VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite?
staro
  (#41 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Pol: Muško
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 08.05.2008, 20:25

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
ako je toliki bolid da ne vidi ja mu ne mogu pomoci.....trebalo bi sebi da nadjem pomoc,onda....il nekog drugog,sta god
Tako je! Ako bliska osoba ne ukapira da je volite, bar neko je moron u svemu tome!

Rebel

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 08.05.2008, 20:34

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Tako je! Ako bliska osoba ne ukapira da je volite, bar neko je moron u svemu tome!
naravno...
odma` da kazem da JA nisam...

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#43 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 08.05.2008, 20:37

Pa ne znam...
...moja je malo naivna...

Ja joj kazem da je volim i ona poveruje!
Ne trazi dokaz!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#44 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 08.05.2008, 20:40

Citat:
naravno...
odma` da kazem da JA nisam...
Moram da priznam da sam ja bio jednom prilikom vrlo blizu.

Rebel

staro
  (#45 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 08.05.2008, 21:35

Kada dođe do toga da je to potrebno onda nema ni potrebe za istim osim ako nećeš da nastaviš sa nekim priglupim i tako ljubopitljivim ili znatiželjnim...

Ako se iko zapita ozbiljno nad istim onda nešto ne štima da prevedem...

staro
  (#46 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 08.05.2008, 22:35

Svi kazu da su bitna dela a ne reci i u pravu su, ali ipak mislim da svi mi volimo kad nas neko obasipa ljubavlju i na recima.
Kad ujutro ustanete pa nadjete porukicu za dobro jutro, kad vam voljena osoba pridje iz "cista mira" i zagrli vas jako da se gusite i kaze da vas voli, da ne moze opisati koliko, kad ne primecuje vase mane, ni fizicke ni one malo slozenije, unutrasnje...
Sve su to dokazi ljubavi, a osobe koje su mnogo ponosne pa ne zele priznati, samo mogu da izgube, jer nije budala onaj koji je zbog ljubavi izgubio ponos vec onaj koji je zbog ponosa izgubio ljubav!

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#47 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 08.05.2008, 22:45

Ako zena pusti "goluba" u drustvu, a muskarac okupljenoj masi kaze:"O, izvin'te molicu lepo, nesto me muchi stomak"
Eto. To je bas lep gest.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#48 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 10.05.2008, 00:39

Istetovirati njeno/njegovo ime duz celih ledja (po mogucstvu i preko gooze)...staviti sochiva, ali ne u boji, nego sa njenim/njegovim imenom na njima...naruchiti omiljenu pesmu na lokalnom radiju (tipa Poselo pod Bukuljom)...pustiti da vam poraste nokat na malom prstu kako bi joj lakshe otvarali kutiju cigareta...ne tushirati se ako on/ona voli prirodne mirise...reci mu/joj "volim te" barem 36 puta dnevno...zaprositi je/ga uz neki od hitova Sashe Matica (npr.)...piti pivo i zajedno podrigivati...

....shirok je dijapazon ljubavnih izliva...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#49 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 10.05.2008, 01:10

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Ako zena pusti "goluba" u drustvu, a muskarac okupljenoj masi kaze:"O, izvin'te molicu lepo, nesto me muchi stomak"
Eto. To je bas lep gest.
baba,to je za temu: Kako On sve moze da vam dokaze ljubav...

doduse,i pustanje goluba u njegovom drustvu je zgodan nacin da mu se pokaze koliko ga em volimo em cenimo em obozavamo

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#50 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Kako dokazati nekome da ga volite? - 10.05.2008, 01:36

Citat:
baba,to je za temu: Kako On sve moze da vam dokaze ljubav...

doduse,i pustanje goluba u njegovom drustvu je zgodan nacin da mu se pokaze koliko ga em volimo em cenimo em obozavamo