VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Prva ljubav zaborava nema
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Prva ljubav zaborava nema - 10.04.2006, 01:36

Da li se secate vase prve ljubavi? Koliko ste imali godina? Ima li nesto posebno lepo cega se rado secate?

Moja prva ljubav je bila moja drugarica iz ulaza preko puta. Imali smo 4-5 godina i stalno smo voleli da se odvajamo od ostalih u zabavistu, a i u dvoristu. Par puta smo se i poljubili. E, onda sam se ja odselio...
A prva prava ljubav je bila u 4. osnovne. Bili smo na Zlatiboru, skola u prirodi, smuvali smo se iza nekog kamiona i raskinuli sutradan.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema
staro
  (#2 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 10.04.2006, 01:44

Citat:
Kunic kaže:
Bili smo na Zlatiboru, skola u prirodi, smuvali smo se iza nekog kamiona i raskinuli sutradan.
Hoćeš da kažeš: kamion se pomerio .

I moja prva ljubav je bila u zabavištu: vaspitačica! Ali, nisam imao uspeha, ne znam zašto . Možda zbog toga što nisam imao auto .

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 15.05.2006, 13:28

moja prva ljubav je bio jedan tomislav, koji je bio najvisi, najmrsaviji, najsmotaniji i najpametniji lik u razredu, i uz to je nosio naocale kao pepeljere, i mi smo se non-stop druzili, i pozajmljivali video-igrice jedno od drugog.i on se meni jaaaaaaaaaaaako svidjao i onda ja njemu u 8-om razredu nisam dala da izadje iz dvorista dok mi ne kaze tko mu se svidja, i onda kad mi je rekao da mu se ja svidjam , onda sam ga natjerala da ide sa mnom u bioskop, i tako smo mi gledali film i poslije otisli kuci. i onda je mene mama sva ushicena pitala: a da li ste se poljubili? a ja kazem: ne. a ona opet: a da li ste se drzali za ruke? a ja kazem: ne. a ona meni: pa dobro djeco, pa sta ste radili? a ja njoj sva ponosna: pa gledali film!!! i onda je ljubav pukla jer smo krenuli u razliciti srednje skole

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
kati
Novi član
kati je na dobrom putu

Član od: 09.05.2006.
Poslednji login: 08.11.2006 14:52
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 16.05.2006, 11:35

moja prva ljubav je bio moj drug iz osnovne skole (prvi razred) interesantno je da su skoro sve devojcice bile zaljubljene u njega (imali smo samo tri decaka u razredu)

staro
  (#5 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 24.05.2006, 00:30

Moja prva ljubav je moj drug iz osnovne Joooj, majko mila, kad pogledam album iz skole prosto se zapitam sta je meni tu bilo tako interesantno I da... sad je narkoman A sasvim slucajno se zove isto k'o moj sadasnji

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#6 (permalink))
danny
Novi član
danny je na dobrom putu

Član od: 29.05.2006.
Poslednji login: 12.11.2006 01:54
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 31.05.2006, 01:13

Sjecam se svoje prve ljubavi i smatram da ona izdreka PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA uopste nije tacna.

staro
  (#7 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 31.05.2006, 15:08

-"...Otvorila mi matora, sa licem aligatora.. hej pa to sam ja..."
A pre toga je bilo
-"...Tog jutra sam stigao putnickom klasom..."

staro
  (#8 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 31.05.2006, 19:22

Citat:
danny kaže:
Sjecam se svoje prve ljubavi i smatram da ona izreka PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA uopste nije tacna.

Slazem se

staro
  (#9 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 31.05.2006, 22:54

Citat:
danny kaže:
SJECAM se svoje prve ljubavi i smatram da ona izDreka PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA uopste nije tacna.

hehhee nadam se da je ovo aforizam

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 31.05.2006 u 23:28.

staro
  (#10 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Odgovor: Prva ljubav zaborava nema - 08.06.2006, 01:12

nema..uvek se nekako zaglavi u ne znam ni ja kom delu mozga..pre dva dana mu je bio rodjendan, zasto to pamtim??

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz