|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Temelj kvalitetne veze |
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
mislim da ne moze da se generalizuje na samo jednu stvar, potrebno je mnogo faktora za jednu kvalitetnu vezu.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
Odgovor: Temelj kvalitetne veze -
24.05.2006, 00:34
Sta je potrebno?
Ljubav... poverenje... razumevanje... spremnost na kompromis... razgovor o problemima... slaganje u sexu... Brate, ko ce sve to postici! ![]()
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
|
24.05.2006, 11:39
Odlučiti se samo za jednu stvar od ponuđenih veoma je teško.
Pre nekih 5-6 godina rekla bih sex bez razmišljanja. A onda sam to i dobila - vezu u kojoj je samo sex i funkcionisao... Danas...moj izbor je komunikacija. Shvatila sam vremenom da možemo da se volimo do neba i nazad, da možemo da imamo ludački i potpuno divlji sex, da se razumemo i verujemo jedno drugom... ali kad tad, tokom veze, mora da naiđe onaj trenutak gde se mišljenja razilaze, gde se poverenje stavlja na test, a šta je onda presudno: presudna je komunikacija da se dogovorimo čak i kada se u startu ne slažemo da pronađemo sredinu iako smo na suprotnim polovima da otkrijemo ono što škripi i poboljšamo to a svega toga nema ako izostane komunikacija... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 26.01.2008 21:48
Pol: Muško
Godine: 42
|
Draga moja , za jednu ozbiljnu i uspesnu vezu treba prevashodno upoznati partnera i ostvariti dobru komunikaciju. Ako u startu to ne funkcionise bojim se da je propala stvar. A ako je uspostavljen verbalni sklad onda na scenu stupa poverenje , tolerancija i obostrani ustupci u svim sferama zivljenja dve osobe. Mozda bi to bilo to ali ko jos ima recept?
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 20.07.2008 11:49
Pol: Muško
|
28.05.2006, 16:15
Nista vise do razumevanje
Samo doci do toga i to je proces... sa mnogo popustanja tolerisanja svacega, pokusaji ubedjivanja i ko zna cega sve Plus neophodni kvalitetan sex Ali se zrtva definitivno isplati ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|