|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Temelj kvalitetne veze |
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Muško
|
Odgovor: Temelj kvalitetne veze -
15.11.2006, 23:27
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
15.11.2006, 23:56
Citat:
Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Godine: 29
|
19.11.2006, 19:41
temelj veze je stabilnost partnera, njihova emotivna i psihicka zrelost. ako toga nema... biće ljuljiškava građevina
![]() |
|
|
|
|
|
Legenda
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
|
21.11.2006, 23:56
Citat:
Meni to i ne izgleda kao preveliki apsurd... |
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
02.12.2006, 10:48
Moram da se složim sa citiranom konstatacijom
Emotivna i psihička zrelost na prvom mestu određuju stepen poverenja, razumevanja i tolerancije koju će i jedno i drugo uneti u vezu. Tek onda kada znaš ko si i od kakve si materije sam sazdan, koje su ti granice strpljenja i praštanja, kao i to šta praštaš a preko čega nikako ne prelaziš, gde treba da prećutiš a gde da se upustiš u raspravu.. tek kada znaš koliko vrediš ali si ipak svestan i težine svoje ličnosti po druge.. kada u sebi nosiš jasnu ideju šta želiš ili još bitnije šta ne želiš eeee...ako nađeš nekog ko se tu uklapa i ako ta osoba pronađe tebe... eto kvalitetne veze na dobrim i čvrstim temeljima ![]() reče osoba bez veze |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Godine: 20
|
12.11.2007, 18:24
Znaci svi se slazemo da je potrebno mnogo vise za vezu a ne samo jedna stavka...
Mislim da je jako bitno poverenje, razumevanje, tolerancija, kompromis ali potrebno je to 'nesto', ta neka hemija, neki fluid da zacini sve to lepo... ![]()
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Godine: 36
|
17.11.2007, 09:37
Citat:
......sam izraz kvalitetno mi ne ide uz pricu o ljubavi, vise me podseca na ono: kvalitetan dzemper i slicno... ...mislim da je poenta u prepoznavanju, radovanju i biranju...neprestanom, iz dana u dan...u tome se nalazi temelj, i zidovi, i krov... ...jako je tesko pronaci svog privatnog prepoznavacha u ovom velikom svetu... |
|
|
|
|
|
|
just keep swimming..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: danas 00:11
Godine: 33
|
17.11.2007, 18:09
Kao sto smo se vecinom slozili, tesko je izdvojiti samo jednu stvar. Ja bih rekla da je to niz stvari koje cine tu tanku nit zvanu 'kvalitetna veza'. Mislim da je osnov svega toga, potka na koju kasnije dolaze razne sare, hemija koja privuce dvoje i iskrenost. Jedino iz nje moze doci do dobre komunikacije i vremenom ta iskrenost radja poverenje. Kada je poverenje tu, sve je mnogo lakse. Onda mozemo biti i tolerantni, i imati razumevanja, i dogovoriti se oko svega, reci sta nam odgovara, kako bismo ovo ili ono... Tada mozemo imati postovanja za tu osobu i....ljubav se rodi a da toga nismo ni svesni. Ovde mislim na onu pravu, duboku ljubav od koje dusa boli od srece koliko volimo i koliko smo voljeni...Na zalost, ova nit satkana od tako mnogo stvari se tako lako prekine. Pa, svi mi smo na neki nacin prelje i nit ce nam se kidati dogod ne nadjemo onog ko ce nam dati pravu meru i uz kog ce nasa nit biti ni pretanka da se pokida, niti predebela da nas steze.... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
18.11.2007, 16:23
prvo je potrebna ljubav izmedju dvoje ljudi.
a onda zrelost to dvoje ljudi. poverenje i razumevanje. dobar sex i verbalna komunikacija. i reshenost da ta veza uspe, da se bore za nju! bez te reshenonosti, sve ostalo pada u vodu. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|