|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Otrgnuto od zaborava! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 10:24
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Otrgnuto od zaborava! -
12.05.2007, 17:06
Mila moja, posle svega samo mi se jedno cini. Jedna rec na vrhu usana i latica ruze uvijena u parce celofana. Mogu ti samo reci izvini. Izvini sto postoje dani kao dan kada smo se upoznali. Izvini sto smo ruke pruzili i razmenili reci, sto nije postojala sila koja je mogla da spreci da moja cula upiju miris tvoje kose. Izvini sto imas prelepe oci u kojima sam se ogledao pod svetlom zvezda te hladne noci. Izvini sto ne umem da lazem kao svako normalan na svetu, sto sam smogao snage da ti kazem da volim te dusom celom. Izvini sto sad osecam ovu setu i treptaje ocnih kapaka pod oznojenim celom. Izvinis sto sam zedj hteo da ugasim milujuci usne tvoje zednim usnama mojim. Izvini sto ti govorim u stihovima i pokusavam da te odvedem u svet lepsi od ovoga. Izvini, znam da zasluujes vise od toga, vise od svega sto mogu da ti pruzim sa mojih umornih dlanova. Izvini sto si izvoriste mojih snova i svih mojih mastanja i planova za buducnost. Izvini sto ti nudim pasju vernost, postojanost sfinge i vecnost egipatske piramide. Izvini sto mi osecanja bride za mekocom reci koje izgovar |