,... možda ne bih znali ceniti dovoljno. I prihvatiš da je bitno živeti život, znači imati slobodu, sopstvenu misao, osećanja,... I da tamna strana življenja nije razlog da se ljubavi koje te, između ostalog, čine živim.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#10 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 22:55
Godine: 24
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... - 17.05.2007, 23:12

Nisam nikad izgovorio ovu recenicu , jer znam da ja volim da volim, I mrzim da mrzim, i duboko verujem da ljubav jeste za svako ljudsko bice, pa i mene kao takvo. Ko smatra da mu ljubav ne treba i da je singl varijanta mnogo bolja, pocinje polako da gubi sebe, a time se suludo suprotstavlja prirodi, i postaje samo jedna bezosecajna masina od mesa koja nastavlja sledece svoje veze a da ne zna ni zasto (mozda jedino zbog libida-cisto zverski). Jednostavno, posle raskida veze ili razocarenja, svakako da treba da prodje izvestan period do sledece u kojem cete biti singl, i u tom periodu treba se potpuno sabrati, i onda kad osetite da ste spremni opet da volite i budete viljeni (tj. kad osetite ono ljudsko u vama), a naidje neko fin - sto da ne - slobodno startuje nova veza u koju ulazite psihicki stabilni i čili, vedri i veseli. Zato ljudi, budite "ljudi", i ne otudjujte se od ljubavi, a ako to vec cinite, cinite to sto krace.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

Odgovor

«