VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Trema na prvom sastanku
staro
  (#1 (permalink))
miha
Početnik
miha će uskoro postati poznat član

Član od: 17.12.2007.
Poslednji login: danas 02:11
Pol: Muško
Trema na prvom sastanku - 21.12.2007, 13:59

Na prvom ste sastanku, a on/ona pokazuje strašnu tremu. Šta radite u tom slučaju? Da li ste i sami tremaroši?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Trema na prvom sastanku
staro
  (#2 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 21.12.2007, 15:18

Tremaroš sam, pa šta?

Mada, da bih bio precizniji - postoje 2 različita slučaja.

1. Devojka mi se jako sviđa i stalo mi je ( veoma velika retkost) - trema neviđena (pozitivna sa velikim dozama adrenalina), ali prikrivena . Obično mlataram rukama k'o idiot, pričam k'o navijen i redovno prospem svoje ili njeno piće po stolu, njoj ili sebi. Obično po njoj.
I to je to....... nema drugog sastanka
2. Whatever - pričam malo i pustim nju da priča mnogo više od mene. Onda krenem da joj postavljam podpitanja (sitne i krupne provokacije, ali na fin/kulturan i uvijen način) - čisto da vidim da li je/koliko je njoj stalo

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#3 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 21.12.2007, 15:37

...pa zavisi...kad sam ja onomad imala prve sastanke,ako sam imala tremupustila sam njega da prica(pustis pacijenta da prica,pa on sam da dijagnozu),a kad nisam imala tremu,onda sam zbunjivala"neprijatelja"pa ga osvajala,pa mu radila sta sam htela
...ne znam sta mi je danas,euforicna sam skroz...kad god zalutam na ljubavne teme...

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#4 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 21.12.2007, 16:59

Citat:
miha kaže: Pogledaj poruku
Na prvom ste sastanku, a on/ona pokazuje strašnu tremu. Šta radite u tom slučaju? Da li ste i sami tremaroši?
...ma jok...odmah idem u napad...tema je sex...ako treba,skidam se na licu mesta...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#5 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 21.12.2007, 19:48

Pocnem da povratjam...to mi najbolje ubije tremu.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#6 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 21.12.2007, 20:14

Citat:
Leonard Peltier kaže: Pogledaj poruku
Tremaroš sam, pa šta?

Mada, da bih bio precizniji - postoje 2 različita slučaja.

1. Devojka mi se jako sviđa i stalo mi je ( veoma velika retkost) - trema neviđena (pozitivna sa velikim dozama adrenalina), ali prikrivena . Obično mlataram rukama k'o idiot, pričam k'o navijen i redovno prospem svoje ili njeno piće po stolu, njoj ili sebi. Obično po njoj.
I to je to....... nema drugog sastanka
2. Whatever - pričam malo i pustim nju da priča mnogo više od mene. Onda krenem da joj postavljam podpitanja (sitne i krupne provokacije, ali na fin/kulturan i uvijen način) - čisto da vidim da li je/koliko je njoj stalo
Bas tako.

One bas i nemaju tremu, bar moj utisak je takav...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#7 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Godine: 51
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 28.12.2007, 12:27

Odma padne neki dodir, zagrljaj, poljubac i tako ostavim tremu da sama utrne. Posle se raspričamo mnogo opuštenije. I čim ne znamo šta da pričamo, udri po poljupcima.

staro
  (#8 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 17.07.2008, 15:34

ja biti neverovatan tremaros
i to je lepo upakovani veliki problem za mene.. posto ja kad sam nervozna, pricam kao navijena a kad pricam kao navijena, pocinjem da mucam i onda se smucim sama sebi, da ne kazem kako je drugima

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#9 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 17.07.2008, 19:17

Nisam tremaroš na prvom sastanku.
Mene uhvati trema na drugom i trećem.
Prvi sastanak dođe kao neko istraživanje, pitanja i odgovori, otvaranje različitih tema za razgovor i to mi ne stvara nikakvu tremu.
Svaki sledeći sastanak znači da se stvari odvijaju dalje i tu me već polako hvata panika.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#10 (permalink))
drth09
Početnik
drth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 22.11.2008 23:34
Godine: 28
Odgovor: Trema na prvom sastanku - 17.07.2008, 19:42

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
Nisam tremaroš na prvom sastanku.
Mene uhvati trema na drugom i trećem.
Prvi sastanak dođe kao neko istraživanje, pitanja i odgovori, otvaranje različitih tema za razgovor i to mi ne stvara nikakvu tremu.
Svaki sledeći sastanak znači da se stvari odvijaju dalje i tu me već polako hvata panika.
Sa mnom je isto tako. Na prvom sastanku mi je uvek lepo i svečano. Kakva god bila osoba sa kojom se nalazim ne sećam se da mi je nekad bilo neprijatno. Kod svakog mogu naći nešto što mi je neobično ili interesantno za jedan razgovor. U većini slučajeva i ja volim prilično da provociram na uvijen način. Retko koji muškarac mi može privući pažnju i jako mi se svideti. Ako je to u pitanju ja zaćutim i samo se crvenim. I tu prestaju sve moje moći... I počinje čarolija

Odgovor