|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? |
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? -
08.05.2008, 20:37
Pa ne znam...
...moja je malo naivna... Ja joj kazem da je volim i ona poveruje! ![]() Ne trazi dokaz! ![]() You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
|
08.05.2008, 20:40
Moram da priznam da sam ja bio jednom prilikom vrlo blizu.
![]() Rebel
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
|
08.05.2008, 21:35
Kada dođe do toga da je to potrebno onda nema ni potrebe za istim osim ako nećeš da nastaviš sa nekim priglupim i tako ljubopitljivim ili znatiželjnim...
Ako se iko zapita ozbiljno nad istim onda nešto ne štima da prevedem... |
|
|
|
|
|
Hocu tanjir i tacka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Pol: Žensko
Godine: 28
|
08.05.2008, 22:35
Svi kazu da su bitna dela a ne reci i u pravu su, ali ipak mislim da svi mi volimo kad nas neko obasipa ljubavlju i na recima.
Kad ujutro ustanete pa nadjete porukicu za dobro jutro, kad vam voljena osoba pridje iz "cista mira" i zagrli vas jako da se gusite i kaze da vas voli, da ne moze opisati koliko, kad ne primecuje vase mane, ni fizicke ni one malo slozenije, unutrasnje... Sve su to dokazi ljubavi, a osobe koje su mnogo ponosne pa ne zele priznati, samo mogu da izgube, jer nije budala onaj koji je zbog ljubavi izgubio ponos vec onaj koji je zbog ponosa izgubio ljubav!
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
|
08.05.2008, 22:45
Ako zena pusti "goluba" u drustvu, a muskarac okupljenoj masi kaze:"O, izvin'te molicu lepo, nesto me muchi stomak"
Eto. To je bas lep gest. ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
|
10.05.2008, 00:39
Istetovirati njeno/njegovo ime duz celih ledja (po mogucstvu i preko gooze)...staviti sochiva, ali ne u boji, nego sa njenim/njegovim imenom na njima...naruchiti omiljenu pesmu na lokalnom radiju (tipa Poselo pod Bukuljom)...pustiti da vam poraste nokat na malom prstu kako bi joj lakshe otvarali kutiju cigareta...ne tushirati se ako on/ona voli prirodne mirise...reci mu/joj "volim te" barem 36 puta dnevno...zaprositi je/ga uz neki od hitova Sashe Matica (npr.)...piti pivo i zajedno podrigivati...
....shirok je dijapazon ljubavnih izliva... ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
|
10.05.2008, 01:10
Citat:
![]() doduse,i pustanje goluba u njegovom drustvu je zgodan nacin da mu se pokaze koliko ga em volimo em cenimo em obozavamo ![]() |
|
|
|
|