|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost |
|
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost |
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 12:18
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost -
20.09.2006, 18:13
Sudbinu treba da kontrolisemo mi sami.
A ljubav? Sudbinska i svaka druga, se zasniva na 3/4 radoznalosti. preostala cetvrtina je ono zbog cega treba ziveti - Tajna i zagonetka, i ako ceo zivot potrosis u njenom odgonetanju, ne moze se reci da si uzalud proziveo vek. |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
22.09.2006, 10:25
Upravo na sasvim čudnim mestima, neplanirano i u neobičnim okolnostima
upoznavala sam ljude koje sam najviše u životu volela one koji su presudno uticali na moj život i odredili ga da teče u pravcu u kome teče, naravno uz moju saglasnost i uzajamno delovanje. Ništa nije slučajno što se u životu dešava pa ni ljubav! Jedna draga osoba mi je rekla: Ne brini se, ono što je tvoje biće tvoje i niko ti to ne može oduzeti Ono što ti ne pripada, ne možeš ni imati! Kako vreme prolazi...sve više sam uverena da je potpuno bio u pravu! |
|
|
|
|
|
Lajavi Krelac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 01:56
|
22.09.2006, 13:32
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
mozda sudbina, a mozda i slucajnost, ali sam ipak sklona vjerovanju da je sve to zajedno u kombinaciji. i ljudi, i mjesta i okolnosti. i moram da dodam jednu stvar koju je romanticna primjetila, a to je da sam ljude sa kojima sam i dan danas nerazdvojna upoznala na potpuno neobican nacin i na sasvim nekim lijevim mijestima. a da me sada pitate da li vjerujem u sudbinu: kao iz topa bi odgovorila ne; mada nakon dubljeg razmisljanja i analiziranja bih se vjerojatno predomislila.
![]()
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Godine: 22
|
22.09.2006, 20:06
Nisam svoju sadasnju ljubav upoznala na nekom cudnom mestu, cak sta vise, upoznali smo na mestu gde mnogo ljudi pronadje svoju ljubav - na fakultetu. Pricali smo o otme da li bi se mozda negde sreli da je neko od nas dvoje upisao drugi fax, i oboje smatramo da bi, sigurno bi se negde sreli... Mislim da nasa veza i nacin na koji smo se zaljubili jedno u drugo nije slucajnost... Ima tu nesto vise...
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: 07.04.2007 20:37
Pol: Muško
|
10.11.2006, 11:49
Da li si ti ovo napisala, ili si ti ovo mozda napisala ?
Da li ti poznajes sebe iz " nekadasnjeg zivota " ? je veoma ozbiljno pitanje, zbog kojeg mnogi koji shvataju da su neko ili nesto sto ustvari nisu, zavrsavaju iza zakljucanih vrata Institucija koje se bave takvim stanjima svesti. Naucno je dokazano da postoji samo jedan zivot ( jedna sudbina ), sto bi moglo biti formulisano i kao naslov ove teme " Sudbinska ljubav ". ![]() |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
10.11.2006, 14:26
Svaka ljubav je sudbinska i ostvarena i neostvarena
![]() William Wordsworth |
|
|
|