|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... |
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 17:57
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene... -
04.11.2008, 13:20
Izgovorila sam sigurno tu recenicu dosta puta...al nikada nisam do kraja verovala u to...Takve stvari govorim iz revolta...
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: juče 23:11
Godine: 38
|
05.11.2008, 00:50
nisam nikada ovo izgovorila..ljubav je moj način života, ja moram da volim..
![]() a da li ću biti voljena, to mi je odavno prestalo biti važno.. ![]() Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom.. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 03:35
|
05.11.2008, 12:51
Sto god da se desava, uvek se mozemo opredeliti za ljubav.Uvek smo slobodni da volimo.To je nasa najveca sloboda,ona koju nam niko nikada na moze oduzeti.
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Pol: Muško
|
06.11.2008, 15:28
- Ma daj, kakva ljubav! Nije to za mene...- Je rečenica koja suštinski nije iskrena, već samo odražava koliko smo mi povređeni u nekom trenutku ljubavnog razočarenja. Ona je čista racionalizacija našeg emotivnog stanja u periodu kada mislimo da stvarno osećamo da ljubav stvarno nije za nas. Naravno da je život bez ljubavi "duplo golo" i da će naš motiv za afektivnom vezanošću u nekom doglednom vremenu biti zadovoljen i da ćemo opet voleti i biti voljeni...
Hebeš život bez ljubavi... ![]() Rebel
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
|
06.11.2008, 15:51
Ponekad pomislim da je najlepsa stvar na svetu a ponekad da se od toga moze i da se rikne!
![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 31
|
06.11.2008, 16:14
To je najstrasnija recenica,i na svu srecu nisam je nikad izgovorila .
Ljubav je moj pokretac. Lagala bih kad bih rekla da mi je bitno samo da volim,jer itekako uzivam i u saznanju da sam voljena.Sebicluk,samoljublje,...mnogi bi to i ovako nazvali,...kako god:ja volim da volim....ali jos vise da me vole. Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde
|
|
|
|
|
|
OnajKojiLajeNaZvezde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
|
06.11.2008, 16:22
Ljubav nije za mene, jako loše deluje na mene i škodi mom zdravlju.
Kažu za alkoholičare da su se napili samo jednom i više se nikada nisu otreznili. Svako jutro, kada se probudim zbog odlaska na posao, pogledam moje Pile koje tako nežno spava i iznova se zaljubim u nju. To stvarno nje zdravo, ali nema leka ... |
|
|
|
|
|
Divlji badem
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
06.11.2008, 17:56
Bas tako. Izgovorim u bijesu iz povrijedjenosti, mada mi je jasno da se od ljubavi nemoze pobjeci. |
|
|
|