VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost
staro
  (#21 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 20:22
Pol: Muško
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 11.12.2006, 22:53

Pretpostavljam da bi bio red da probamo da prvo definisemo "sudbinu",kao pojavu...?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 11:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 08.01.2007, 14:06

Sve vise pocinjem da verujem u to da ipak sudbina u sve pomalo umesa svoje prstice...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#23 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 29.04.2007, 20:13

Sta je zapravo sudbina?
Sudbina je kao rok, ono sto se mora dogoditi u odredjeno vreme, ono sto je negde, ko zna gde, zapisano i sto se mora dogoditi pod svaku cenu.

Sta je sudbina u ljubavi?
Sudbina u ljubavi postoji kada se dve osobe slicnog karaktera sretnu na pola svog zivotnog puta i ostatak svog zivota odluce provesti zajedno jedno uz drugo.

Kako to osetiti?
Ima mnogo znakova sudbine koje covek zauzet svojom dnevnom rutinom uopste ne primecuje, a neke od njih su: magija u vazduhu, samo disanje osobe, lagani povetarac u odredjenim trenucima i najvaznije od svega osecaj potpunosti zivota.
Osecas odjednom da sve mozes, da su svi strahovi nestali.

Dokaz sudbine je kad se s voljenom osobom lagano uhvatis za ruku i kada u tom trenutku oboje osetite isto, a to je osecaj ispunjenosti ljubavlju.
Istog trena kroz sve kise zasja sunce, zivotnu bol osecas sve manje i manje dok ona na kraju u potpunosti nestane, a onda pocnes osecati da vasa srca kucaju zajedno i da vecno pripadaju jedno drugome.

Da to je sudbina.

Mnogi ljudi ne veruju u nju, ali ona postoji, samo je treba osetiti.

Sudbina je nerazdvojiva jer kada se sudbinski istinski iskreno dve osobe vole niko i nista nemoze uciniti da se te dve osobe razdvoje, i da se bilo sta dogodi sudbina je tu i ponovo ce spojiti njih dvoje bez obzira na sve.....kad jednom osetis sudbinu, onda osetis pravu ljubav koju vise nemozes napusiti i onda znas da MOJA SUDBINA SI TI.....

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#24 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 01:29
Godine: 32
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 10.05.2007, 22:49

Citat:
blueella kaže: Pogledaj poruku
Sta je zapravo sudbina?
Sudbina je kao rok, ono sto se mora dogoditi u odredjeno vreme, ono sto je negde, ko zna gde, zapisano i sto se mora dogoditi pod svaku cenu.
Baš sam sa ovim pitanjem htela da započnem pokušaj da odgovorim na temu . I nisam sigurna da mi je jasna ova definicija. Nešto se mora dogoditi u određeno vreme? Zapisano ko zna gde i kada? Ne znam, teško mi da si predstavim sam pojam sudbine, mislim znam ja čime mi to zovemo, ali i dalje ako hoću da to malo racionalizujem, ne ide... Elem, ako ta sudbina, taj dirignet, nekako postoji, onda je, po mom mišljenju, odgovrona samo za neke inicijalne momente, kao što su prvi susret ili nešto tome slično, sve posle mi dirigujemo sami, ništa tu više nema veze sa bilo čim sa strane, mi se predajem, zaljubljujemo, nestajemo, verujemo, volimo, bolimo, sve svojom ličnom voljom i u skladu sa unutrašnjim motorima. Ne znam, ja bih možda rekla da sudbinska ljubav postoji više kao termin kojim se opisuju neke veze...

Pih, opet mi nije jasno....

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#25 (permalink))
lola7
Početnik
lola7 je na dobrom putu

Član od: 18.04.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 10:19
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 12.05.2007, 12:44

Uvek veruj u ljubav jer je smisao života. Svako od nas nosi svoje breme okaceno oko vrata, tj. svoju sudbinu

staro
  (#26 (permalink))
Mina1809
Početnik
Mina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 18.09.2008 05:31
Godine: 26
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 13.05.2007, 10:14

...godinama mislis da je zivot savrsen pored osobe koju si izabrala...i od jednom ides kroz svet i "zzzzztttt" udari te neki osecaj kad pogledas u tudje oci....i nemozes da ih zaboravis, sanjas ih, mislis na njih, toliko se secas da te srce boli...a celo vreme "funkcionises" dalje...ali ne zivis....dal je taj susret bio sudbina? Treba da se putuje 2000km i da bude u jedan poseban trenutak na jednom mestu, da se tako nesto desi?
Pozdrav onima kojima se tako nesto desilo i koji su razumeli, a naravno i pozdrav onima koji nisu :-)

...poseban pozdrav onim dubokim plavim ocima koje su mene gurnuli u emotivnu frku zivota ;-) tesko je s´tobom , a jos teze bez tebe......

Poruku je izmenio SQUAW, 13.05.2007 u 10:58. Razlog: spojene dve uzastopne poruke

staro
  (#27 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 13.05.2007, 13:37

Nista nije slucajnost ,nista ne moze da se izbegne sudbinata si dodze sama.Niko ne moze da izmeni sudbinu.To ne moze da se izbegne,no to sta treba da se sluci ili da se zivee do kaj ni je pisano mozemo da zivimo so poolesneti okolnosti a ne da biramo najtezij nacin.

staro
  (#28 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 01.10.2008 21:30
Godine: 28
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 08.02.2008, 11:39

Sve je sudbina,pa i promeniti sudbinu je isto sudbina.....

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#29 (permalink))
Nena
Novi član
Nena je na dobrom putu

Član od: 02.11.2007.
Poslednji login: 08.06.2008 23:35
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 08.02.2008, 20:41

U sustini, ja ne verujem u sudbinu. Sudbina je cesto opravdanje za lose stvari koje se desavaju. Kazemo SUDBINA i ogradimo se od svake odgovornosti, a mozda smo bas mi sami uticali na to sto nam se dogadja. Kad je u pitanju ljubav, ja verujem u nju. Verujem da se jednostavno desi, dodje odnekud, izazvana ili ne...I, jos verujem da za svakog postoji neko. Ne zato sto je to sudbina. Moze nesto veliko da se dogodi kad se najmanje nadamo, slucajno, i mi treba to da cuvamo, negujemo, umesto sto se stalno iznova pitamo da li nam je bas to sudjeno...

staro
  (#30 (permalink))
makica @-,-'-
Početnik
makica @-,-'- je na dobrom putu

Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
Odgovor: Sudbinska ljubav, ili mozda slucajnost - 14.02.2008, 21:32

Citat:
Tami80 kaže: Pogledaj poruku
Sve je sudbina,pa i promeniti sudbinu je isto sudbina.....
Slazem se sa tami80
verujem u sudbinu, ali i mislim da neke sitnice koje uradimo odredjuju buducnost, cudna sam ja

Sta se nalazi iza nas i sta se nalazi ispred nas su male stvari u odnosu na ono sta se nalazi u nama!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen