VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Prećutkivanje u vezi
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 02:37

Mnogi ljudi smatraju da se u vezi treba reći sve, do najmanje sitnice, te da se sve ono što se prećutalo smatra kao laž. Drugi ljudi, opet, smatraju da je neke stvari jednostavno bolje prećutati. Da li ste vi zagovornik potpune iskrenosti ili ipak nešto uvek zadržavate za sebe? Koliko često prećutite nešto partneru? Imate li isti stav prema prećutkivanju na početku veze, u toku veze ili u braku?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Prećutkivanje u vezi
staro
  (#2 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 07:36

Ja mislam da u vezi ili ubraku iskrenosta je najvaznija no ima momenat kad nesto znas a neces da povredis svoga partnera precutkujes.Ako si iskren nikad neces da se zapletkas u svoje laze mislam da jedan brak ce uspeti ako se igra sa otvorenim kartama to sta ti lezi na srcu kazi pa neke stvari ce se podobriti.

staro
  (#3 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 14:28

precutkivanje nikad ne zavrshi dobro... na kraju ti se sve skupi i onda explodirash za sitnicu... zato je bolje sve reci, iako se neke stvari teshko izgovore...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 15:46

Ljudi obično prećutkuju drndanje sa strane, što je valjda logično ili situacije koje u to vode i slično. Prećutkuju i danonoćna dopisivanja sa osobama suprotnog (ponekad i istog pola)... naročito aktuelno od kad postoji sms ili net. Teško da su zagovornici potpune iskrenosti pa će ovakve stvari radije zadržati za sebe. Al' to već ide u drugu temu.

Nisam neki brbljivac u smislu da raportiram šta se sve dešavalo od kad sam ustala do u najsitnije detalje ako je bio odsutan, i obrnuto, ali pričamo o svemu, a one stvari za koje znam da ga ne bi zanimale ne da prećutim, nego zaboravim da pomenem ili nekad pomenem, zavisi od mog i njegovog raspoloženja. Upućena sam u sve, upućen je u sve, ali neke me gluposti čisto radi brbljanja ne zanimaju, a ni njega, tako funkcionišemo od starta i lepo nam je

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
piquer
Banovan
piquer je na dobrom putu

Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 15:54

pogledaj svoje roditelje

Ja jesam
i video sam sta je moj otac radio mojoj kevi i svaka mu chast
i svaka mu chast 2,bash je umeo sa zenama. Chak ni meni nije otkrivao poslovne tajne.To ga se dobro secham.....bio je maher ,voleo je zivot i ostao je nezreo do kraja zivota.Tajne treba da ima mushkarac ,a zena ako ima tajni to nijedan ozbiljan muskarac neche da tolerishe . END of story

staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 21:40

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Da li ste vi zagovornik potpune iskrenosti ili ipak nešto uvek zadržavate za sebe? Koliko često prećutite nešto partneru? Imate li isti stav prema prećutkivanju na početku veze, u toku veze ili u braku?
Pa jesam za to da nema tajni medju partnerima, jer odnos izmedju dvoje ljudi treba da se zasniva na otvorenoj komunikaciji...medjutim nekad je bolje neke stvari i precutati i ostaviti poverenju da "odradi svoje"...Recimo meni dragi uvek precuti kad ga zovu bivše, jer zna da cu se odmah umusiti ako saznam ...

staro
  (#7 (permalink))
virbla
Novi član
virbla je na dobrom putu

Član od: 27.05.2007.
Poslednji login: 22.10.2007 11:54
Godine: 35
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 22:29

šta ti se mota po glavi kad namećeš tu temu?

staro
  (#8 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 27.05.2007, 22:31

Citat:
virbla kaže: Pogledaj poruku
šta ti se mota po glavi kad namećeš tu temu?
Ništa samo stvaran svet oko mene

staro
  (#9 (permalink))
piquer
Banovan
piquer je na dobrom putu

Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Godine: 24
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 29.05.2007, 15:37

...."......zene na vama je kuca ..." ...(tako nesto)
zna se ko kucu odrzava najvishe.

ima poslovica jedna -- setiche se valjda neko ako ne ja onda........

-pa da li treba nesto precutati -DAAAAAaaaaaaaaaaa!!!
Osobito i izrichito kazem da,pa niste blesavi
da kazete nesto partneru u svakom trenutku ,,momentu????????

zar ne?!?

staro
  (#10 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članova

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Godine: 27
Odgovor: Prećutkivanje u vezi - 29.05.2007, 15:52

ee nekako mi "mish" najvise pogodio sustinu ...
ja sam probao i jedno i drugo i garantujem da se ne treba BAŠ sve reći ... neke stvari "vrede tek kad se odćute" ....
Bolje je zadržati stari za sebe ako znamo da će one "povrediti" osobu koju "volimo","poštujemo"... tako daaaaa
Što bi rekli "ako si strpljiv u jednom momentu ljutnje, izbeći češ sto dana tuge ..."
malom preformulacijom ove izreke može se doći do odgovora

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke